Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada okadar çok ağır taşımak zorunda kaldımki okadar çalışma çöpe gitti preseedlere yazık oldu

melekcim senin dediğin kanamayı ben 4 yıl çektim tatlım histeroskopi ile küretaj yöntemi ile rahim yüzeyini temizlediler ondan beri kesildi birde ovulasyon kanaması diye birşey varmış tam yumurtlama dönemlerinde olan odönemler çalışın bana doktor şanslısın çalış demişti hamile kaldığım haziran ayından bir ay öncede olmuştu ben gene başladı ara kanamalar diye karalar bağlamıştım sonra kesildi

balım geçmiş olsun tatlım ballı süt iç öksürüğe iyi gelir gerçi tereciye terede satılmaz sağlıkçısın sen :))))

rutine binen hiçbişey kıymetli olmaz.
bi arkadasım üniversitedeyken evlilik için hergun pilav yenmez demişti nasıl sinirlenmiştim o gunu hatırladım şimdi.
nereye cekersen cek lafı.

haha kociş yazdıklarımı okusa heryerde aynısın der günlük yaşamdada böyle konudan konuya atlarım hep :))))

melek öyle çaya gelelim demekle olmaz gerçekten gel tadı damağımızda kaldı gerçi bana kalsa hergün hepinizle buluşurum :)))

sevim kınaya gideceksin ha amman ha kalkıp oynama cadoloz senden beklenir mazallah :)))

zasacım sıkıntılı yatmışsın ondan kötü rüya görmüşsün çok şükür bir rüya hiç ayrılmayacaksınız adanın operasyonunu bahsetmene gerek yok bence cinsiyetiyle ilgili bir durum olarak hiç algılama tatlım farzetki oğlun vardı sünnet oluyor buda adamın nazar boncuğu olsun bak erkenden farketmişsin ileride idrar yolları enfeksiyonundan böbrekle ilgili sıkıntılara kadar sıkıntı yaşayabilirdı çocuk biz nedersek diyelim senin canın acıyacak ana yüreği ama inşallah senin canının acıdığının binde biri kadar bile adamızın canı acımaz o hepimizin dualarında
size iyi yolculuklar iyi bayramlar canım çok düşünmemeye çalış adamız hisseder yoksa

market maceranız süper miş şekeerim.çok özeniyorum ablanla yanyana olmana ne guzel birlikte markete gitmeniz beni duygulandırdı aglayacaktım az daha ahhhh ahhhh ablamı özlemişim ben

kızlar değerim 570 çok yazamıycam işler çok..
gelirim yine

süpppperrr ötesiiiii bir değer masallah denizime de bebesine de
Allahım hayırla tamamla sonuna erdir insallahh

fıstıklarım ballı lokumlarım nasılsınız bakiim
hızlıca bir geçmişe göz attım genel olarak durumlar iyi
semracım yola cıkmıs yetişemedim hayırlı yolculuklar olsun insallah
tuanayım kutlamalarda bu gece can kuşum tadını cıkarın eglenin
sevim cadısı fırsattan istifade kurt dökmeye mı kaçtın sanki oynama gebertirim valla:)
melegim doktordan güzel haberlerle gelicek insallah
özlemim fırsat bu fırsat tadını cıkar düşünme yemekleri boşver biraz da baskları düşünsün
mavişim varmıştır herhalde annecigine
nbnh'm gelmiş hoşgelmiş nick de değişcekmiş ohh kolayca bişey olsun bari:))
balım tatlım sesini duydum ama hasta oldugunu anlayamadım bugün gürültüden
hala iyleşememişsin kuzum ya niye dikkat etmiyon bakiim kendine
hamaratım burpum döktürmüş sofraları oh masallah valla hızlı hatun masallah
nursimimmm göbüşünü büyütmüşündür iyice yeni resim yok mu kuzum merak ettim
bebiiimmm sen de benim gibi anketördü reklam dagıtandı kıramıyorsun galiba
sana da bol müşteirli bayram arefesi olsun insallah kuzum
deniziimmmmmmm degeri yazmıs gelmemiş bir daha son günler diye çok mu calıstırıyorlar seni kuzum aman sakın yorma kendini bayram hediyene sıkıca sarıl annesi:)

burpum bebiş gelicekse market torbası ona bişeycik yapmaz kuzum merak etme sen
bak denize doktor neler dediydi kisti olmuştu bebek çatadak geldi işte.

melek doktordan inşallah güzel haberlerle dönersin seruma değilde kınaya gidersin inşallah :)))

sermestim seni düşünüyordum tam mesajını gördüm.
ben kıramam hayatta.almıcagım seyleri bile alırım cok feci huyum vardır

bebingim yukarıdaki mucizesini göstermek için bu en beklenmedik zamanda tedavisizken kist varken doktorun söylediğinin inadına verdi denizime yani o ol demeden olmuyoru birkez daha gördük herşey hikaye

biz de kocişle kavuştuk nihayet gece gelmesi geç oldu bişeyler atıstırdı falan derken yatmamız biri geçti
üstüne yandaki danalar sabaha kadar muhabbet etti bir saat dahi uyku girmedi gözüme
okula sürünerek gittim resmen bir de okuldaki salaklara sinir oldum bu seferki kücük sıpalar değil koca eşşeklerdi kendini bişey sanan sacma sapan insanlar ego tatminiyle ugras dur
oradan oraya koşturup sinir olmaktan yemek bile yiyemedim okulda tam cıkarken de ögrencinin biri düşürüyordu az daha beni merdivenlerden asagıya yürümekten bile acizler bunlar nasıl genc anlamadım
neyse sağ selamet eve gelebildim kuzumla uzun bir kahvaltı keyfi yaptık
minnoşum babasına tepki verdi ilk defa babamız da hissetti pıtpıtlarını cadının nazı bana herhalde
sonra sızmısım yorgunluktan valla uyur uyanık derken aksam olmus
canım nasıl kola istiyor ama bu hafta icmiştim kotayı doldurduk portakal suyuyla nefis kandırıyom ben de kocişin ellerine saglık ilkel usullerde limonlukta bir sürahi meyve suyu hazırlattım adama calıssın biraz:))
bizde durumlar böyle daha yemek pişircem tembel hatun ama cok gec ve sıkı yedik acıkmadık da daha
yarın buradakı doktoruma gidicem kontrole insallah güzel haberler almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…