Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestim allah korumuş vallahi dikkat et karnınada çarpmasın veletler
kocişine yaptırsaydın diyeceğim yemeği ama adamcağızın ömrü yollarda ve bekar geçiyor ben bile kıyamadım
yarın tabiki harika haberlerle geleceksin topiğimizde kötü haber yok artık herşey harika olacak inşallah

ayy bebim ben de öyleyim ayıp olur diye pazarlık bile edemem utanırım
azcık baktım diyelim sonra illa almak zorunda hissederim ikilemde kalsam bile almadan cıkamam:)
haha bak ne geldi aklıma bir arkadasla alısveris merkezine gitmiştik
şu süslü meyve mumlar var ya onlara gözümüz kaydı bir bakalım dedik
adam da elimize tutusturdu sepeti ya simdi benim koycak yerim yok evde
anneme alayım dedim ama kücücük şeylerin tanesi bes yedi on lira
sepete dört bes tane atıyorsun dolmuyor bişeye benzemıyor
sepetin dolması da baktım yüz lirayı gececek el kadar sepet ha
değmez o paraya benim anam da cinstir öyle kolay kolay begenmez bişeyi kesin burun kıvırcak
ama ben elime verdiler bir kere almadan gidemem utanıyom nasıl
arkadasım da komik catlak bir tip o diyo bırak ben diyomam bırakamam ayıp:))
sonra caktırmadan sepeti elimden aldı tezgaha koydu tuttu kolumdan beni süürklemez mi cadıı
ayy nasıl yerin dibine gecmiştim bir daha da gecmem oraya gittigimde adamın önünden
sanki tanıycak adam beni hahaha:))

sermestim cok şükür bişey olmamış
sen ufak bi hayır yap en iyisi canım
demek eşini calıstırıyorsun ama yazık adama
yemeği boşver birbirinize sarılın sıkı sıkı siz o da bi beslenme sekli sonucta

hoşbuldum burpum valla zaten normalde aklım cıkıyor merdivenlerden inerken
at gibi koşturuyorlar önüne arkasına bakmak yok her gün çıkış bir izdiham
biz cıkmaya savasırken misafir okulun bebeleri girmeye savasıyor onlar daha da küçük bir de
cocuklar kosarak inerken birini ittir o da benim sırtıma bir abandı son anda kurtardım kendimi
bir bagırmısım ama cocuga o korkuyla:))

deliiiiiiii cok komiksin sende sermestim
adam koskoca memlekette nerden tanıcak seni hem gunde kimbilir kac kişi yapıyordur neler neler
valla aslında satıcı kimin alıp kimin almayacagını hisseder bilir mesela işte ben sonra ugrarım gelirim almaya filan derkenki ses tonundan aslında almayacagını bilirsin :)

hehe bilir bilmesine ama bastan alıcıydım bebimm
sonra baktım astarı yüzünden pahalı gelcek ama cayamam da dedim ya utanırım
ayy öyle komik maceralarım vardır alırım illa hayır diyemem böyle şeylerde
cabuk kandırılma potansiyelim vardır alısverişe cıkınca sunu da al bu da güzel demesin satıcı yeter ki:))

normalde öyle yapıyorum bebim geç cıkıyorum
ama bugün sinirimi bozdular hemen kacmak istedim
daha sınıftan ögretmenler odasına iniyordum zaten
o sırada oldu neyse ki RAbbim korudu

burpum simdik o yemekler size fazla gelir sen artanı bize yolla iyisi mi
ben hiç ugrasmayayım yemekle falan olmamı:))

iyi yapmışsın sermestim bağırarak dikkat etsinler eşşoolular
ben almayı düşünmüyorsam dünya ayağa kalksa aldıramaz bana kimse beni ikna edemez ama almayı düşünüyorsamda mutlaka alırım bana istedikleri kadar alternatif ürün göstersinler bildiğimi okurum :))) ve vazgeçtiysemde hayatta çekinmem :))))

seni azcık eğitelim biz öyle alınmaz hersey
yalnız mumlar cok pahalıymış canım
arkadasın iyiki bıraktırmıs

tuanayımla konustum bugün ama hic aklıma gelmedi sormak
kpss acıklandı sonucu nasıl acaba insallah beklediginden iyidir kuzum cok emek verdi

olmaz olurmu sermestim aslında sabah annemler sizin oradaki evlerine bakmaya gidiyorlar kiracı bulmuşlar tam tersi olsa bizden sonra bakmaya gitseler hiç affetmezdim tutuşturuverirdim ellerine adresini hele hamile dedimmi annem babam hiç kıyamaz getirirler :)))

valla alınmaz da bebim işte bu ayıp olur huyum kurusun:)
cok zenginim ya sanki dök paralara millete ayıpsa ayıp ayol sen kendi keseni düşün dimi
burpum herkes seni gibi olsa gözü acık akıllı hatunum benimmmm

ayyy canımsınnnn kuzum ince yüreklim benimm yemiş kadar oldum saolasın
demek kiracı buldunuz ha insallah iyi birilerine denk gelir annecigin bu sefer hadi hayırlısı tatlım

bebingim ben biraz dişliyim bildiğimi okuyorum geçenlerde turcsellden aradılar hatun lehime bir şey söylüyor ben ağzına tıkadım lafları vaktim yok dedim halbuki bir dinlesem belki işime gelecek :))

sermestim annem pek kirayı düzenli ödeyebileceklerine inanmıyor ama okadar zamandırda boşkaldıki birde nerde bir manyak varsa bizi bulduğu için artık yoruldular onlarda ne yapsınlar

tuanay bugün bakmaz heralde doğum günü telaşından yarın bakar sonuca allahım işşaalllahhh olur istediği hem bebişi olur hem örtmen olur tuanayım nede yakışır tuanayıma ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…