Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haha işte buna gülerim bebimm sen ve aklına yazacak bişeyin gelmemesi
kız senle benim çenenin her daim üretecek lafı vardır:))

herşeyde öyle değil mi canım kozmetikten tut sağlıkta gıdada
adamların ot çöp gördüğü herşeyi bize baştacı diye kakalıyorlar resmen
Allaha emanet yasıyoruz resmen

evde dolabın derinliklerinde duruyordu en son canım hayırdır lazım mı gönderebilirim istersen

bu arada normal dolapta ha bişey olmaz diymi buzdolabında saklamaya falan gerek yoktur insallah :)

Efeyle,aslı kavuşuyor bugün kavakyellerinde...Eveli gün seferihisardaydım,baktım efeyle aslı çekimdeler.Zaten denisimin haberini almışım nasıl sevindiriğim,gittim sete,Aslı yaa ben seni çok seviyorum dedim,kız şaşırdı,utandı,valla bak ben anlatmayı unutmuşum bunu,çok komikti yaaa.....Teşekkür ederim dedi...Kızardı...

evde dolabın derinliklerinde duruyordu en son canım hayırdır lazım mı gönderebilirim istersen
Sen bana hesap nonu yaz özelden,bana gönder be kuşum,nedense uğurlu geleceği doğdu içime,senden gelen birşeyin...Bozulmaz birsey olmaz...

hadi yaa izliyon mu sen diziyi baslarda izliyordum ben sarmıyor artık cok yaydılar konuyu
efe varken ilk zamanlar güzel gidiyordu demek aslı hayranısın sen ha vay vay:))

o yazdıgını hiç okumamıs kabul ediyorum can kusum cok alınırım gücenirim ha bilesin
eşim onbes gün kadar burada ama pressededler öbür evde eşim dönünce yollatırım sana olur mu kuzum

izlicem bende onu bekliyorum yoksa uyurdum
seni düşündüm de sevinçten napcagını bilemedin herhalde

Yok hayranı falan değilim,o gün sevinçten içim içime sığmıyor,ne dediğimi ben biliyormuydum :)))

söyledim hatta şimdi gider gitmez vericek kargoya
insallah sana ulasıp gelene kadar bebişin kendiliginden gelmiş olur
sen de baska bir ilimize yollarsın oraya gitmeden de oradan bir bebiş haberi alırız
adını da mucize preseded bebişleri koyarız kullanmadan adıyla bebiş getiren mucize:))

o yazdıgını hiç okumamıs kabul ediyorum can kusum cok alınırım gücenirim ha bilesin
eşim onbes gün kadar burada ama pressededler öbür evde eşim dönünce yollatırım sana olur mu kuzum
Sorun değil,acelesi yok,daha öbür yumurtlamaya var zaman :)))Ama bedelini ödemek isterim,çünkü sana hediye gelmedi o....

bende ilk dönem izliyordum sonra epey ara verdim bikaç bölümdür efe nasıl giricek diye meraktan baakıyorum

vay hain domdom bebişşş konusmaya hali yok dizi izlemeye var bak bakkk
sakın içme soguk suyu git kendine portakal mandalina limon sık c vitamini almıs olursun hem
kırgınlıgın var gibiyse hasta olmadan güclenirsin hem

şifa recetem sen hala mı yazıyorsun
hayatta bazı şeylerin bedeli maddi ölçütü olmaz
hele ki böyle güzel bir dostlugun içinde hiç ama hiç olamaz lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…