Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir düzgün insana denk gelemedi annecigin de insallah iyi birilerine kısmet olur ev ne diyeyim
yatırım yapmak da akıl karı değil artık bu devirde

daha temizliğimi tam bitiremedim yemeklerden alışverişten fırsat bulamadım iş başı yapayım gene :// hepinizi çok ama çok seviyorum ve öpüyorum canlarım

haberlerde cep telefonun zararlarından bahsediyor nobelli profesör demiş
spermleri öldürüyor dogurganlıgı azaltıyormus
ondan mı yırtınıyoruz bu kadar millet acep

amanınn benim adam acıkmış korktugum basıma geldi dogru mutfaga marş marş:))
haydin görüşürüz yine fıstıklar

ben geldim ama randevum malesef iptal oldu dr. cok yogunmus ve birbucuk saat gerideymis bu yüzden yarin sabah 10 gidecegim morelim baya bozuldu kizlar ya simdiden basladi aksilikler bu gidislede tüp ertelenir herhalde(((((((((((

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr nirdesiiz hatunlar

burp kız cadı önce sizden bekliyorum neden dedim benim kociş yeni geldi. yumurtlama zamanım çoktan geçti. yarın 1 ay olacak reglim olalı her an olabilirim.eee sizler çalışıyorsunuz dersinize benim ancak reglimden sonra başlıcaz asıl çalışmayaa nasipse delüüüüüüüüüüü

ayyy anacım melekcim iptalmi oldu yaaaa sendeki şansa bak neyse vardır bundad bir hayır yaaaaaaaa belki bebişin kendiliğinden gelecek kız

nbnh valla değiştir kız şu niki yazarken hep eksik harf oluyor zor oluyor kuzum.

eeee sermest kavuştun kocişineeee sarılın bol bol birbirinize tatil uzun

burp oooooo maşallah döktürdün yemekleri maşallah kız sana üzüldüm babişine yaaaa

bende öksüre öksüre yazıyorum yaaa mahvoldum. tuanay cadısı gelseydi napıcam ona rorucaktım. vixs işe yaramadı. ilaçlar hiç hele sağlıkçıyız neye yarar kelin dermanı olsa önce kendi başına sürecekteeeee

kızzzzz sevim delüsü sakın oynamaysınnnnn anammmm aklımıza gelen başımıza gelirr. ağlat gellllll geliniii

yan gel yat canım 173 gün sonra görüşürüz kim yan gelip yatacak
valla onu bilemem işte :))))
özlemim kendini iyi hissetmiyormuşsun tatlım bayram tatili cuk oturmuş ozaman dinlenirsin tatlım
ayy sorma canım ya tam oturdu valla.....
illa gözüne sokmak mı lazım be adam ama yooook illa söyleyeceksin değil mi?
benimkide 4 aydır yapıyor ama hala tık yok:))))
bazen çıldırma seviyesinde konuşuyor hadi diye bazende ben yaparım diyor....
ayy ben o kadının yerinde olsam kesin cadılık yapardım :)
iyiymiş valla....
kızlar eski nickimi hatırlıyormusunuz bende kazene mail atıp değiştirmiştim
yooo ben seni burp olarak tanıdım sanki....
valla bende şimdilik düşünmüyorum ama yakında düşünürüm gibi geliyor.....

gözün aydın canım benim demek kociş geldi kızışında babaya tepki verdi
maşallah nazlı kızımıza ya maşallahhhh....
anacım benimkilerin hepsi tökezleyip düşüyor hergün ağlayan zırlayan :)))
valla çalışsın o kadar zamandır yok babası çalışsın...
hadi bakalım inşallahhhh bende gidiyorum yarın.....

iyi akşamlar kızlar bugun feci yorulmuşum birde ıslandım yağmurda sırılsıklam
hastanede öğlene kadar yoruldum aslında birşey yapmadım ama heyecandan sonuç beklerken oturmadım koridorda bir sağa bir sola ayaklarım ağrımış sonra şemsiye yoktu yanımda hastane kapısından arabaya sırılsıklam oldum akıllım birde spor ayakkabı giymişim aklım başımda mı ki
çorabıma kadar suyun içine battım eve geldim üstümü değiştirdim işe gittim orda da işler yoğundu..
sırtım ağrıyor çok daha hamile gibi değilim aslında bugun çok tatlı yedim
ama enteresan olan dünde deli gibi turşu yedim
hiçbirşeyden tiksinmiyorum eskiden nasılsa tam hız yiyorum valla..:))

tuanayımın kocişe nice yıllar..mutlu sağlıklı uzun bir ömüüüüür inşallah..
hediyesi en yakın zamanda baba olmak olsun inşallah..

