Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geç geldin şeker ondan yani yoksa seni çoooooooooook severiz bilirsin....

hadi ben çıktım iyi geceler........

ben aksi bir koç sanada iyi geceler özlemim ne göreceksen görelim gerçi bizim kiler nazlı oluyorlar göstermiyorlar

benim kociş uyudu. ben yatamıyomki öksürükten kız pekmez şerbeti yaptım iyi gelirmiş. anaaa ne duyduysam onu yaptım. hastanede bi ablam var onun eşide bana yeşil kozalak toplamış yarın gidip alıcam kadından kaynatıcam çok iyiymiş . kız nasıldı kına okuyamadım geçmişi

balım gelmiş hoş gelmiş canım okuyamadım daha 4305lerdeyim öksürüğün gitmedi mi hala dr görünseydin keşke asit falan verseydi antibiyotik falan

sevim yine mi misafir geldi kuzum
bu gece kına da sadece el çırp sakın oynama tamam mı canım
ben dövmedim seni o öykü hanımın tepiklemelerinden dir canım.
ya kimse beni tanımamış aşk olsun ya ben oynarmıyım bunu bulana kadar neler çektim bi kenarda oturdum milleti seyerettim kuruyemiş yedim ilgide güzeldi her kez bir başka ilgilendi ben bilmem artık bebing senmi mercanmı ama biri beni dövmüş gerçi uykuda yok ama ondanmı acaba ya miilet hamile kalınca uyuyor ben kendimi bildim bileli uyku sorunum var neyse öf sen dövdün işte beni cadı
sen kalanları bana gönder ben obur kardeşin herşeyi yer
hehe kızlar size tavsiye iki sayfada açın topiği hem güncel laf yetiştirin hem eskiyi okuyun :))) ben öyle yapıyorum şimdik
vay uyanık vay akıl küpüm benim
sevim kınaya gideceksin ha amman ha kalkıp oynama cadoloz senden beklenir mazallah :)))
oynamaktan kolum kanadım kalkmıyor aşk olsun ya ağlıycam şimdi kimse beni tanımamış yarın akşamda kapı komşumun kınası var onda oynuyumda bari sırf sizin dediğiniz olsun ayıp olmasın ne yapıyım
Gelelim sınava,daha yüksek net yapmama rağmen,puanım aynı kaldı,herkes isyanlarda,herkes netlerini yükseltmiş ama puanları düşmüş,kopyacıların yüzünden herkes mahvoldu....

nasi yani gerçek değildir ya kandırma bizi

brupcugum sana cok ama cok tsk ederim tatlim icimi rahatlaatin kiz vallaha su ara kanamasiyla ilgili

Son düzenleme:
kiz sevüüüm okuyormusun tatlim bende cikiyorum yarin benimde erken kalkmam gerekiyor sana iyi geceler tatli rüyalar tatlim

günaydın balcım iyiyim sen nasılsın?
eşin nasıl oldu geçmiş olsun
inşallah iyileşir

balıklar duygusalda olur şair ruhlu olur uykucu olur bide keyiflerine düşkündürler kardeşimden biliyorum
eşim balık ve tarifine uyuyor canımcım..
ben yengeç arkadaşın kızı var adaşım o da yengeç yeğenim var o da yengeç
benim bebişte yengeç olacak eşim akşam yandıııııım ben diyor
[

bende sabah kalan pressedi iş yerindek iarkadaşıam getirdim dün bahsetmiştim getireceğim diye akşam netten eşiyle bakmışlar heveslendi çok 5 kere falan kullanır daha
o da parası diyor
ne parası dedim ya böyle şeylerin maddi karşılığı olmaz ki
rabbim tek nasip etsin olsun başka ne isteriz ki..

Son düzenleme:
bu gün hava çok güzel ve ben evde kalıcam kombiservisinden gelicekler bakım için peteklerim ısınmıyordu. meğerse düğme kırılmış.nasıl becermişim dimii kırmışım.ama hangisatte geliceklr belli değil. bekle babam bekle kociş gitti. arabanın fren balata sorunlarını halledicekmiş. akşama artık gelir ancaaaaa

sevimmm ben senin yerinde duramıcanı düşündüm . belki biraz oynamadan bişey çıkmaz diyebilrsinnn yanılmışım demek afferin sana mercana ulaşman zor oldu tabi bende öyle olunca asla oynamam. normaldede pek oynamam zaten

kızlar yok bu günnn ee semra gezmelerde mavidee nbnh de yok. sermes kocişiyle burp odaaaa sevüm anasını korkusundan giremez sabah erken saat melekkkk randevun vardı dimi sabahtı bebimm yoğundur malum bayram alışverişleri yapanlarr gelicekkk. bolllllll kazançlar sana tatlım.
tuanayyyyyy hakkında hayırlısı olsun canım. iyice baktınmı netlerinee canımmm
kız vicks fayda etmedi öksürüğeeee bişey sorucam gebelik düşünenler dr lar 3 ay öncesinden folic plas veriyor. bana verdiler geçen yıldan beri ara ara kullanıyorum. 2 aydırda sürekli düzenli olarak kullanıyorum. ben anlamıyorum gebe kalınca kullanılması lazım değilmi yaaaaa sıkıldım her gün ilaç içmekten . eşimede macun yaptım.keçi boynuzu kaynatıyorum ona ara ara kendimede yaptım iğrenççç tatları nasıl yetiştiricem her sabah işe giderken onları taze içmeye 1 ay denicem bakalım. kiloda yapıyormuş napıcam yaaaaa

canım denizcim eşim iyi maşallah da ben öksürüyorum . halen sen nasılsın iyisin dimiiiiii preseed bende 2 ay öncesi kullandım yaaa meğerse kimyasal gebelik sonrası yumurtlama olmamış bendee yaa boşa gitti. şu reglim olsun bitsin başlıcammmm. sende onla kaldın dimi kızzzzzzz iyi yapmışsın yaaa denizzzzz pahalı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…