valla onu bilemem işte :))))yan gel yat canım 173 gün sonra görüşürüz kim yan gelip yatacak
ayy sorma canım ya tam oturdu valla.....özlemim kendini iyi hissetmiyormuşsun tatlım bayram tatili cuk oturmuş ozaman dinlenirsin tatlım
illa gözüne sokmak mı lazım be adam ama yooook illa söyleyeceksin değil mi?ahh özlemim ah erkek milleti işte bizim gibi köle ruhlu olamıyorki sabah kocişe her gün çekirdek gibi kıyafet atıyorsun yıkamaya ve onları gardropta ütülü ve miskokulu buluyorsun bunun için minnetten gebermen bana her sabah dua üzerine dua etmen lazım sen böyle hissetmiyormusun dedim oda ne bileyim bebeğim benim için rutine bindi bak sen söyleyince farkettim bana doğal geliyordu ellerine sağlık diyor bre öküz birgün düşünemedinmi bu karıcık hem çalışıyor ne temizliği ne ütüyü ne çamaşırı yemeği ihmal ediyor demekki kıymet anlaması için ara vermek lazım onada benim içim elvermiyor
ayy ben o kadının yerinde olsam kesin cadılık yapardım :)bebingim bugün çok komik bişi oldu markette kasaya girdim ablamda başka kasaya girdi ben tam kasaya aldıklarımı boşaltıyorum elinde bir kucak aburcuburla hatunun teki müsade edermisiniz benim az ürünüm var sizin önünüze geçeyim dedi bende normalde tabi buyrun derim ama busefer -10 kasa var - 5 kasa var sinirlendim hatuna hayır olmaz benimde acelem var -10 kasasını kullanın dedim sonra aldıklarımı ödedim ablamda ödemesini yapmış bana yardıma geldi sonra aaa ben süt almadım demesinmi ben sana veririm diyorum anlamıyor yolda markete uğrarız diyorum anlamıyor koştu gitti 4lü paket süt aldı benim kasam kapanmadan geçir dedim yok olmaz sen parasını almazsın deyip kadından rica etmesinmi önünüze geçebilirmiyim diye kadında tabi buyrun dedi yuuuuh dedim tabi sonra ablamı paraladım :))) kırkyılda bir gıcıklık yaptım allah direk tepemde patlattı :))))
yooo ben seni burp olarak tanıdım sanki....kızlar eski nickimi hatırlıyormusunuz bende kazene mail atıp değiştirmiştim
valla bende şimdilik düşünmüyorum ama yakında düşünürüm gibi geliyor.....süpppperrr ötesiiiii bir değer masallah denizime de bebesine de
Allahım hayırla tamamla sonuna erdir insallahh
fıstıklarım ballı lokumlarım nasılsınız bakiim
hızlıca bir geçmişe göz attım genel olarak durumlar iyi
semracım yola cıkmıs yetişemedim hayırlı yolculuklar olsun insallah
tuanayım kutlamalarda bu gece can kuşum tadını cıkarın eglenin
sevim cadısı fırsattan istifade kurt dökmeye mı kaçtın sanki oynama gebertirim valla:)
melegim doktordan güzel haberlerle gelicek insallah
özlemim fırsat bu fırsat tadını cıkar düşünme yemekleri boşver biraz da baskları düşünsün
mavişim varmıştır herhalde annecigine
nbnh'm gelmiş hoşgelmiş nick de değişcekmiş ohh kolayca bişey olsun bari:))
balım tatlım sesini duydum ama hasta oldugunu anlayamadım bugün gürültüden
hala iyleşememişsin kuzum ya niye dikkat etmiyon bakiim kendine
hamaratım burpum döktürmüş sofraları oh masallah valla hızlı hatun masallah
nursimimmm göbüşünü büyütmüşündür iyice yeni resim yok mu kuzum merak ettim
bebiiimmm sen de benim gibi anketördü reklam dagıtandı kıramıyorsun galiba
sana da bol müşteirli bayram arefesi olsun insallah kuzum
deniziimmmmmmm degeri yazmıs gelmemiş bir daha son günler diye çok mu calıstırıyorlar seni kuzum aman sakın yorma kendini bayram hediyene sıkıca sarıl annesi:)
biz de kocişle kavuştuk nihayet gece gelmesi geç oldu bişeyler atıstırdı falan derken yatmamız biri geçti
üstüne yandaki danalar sabaha kadar muhabbet etti bir saat dahi uyku girmedi gözüme
okula sürünerek gittim resmen bir de okuldaki salaklara sinir oldum bu seferki kücük sıpalar değil koca eşşeklerdi kendini bişey sanan sacma sapan insanlar ego tatminiyle ugras dur