çıkıyorum kızlar çok okuyamadım bayram tatilinde inşallah
yarın iş var, pazar temizlik kadın gelecek ama dolap içlerine el atarım kendimi yormadan
pazartesi iş var öğlene kadar ..bu arada hazırlık yapmak lazım tatlıydı ikramdı derken yoğun geçecek yani:))

tuanayımla konustum bugün ama hic aklıma gelmedi sormak
kpss acıklandı sonucu nasıl acaba insallah beklediginden iyidir kuzum cok emek verdi
aaa evet ya bende konuştum benimde aklıma gelmedi :)))
ben geldim ama randevum malesef iptal oldu dr. cok yogunmus ve birbucuk saat gerideymis bu yüzden yarin sabah 10 gidecegim morelim baya bozuldu kizlar ya simdiden basladi aksilikler bu gidislede tüp ertelenir herhalde(((((((((((
aaa melek lütfen olumsuz düşünme bundada vardır bir hayır diye düşün
bak bende haziran diye gittim ama ağustosta oldu iyikide öyle olmuş değil mi:)
olumlu düşün olumlu olsun...

ıslak anneeeeeeeee çocuğuda ıslattın desene :)
üşütme sakın ha sıcak tut ayağını falan
hııııı görürüm ben seni bende fil gibi ne varsa yiyordum
şimdi nasılım sen biliyorsun
denizim 7.-8. haftadan sonra yine görüşelim hatta 6. haftadada yoğunlaşabilir :)
ttttikkkaaaaattttttt ettttttttt:)))

bende çıkıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrr:)))

TUANAYYYYYYYYYY canım girersen şu ilacın ismini tam olarak yazar mısın?
seni rahatsız etmemek için aramadım ha yok yazmasan yarın rahatsız ederim :))))

Kocişin doğumgünü kutlamasını bu akşam iptal ettik,kısmet olursa yarın yapacağız,İzmir çok yağmurlu,müdürümün de doğumgünü vardı,akşamüstü onu kutladık,evde bir oda dolusu ütü var,şu an onlar ütüleniyor,sağolasın kızcağız geldi şimdi yapıyor,cnm öslemim ialcın adı GYNO ferro sanol...

Gelelim sınava,daha yüksek net yapmama rağmen,puanım aynı kaldı,herkes isyanlarda,herkes netlerini yükseltmiş ama puanları düşmüş,kopyacıların yüzünden herkes mahvoldu....

meleğim hiç üzme güzel yüreğini
bunda da vardır bir hayır sabah ola hayrola
aklına kötü seyler getirmek yok tatlım

kavustum cok sükür tatlım saolasın
sen de iyileş artık cok cektin yaa

saolasın özlemim ya sorma cimcimenin derdi babasıylaymış demek nazlı ki ne nazlı hem de darısı sizin ilk pıtpıtlara olsun insallah hadi yarın güzel haberlerle gel sen de ögrenirsin cinsiyeti de belki hayırlısıyla insallah

amanınn hasta edip kendini de bebişimizi de üşütme taze annişim
sonucun cok güzel denizim masallah subhanallah bundan sonrası da güzel olacak insallah sıkıntısız güzel bir gebelik geçirirsin saglıkla huzurla tatlım

çok yorma sakın kendini lütfen bayram senin icin yalnızca bebişine olan hazırlıgın bundan böyle gerisini bırak düşünme hiç olur mu güzelim

Ben geldümmmmm :)))

anaa kızz ne işin var senin burada hani parti yok muydu bu gece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…