et yemeyince kız mı oluyor ?hadi bakalım deniz oğlanda var sanki benim hep deniz oğlan diyesim var seninkinede hep erkek dedim am son zamanlarda korktum et yiyemiyorum diyince
çalışmış çalışmış merak etmeyin siz ihmal etmez o derslerini calıskan ögrencim:))
evet ya balıklar öyle hafiften bizde balık çok annem,teyzem ,dayım hepiciği balık....bizimki balık olacak aglak zırlak duygusal küsenti kaprisli bir tip olup anasından beter kök söktürcek:))
benim kardeşim boğa ama hiçbir özelliği yok :)boga burcunun erkekleri cok iyi baba olur diye biliyorum baska bir özellik bilmiyorum malaesf özlemcim
yok canım biz fesat falan değiliz bence kendimiz için bişey istiyorsam namert olayım sırf yeğen istediğimden
valla herkes erkek diyor diyemi bilmiyorum aslında çokta kendimden kaynaklı değil ama erkek gibi :)sen erkek hissediyorsun dimi tatlım ben kız hissettim ve kız oldu benimki bilmem hayırlısı tabi önce
hehe özel hayat diye bişey kalmadı valla ya
dün calısması gerekiyordu çiceğimin atlamadı yanii
kızlar ben de müsade isteyecegim belim agırdı
biraz da kocişle ilgileneyim hem uyuruz erken
yarın sabah randevumuz doktorda
ben kovayım zeka küpüyüm vesselam...ben de yengecim duygusalım takıntılıyım ağlak bir tipim
balık da duygusal derin bir tip olan babaya oldu
kova burcu mantıksal zeka ceksin dursun bizi işi ne:)
haydi teyzoslar kocaman öpüyorum sizi ve yegenlerimi
iyi bakın kendinize
yarın doktordan sonra alısverişe falan gideriz belki gündüz giremem haberiniz ola
herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
yat dinlen canım yarın haberlerini bekliyoruz bakalım gösterecek mi pipiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?