Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şifa recetem ben de baktım sonuclara kafam karıstı
puanlar yükselmemiş ama sıralamalar gerilemiş nasıl iş anlamadım ki
bu durumda benim de umudum azaldı ama bu benim son şansımdı ya
hayırlısı artık ne diyeyim içine ettiler herşeyin zaten
demek ertelediniz partiyi eşinin haberi yok tabii dimi süpriz hala
ütüleri de dert etme uzunca bir tatil var yapar durursun yavastan

bu arada baştan benim içtigim demir ilacı yazdıgındı tuanayım
ama bu defa doktor ferrum fortu yazmıs
demir emilimi konusunda bişeyler okumustum
bazı ilaclarda demir 2 bazılarında demir 3 varmıs
gyna ferra sanol daha kolay emilimliymiş digeri değilmiş falan gibilerine
ne kadar dogru bilemem cok da anlamam ama ferrum fort da iyi midir sakıncası yok diymi kuşum

Ferrum fort,Avrupa da,amerikada,asla ve asla kullanılmayan bir üründür.Kesinlikle hiçbir yararı yoktur.Bir anneye yapılabilecek en büyük haksızlıktır.

Jelibon kullanmanla,Fer.Fort kullanman arasında hiçbir fark yok sermestim,maalesef Türkiye gibi az gelişmiş ülkelerde,çok güzel bir pazar bulmuşlar,kakalıyorlar 3 değerlikli ilacı..Ve bunu hamileye yapıyorlar,yazık...

yapmaaa can kuşumm
ya esasında doktorumdan cok memnunum baslarda hep diğerni yazıyordu
neden bunu yazdı ben de anlamadım neyse yarın gidip alayım ezcaneden digerini içeyim
zaten iki üç tane anca içtim daha saol kuzum aydınlattıgın icin demek dogru duymusum

bebiiiiim kuzum hosgeldinn

Bebeğin beyin gelişimi ve fiziksel gelişimi için ilk kullandığın ilacı almak zorundasın.Anne ve bebeğin sağlıklı gelişimi açısından çok önemli hayatım...

Sermestim kuzum,doğumdan sonra 3 ay daha benim dediğim ilacı kullanıcaksın.Bebeğin 4. aya gelince zaten demir damlasına başlanacak ve kendisi almaya başlayacak demiri,o zamana kadar senden alacak...Hem doğumdaki kan kaybı hem de şu an vücudundaki 2 dolaşım sistemi için,2 değerlikli demir alman ve biyoyararlanımının yüksek olması çok önemli..Gece yatarken al bence...

yani cidden kadını bilmesem diyecegim ilaç firmasınla anlasması var falan
ama hakka hukuka dikkat eden tevekkül bir bayan o konuda günahını alamam şimdi
acaba eczane muadili diye mi bunu verdi ona da dikkat etmedim bak
en iyisi gideyim eski hapıma döneyim ben tatlım malesef dediklerin bu ülkede dogru
sen daha içindesin bu işin neler görüyonuz kimbilir

Yavrucum,doktorları da sahte çalışmalarla kandırabiliyorlar...İyi emilir falan diye.Onlar bir hematoloji uzmanı kadar bilgili değil,ve kim,hangi firma çalışmışsa,onun ilacını yazıyorlar...

Sermestim,sen de presseed almıştın değil mi,ama kullanmamıştın sanırsam...Yani gerek kalmamıştı....

Yavrucum,doktorları da sahte çalışmalarla kandırabiliyorlar...İyi emilir falan diye.Onlar bir hematoloji uzmanı kadar bilgili değil,ve kim,hangi firma çalışmışsa,onun ilacını yazıyorlar...

dogrudur canım olabilir neyse ki bizim şifa recetemiz var:)))

evet tatlım ben eşimin yanına gidince kullancaktım tam yeni gelmişti paketimiz kargodan
ama gerek kalmadan biz bebişimle gitmiştik babamıza çok şükür

Yaaa valla bam telim benim bu konular,duyunca çok cnm sıkılıyor ve hemen sinirleniyorum,Avrupanın kabul etmediği tedaviyi,Türkiyede,cezayirde peynir ekmek gibi pazarlıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…