Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yalnız haberin olsun o cift cizgiyi görcem hasretiyle test cubuklarının bir kısmını harcamıstım :)
ovulasyon cubukları değil ama digerleri

Son düzenleme:
uyucam aslında sabah 7 de kalkıyorum 10 gundur
bugune gelince tavan yapıyor yorgunluk aslında evde işler var ama halim yok
izliyim de vakit gecsin şimdi uyrsam gece uyanırım

canım 2.gün işlerimi ayarlayıp yanına gelmeyi düşünüyorum 3i günde gelebilirm isterssen iki gün de gelirim ama taatil yapıcan arkadaslarınla cok rahatsız etmek isstemem sen ne zaman dersen uyarım

bebiim sen bugün çok yorulmuşsun belli erken yat da dinlen madem yarın yine iştesin
bizimki çekirdek çitliyor gel sen de ye:))

tuanayım can kuşum siz de benim canlarımsınız hepiniz inan

Bebingim,ben de senin yanına gelebilirim,hiç sorun değil,uçarak gelirim hatta,kaç saat aramız???

ben yedim cekirdek ama cok az yedim bu sefer kısım kısım azaltıcam en iyisi
sen nerden anladın yorgun oldugumu biraz sacma mı yazıyom ne

ben biraz da emin olmak icin yapmıstım
benim cift cizgi öyle kopkoyu cıkmadı hiç
biri digerine göre daha silikti
her gün korkuyla deniyordum hala cift çıkıyor mu diye
sonra baktım sapıtmaya başlıyorum bıraktım

uykulu ve duraganmış gibi yazıyorsun bir de sanki canın bişeye sıkılmış gibi hissettim
bişeye falan üzülmedin ya inşallah

canım sizi evimde agırlamak isterim aslında
buraya kadar gelmişin ben senin ayagına gelicem tabikide sekerim yarım saaat filan aramız

tuanayıma soralım hemen bebimin bu sekilde cekirde bırakma yöntemine ne deniyordu :)))))

aa bu arada tuanayım seni aradıktan sonra sizden bahsettim biraz eşime topicten falan
izmir de mi arkadasın dedi izmirde denizlide heryerdeler dedim:))
izmire de gideriz denizliye de gezmeye gideriz hem arkadaslarını da görürsün dedi
ayy hayali bile güzeldi valla hadi siz gercegini yasayın şimdi sonrası belki bir gün bize de kısmet olur

canım sizi evimde agırlamak isterim aslında
buraya kadar gelmişin ben senin ayagına gelicem tabikide sekerim yarım saaat filan aramız
Şimdi aslında bayram falan yaa,seni asla zor durumda bırakmak istemem,çünkü ziyaretler falan var,o yüzden ancak sen müsait olabilirsen göürüşürüz,sakın benim için kendini zora sokma birtanem....

inş tuanayım cok istiyorum aynı dönemde hamile olmak seninle

sermestim bi gariplik çöktü üzerime yorgunluktan sanıırm bişey olmadı aslında
anlamıssın ya nasıl tanımıssın beni canım yaaaa

Şimdi birden bırakırsa çekirdeği,yoksunluk sendromuna girer.O yüzden aşamalı bırakıyor ki,krize girmesin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…