eee artık birbirimizi çok iyi tanıyoruzNasılda tanımışsın sevimi öslemim :)))
hadi canım hayatta inanmam......ya kızlar aşağıda sizi görünce vaz geçtim okumaktan geldim kurt murt dökemedim oturdum köskös geldim ah aha eski sevim nirde
canım benim inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olurhadi bebim ver oyuncagını eşinin de gönlü olsun:)
biz rahatız bu sefer eşim de getirmiş laptobunu o ayrı takılıyor ben ayrı
sen de dinlen önce bir duş al gevşe hatta
özlemimmmm duygusala baglama kızz zati aglamaya yer arıyoruz
esasında hiç sabırlı dayanıklı biri değildim
ama hayat öyle bir eğitmen ki evire cevire adamı mecbur dayanıklı kılıyor
bunlar iyi günlerim daha buradan nereye sürüklencez kimbilir tekrardan bakalım nasip:)
ya mercan kimin adıydı ben unuttumNasılsın sevimim,iyi misiniz mercan bebeğimle???
çok iyiyiz canlarım bizimkız daaynı babası gibi kurtlu davulun sesini duyunca oynadı oynadı durdu şimdi tık yok
yok canım ya allaha şükür bir sorunum yoköslemim miniğimiz nasıl varmı bir gelişme rahatsızlık vermiyor dimi
bak sen mercanıma oynak hatun demek ki neşeli olacak cimcime
eşim geldi burada canım o da kendi bilgisayarında takılıyor
bir yandan cekirdek citliyor laf atışıyoruz biryandan merak etme:)
anasıda aynı özlemim bu kızn ee ne bekliyoruz ki baba oynak ana oynak kız toptan çatlak
mercan babannemin adı canım
canım benim iyi geceler tatlı rüyalarrSevgili dostlarım,yorgunluk göze vurdu,ben çıkayım artık,hepinize hayırlı geceler.....
biz de erkek diyorduk hep özlemim hatta kız diyen nerdeyse yok gibiydi
takılma millete sen hayırlısıyla ögrenirsin insallah
sağlıklı olsunda farketmez özlemim ay heyacanlandım şimdi acaba 1cadı dahamı geliyor yoksa dediğimiz gibi erkekmi erkek olsun hehe yoksa bizim kızlara koca bulamıycaz
canım tuanayım iyi geceler bu gece çalış öyle kös kös yatma bak dün depremden yırttın bu gün yok hadi bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?