Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
akşam eşim bana face açtııııııı duyurulurrrrrrrr. aklına göre kısıtladııııııı kıskanıyorrr erkekler davet filan eder diye benim ne işim olur kızzzzz evli barklı kadınımmm. arkadaşlarım olsun yeterrrrr eeeeeee nasıl ekliceniz beniiiiii sizleri merak ediyorum çokkkkk.melekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sorup duruyodunnnnnnnnn lennnnnnnnnn alsanaaaaaaaa

deniz sen yazmıyon kız işin var heralde bendeee çıkayımdaaaa duş alayım bi kahvaltı ortalığı toparlayım çamaşır attım yıkanıyor. nevresimlerimde var yıkanıcakkkkk camları silicemmmmmm leşşşşşşş gibi bende kadın alıyım istiyorum eve camlborçları ödeyelim araaaaa eşim istemiyorrrrrrr yaaaaaa hamile kalınca alırsın diyooooo masraf yapmayalım ev alıcaz diyor....... kendi masraflarıııı ıoooo

ebaydan alın balcım 50 lira falan o zaman
işim vardı ya kusura bakma cicim kolay gelsin sana
ee face ismin ne nasıl ekleyeceğiz
özelden at canım benim ekleyelim

valla benim kocişe sen yaparsın deyince kimi alırsan al diyor o yzüden sesini çıkartamıyor valla
kendi masraflarına baksınlar önce..

bal folit asite hamile kalinca baslanabiliyor canimyada tedaviyle beraber önceden illaki kulanmaya baslayacaksin diye bisey yok tatlim

gelelim bana ben dr. geldim simdi haberler güzel tüpe basliyabiliyorum dogal yollardan yine olmazmisim yani olurda düsük olurmus demir eksikliginden dolay 100 olmasi gerirken benimkisi 15 düsmüs dr. vucut gercekten cok dayanikliymis bu kadar cok düsüklükten bayilip düsebilirdin dedi simdi sali günü igne vuracak carsamba gününden ihtibaren tüp ignelerime basliyorum erken baslatiyor cünkü rahim, kanallar ve yumurtalar cok iyi dedi birden yüksek ilaclar baslamanin bir anlami cünkü ozaman kalitelerini kaybederiz dedi bide ara kanamanin sebebi yumurtlamaymis suan yumurtlamamda bitmis erkende yumurtlamis:))))

melekcim haberler çok güzel bendede demir eksikliği var ancak tedavi falan olmuyorum ilaçları çok iğrenç birde kilo almaktan korkuyorum acaba bebişin mondandolayımı düştü benimde kafama takıldı bide acaaba demir eksikliği arakanamamı yapıyor bak doktor olsam araştırırdım :))))

gecen ay adettimden önce kan vermistim bogazimdan dolayi orda hamilelik göstermis 78.4 burda normal kan verdinmiydi sonucu bir hafta sonra aliyorsun bende o sürec icinde adet oldugum icin yapacak bisey olmadi malesef cok sasirdim buduruma yani su demir eksizligim olmasa kendiliginden olacakmisti yada suan iki aylik hamile olacaktim neyse artik bundada vardir bir hayir tuanayim bana baktigi fali yavas yavas cikiyor kizlarrrrrr

yok brupcugum demir eksizligi ara kanama yaptirmiyormus ara kanamasinin sebebleri ya enfeksiyon ya kist yada yumurtlamaymis canim

demir eksizligi hamile kalmayi cok zorlastiriyor dedi tatlim cünkü hormonlar dengesizleniyor hamile oluncada demir yine eksiliyormus bu yüzdende hamileyken demir ilac kulanilirmis canim

balcım facen sana uğur getirsinde oradan hobareyini yapman nasip olsun inşallah birimizi ekledinmi ortak arkadaşların tümünü ekle bukadar basit :)))

brupcugum madem ilaclar igrenc sende serum tatktir ama ihmal etme gerci ne kadar cok düsük onada bali ben suan ilac kullanirsam 1 seneyi bulurmus düzelmesi o yüzden serumla yüksek dozda verecek ilaci

tuanayım tek birşey söyleyeceğim lanet olsun bu ülkedeki sisteme lanet olsun osym ye bukadar olmaz

melekcim inceledikçe birşey çıkıyor insanın canı sıkılıyor hiç bir şeye takılmamak lazım aslında bebişler doktorları hiiiç dinlemiyor baksana hepimizde öyle olmadımı sevime ne dediler mercan bildiğini okudu denize nedediler sermest aşılamayla olmadı kendiliğinden oldu mavi öyle yani benim dokrotlara olan inancım 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…