oradan oraya koşturup sinir olmaktan yemek bile yiyemedim okulda tam cıkarken de ögrencinin biri düşürüyordu az daha beni merdivenlerden asagıya yürümekten bile acizler bunlar nasıl genc anlamadım
neyse sağ selamet eve gelebildim kuzumla uzun bir kahvaltı keyfi yaptık
minnoşum babasına tepki verdi ilk defa babamız da hissetti pıtpıtlarını cadının nazı bana herhalde
sonra sızmısım yorgunluktan valla uyur uyanık derken aksam olmus
canım nasıl kola istiyor ama bu hafta icmiştim kotayı doldurduk portakal suyuyla nefis kandırıyom ben de kocişin ellerine saglık ilkel usullerde limonlukta bir sürahi meyve suyu hazırlattım adama calıssın biraz:))
bizde durumlar böyle daha yemek pişircem tembel hatun ama cok gec ve sıkı yedik acıkmadık da daha
yarın buradakı doktoruma gidicem kontrole insallah güzel haberler almak nasip olur
aaa evet ya bende konuştum benimde aklıma gelmedi :)))tuanayımla konustum bugün ama hic aklıma gelmedi sormak
kpss acıklandı sonucu nasıl acaba insallah beklediginden iyidir kuzum cok emek verdi
aaa melek lütfen olumsuz düşünme bundada vardır bir hayır diye düşünben geldim ama randevum malesef iptal oldu dr. cok yogunmus ve birbucuk saat gerideymis bu yüzden yarin sabah 10 gidecegim morelim baya bozuldu kizlar ya simdiden basladi aksilikler bu gidislede tüp ertelenir herhalde(((((((((((
iyi akşamlar kızlar bugun feci yorulmuşum birde ıslandım yağmurda sırılsıklam
hastanede öğlene kadar yoruldum aslında birşey yapmadım ama heyecandan sonuç beklerken oturmadım koridorda bir sağa bir sola ayaklarım ağrımış sonra şemsiye yoktu yanımda hastane kapısından arabaya sırılsıklam oldum akıllım birde spor ayakkabı giymişim aklım başımda mı ki
çorabıma kadar suyun içine battım eve geldim üstümü değiştirdim işe gittim orda da işler yoğundu..
sırtım ağrıyor çok daha hamile gibi değilim aslında bugun çok tatlı yedim
ama enteresan olan dünde deli gibi turşu yedim
hiçbirşeyden tiksinmiyorum eskiden nasılsa tam hız yiyorum valla..:))
ben geldim ama randevum malesef iptal oldu dr. cok yogunmus ve birbucuk saat gerideymis bu yüzden yarin sabah 10 gidecegim morelim baya bozuldu kizlar ya simdiden basladi aksilikler bu gidislede tüp ertelenir herhalde(((((((((((
eeee sermest kavuştun kocişineeee sarılın bol bol birbirinize tatil uzun
bende öksüre öksüre yazıyorum yaaa mahvoldum. tuanay cadısı gelseydi napıcam ona rorucaktım. vixs işe yaramadı. ilaçlar hiç hele sağlıkçıyız neye yarar kelin dermanı olsa önce kendi başına sürecekteeeee
gözün aydın canım benim demek kociş geldi kızışında babaya tepki verdi
maşallah nazlı kızımıza ya maşallahhhh....
anacım benimkilerin hepsi tökezleyip düşüyor hergün ağlayan zırlayan :)))
valla çalışsın o kadar zamandır yok babası çalışsın...
hadi bakalım inşallahhhh bende gidiyorum yarın.....
iyi akşamlar kızlar bugun feci yorulmuşum birde ıslandım yağmurda sırılsıklam
hastanede öğlene kadar yoruldum aslında birşey yapmadım ama heyecandan sonuç beklerken oturmadım koridorda bir sağa bir sola ayaklarım ağrımış sonra şemsiye yoktu yanımda hastane kapısından arabaya sırılsıklam oldum akıllım birde spor ayakkabı giymişim aklım başımda mı ki
çorabıma kadar suyun içine battım eve geldim üstümü değiştirdim işe gittim orda da işler yoğundu..
sırtım ağrıyor çok daha hamile gibi değilim aslında bugun çok tatlı yedim
ama enteresan olan dünde deli gibi turşu yedim
hiçbirşeyden tiksinmiyorum eskiden nasılsa tam hız yiyorum valla..:))
çıkıyorum kızlar çok okuyamadım bayram tatilinde inşallah
yarın iş var, pazar temizlik kadın gelecek ama dolap içlerine el atarım kendimi yormadan
pazartesi iş var öğlene kadar ..bu arada hazırlık yapmak lazım tatlıydı ikramdı derken yoğun geçecek yani:))
Ben geldümmmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?