ya kimse beni tanımamış aşk olsun ya ben oynarmıyım bunu bulana kadar neler çektim bi kenarda oturdum milleti seyerettim kuruyemiş yedim ilgide güzeldi her kez bir başka ilgilendi ben bilmem artık bebing senmi mercanmı ama biri beni dövmüş gerçi uykuda yok ama ondanmı acaba ya miilet hamile kalınca uyuyor ben kendimi bildim bileli uyku sorunum var neyse öf sen dövdün işte beni cadısevim yine mi misafir geldi kuzum
bu gece kına da sadece el çırp sakın oynama tamam mı canım
ben dövmedim seni o öykü hanımın tepiklemelerinden dir canım.
sen kalanları bana gönder ben obur kardeşin herşeyi yeraneeey galiba abarttım sabah kalktım önce market alışverişi sonra pazar alışverişi derken saat 3 oldu sonra patlıcan salatası fırın patates revani yaptım yarına fırında levrek tuanayımın tarifi fırında güveçte tahinli helva zeytinyağlı dolma zeytinyağlı barbunya börek çorba salata yapacağım ne yapayım annemler kırk yılda bir geliyor gelmişken abardım umarım bu yemeklerin çoğunu babamdan sakınabiliriz yoksa adam şeker komasına girecek off ablamla eniştemde inşallah yok kolestrol yok eniştem yok şeker demez inşallah onca emek çöp olur bir çorba bir balık salata yiyecekler gibi bir his var içimde
vay uyanık vay akıl küpüm benimhehe kızlar size tavsiye iki sayfada açın topiği hem güncel laf yetiştirin hem eskiyi okuyun :))) ben öyle yapıyorum şimdik
oynamaktan kolum kanadım kalkmıyor aşk olsun ya ağlıycam şimdi kimse beni tanımamış yarın akşamda kapı komşumun kınası var onda oynuyumda bari sırf sizin dediğiniz olsun ayıp olmasın ne yapıyımsevim kınaya gideceksin ha amman ha kalkıp oynama cadoloz senden beklenir mazallah :)))
Gelelim sınava,daha yüksek net yapmama rağmen,puanım aynı kaldı,herkes isyanlarda,herkes netlerini yükseltmiş ama puanları düşmüş,kopyacıların yüzünden herkes mahvoldu....
eşim balık ve tarifine uyuyor canımcım..balıklar duygusalda olur şair ruhlu olur uykucu olur bide keyiflerine düşkündürler kardeşimden biliyorum
ben yengeç arkadaşın kızı var adaşım o da yengeç yeğenim var o da yengeçben de yengecim duygusalım takıntılıyım ağlak bir tipim
balık da duygusal derin bir tip olan babaya oldu
kova burcu mantıksal zeka ceksin dursun bizi işi ne:)
haydi teyzoslar kocaman öpüyorum sizi ve yegenlerimi
iyi bakın kendinize
yarın doktordan sonra alısverişe falan gideriz belki gündüz giremem haberiniz ola
herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?