ohhh ne güzel üstüste pastalar falan bak gözümün önünde uçuştu :)))Kocişin doğumgünü kutlamasını bu akşam iptal ettik,kısmet olursa yarın yapacağız,İzmir çok yağmurlu,müdürümün de doğumgünü vardı,akşamüstü onu kutladık,evde bir oda dolusu ütü var,şu an onlar ütüleniyor,sağolasın kızcağız geldi şimdi yapıyor,cnm öslemim ialcın adı GYNO ferro sanol...
evet ya benim kuzişte okuldaki arkadaşlarda aynı şeyi söylediGelelim sınava,daha yüksek net yapmama rağmen,puanım aynı kaldı,herkes isyanlarda,herkes netlerini yükseltmiş ama puanları düşmüş,kopyacıların yüzünden herkes mahvoldu....
kızlar babacı olur derlerdi de inanmazdım:)))meleğim hiç üzme güzel yüreğini
bunda da vardır bir hayır sabah ola hayrola
aklına kötü seyler getirmek yok tatlım
kavustum cok sükür tatlım saolasın
sen de iyileş artık cok cektin yaa
saolasın özlemim ya sorma cimcimenin derdi babasıylaymış demek nazlı ki ne nazlı hem de darısı sizin ilk pıtpıtlara olsun insallah hadi yarın güzel haberlerle gel sen de ögrenirsin cinsiyeti de belki hayırlısıyla insallah
amanınn hasta edip kendini de bebişimizi de üşütme taze annişim
sonucun cok güzel denizim masallah subhanallah bundan sonrası da güzel olacak insallah sıkıntısız güzel bir gebelik geçirirsin saglıkla huzurla tatlım
çok yorma sakın kendini lütfen bayram senin icin yalnızca bebişine olan hazırlıgın bundan böyle gerisini bırak düşünme hiç olur mu güzelim
anaa kızz ne işin var senin burada hani parti yok muydu bu gece:)
bilgi küpüm benimmmmmmmm iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni ya......Sermestim kuzum,doğumdan sonra 3 ay daha benim dediğim ilacı kullanıcaksın.Bebeğin 4. aya gelince zaten demir damlasına başlanacak ve kendisi almaya başlayacak demiri,o zamana kadar senden alacak...Hem doğumdaki kan kaybı hem de şu an vücudundaki 2 dolaşım sistemi için,2 değerlikli demir alman ve biyoyararlanımının yüksek olması çok önemli..Gece yatarken al bence...
:)))) şaşkın...Yok hayranı falan değilim,o gün sevinçten içim içime sığmıyor,ne dediğimi ben biliyormuydum :)))
inşallah o günler çok yakın canımmmmmmbende hamilee olsam kesin 10 çubuk filan çift çizgiyi görmek için yaparım herhalde :)
valla sapıtmışsın ha:)))ben biraz da emin olmak icin yapmıstım
benim cift cizgi öyle kopkoyu cıkmadı hiç
biri digerine göre daha silikti
her gün korkuyla deniyordum hala cift çıkıyor mu diye
sonra baktım sapıtmaya başlıyorum bıraktım
aminnnn inşallahhhhhh.......Bebingimde ben de çok yakında hamileyizzzzzzzzzzzz
bana da gelin nolurrrrrrrrrr gariban ellerdeyiz....aa bu arada tuanayım seni aradıktan sonra sizden bahsettim biraz eşime topicten falan
izmir de mi arkadasın dedi izmirde denizlide heryerdeler dedim:))
izmire de gideriz denizliye de gezmeye gideriz hem arkadaslarını da görürsün dedi
ayy hayali bile güzeldi valla hadi siz gercegini yasayın şimdi sonrası belki bir gün bize de kısmet olur
evet cankuşum ne oldu sana, kıyamam ben ya..tuanayım damardan girmişin
aglarım amaaa noldu bana ya
inşallah bu yıl o ÖZLEMde son bulacak:)Düşünün yanii,kaç yıldır bebeğimin özlemini çekiyorum((((
Ben senin yanına gelince,seni şarj edeceğim bebingim,ben uğurlu gelirim insanlara,hemen hamiş kalırsın belki de :)))
kendine de ayır tılsımından ama tuanayım unutma sakın:)
oo hatunlar dökülmeye basladı birer birer
seviiiimm döktün mü kurtlarını kızz insallah tepişmedin fazla
özlemim okuyor herhalde ses cıkmadıgına göre
gelmem mi özlemimm
seni en iyi ben anlarım kusum gariban ellerde garip kalmak ne demek iyi bilirim:)
Burada tanıdıysak eğer birbirimizi,kader bizi biraraya getirdiyse,herşeyin bir sebebi vardır,anlamı olduğu gibi...bende tuanayıma deva olacagım Allah ın izniyle
inşallah canım inşallahhhbende tuanayıma deva olacagım Allah ın izniyle
Sevimmmmmmimmmmmm,hadi gel,bırak okumayı yahuuuu:))
Burada tanıdıysak eğer birbirimizi,kader bizi biraraya getirdiyse,herşeyin bir sebebi vardır,anlamı olduğu gibi...
ya kızlar aşağıda sizi görünce vaz geçtim okumaktan geldim kurt murt dökemedim oturdum köskös geldim ah aha eski sevim nirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?