Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok haklısın insanlar benim verdigim kadar degere sahiptir
bu gunden sonra benim için hiçbirdegeri yok artık onun
ama yinede takıyorum işte

işte böyle bendeki olaylar
kafanızı şişirdim di mi
ama size anlattımda rahatladım birazcık zamanla unuturum

ya sayfa düzeni cok gıcık sürekli bi şeyleri okumayı kacırıyormuşum gibi geliyor

denizcim sen nasılsın canım
nasıl gidiyor

eşim diyorki sana bişeyler oldu inanılmaz pozitifsin bende diyorumki bebegimiz yola cıktı geliyor onun için:)

bugun semrayı görebilirmiyim acaba diye aradım ama acmadı geride dönmedi
kayınvalidesinde olacaktı sanırım müsait olamazdı ama bi umut aradım işte ulaşamadım bile

şimdilik bana müsade camasır yıkamam lazım kadın işi bırakalı mahvoluyorum aicl bi kadın bulmalıyım
yine gelirim muck

hoşgeldin aramıza tabiki katılmak istersen
umutlu değil yorgun savaşçıları umutlu yapma topiği de diyebiliriz buraya
aynı yaştayız bende 3.5 yıllık evliyim,
rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
zor günler geçirmişsin kayıpların olmuş çok zor gerçekten
ege üni de artık özel bakmıyor hocalar dışarıda bakıyorlar doğumu bile özel hastanede yapıyorlar
ya aynı doktora devam edeceksin ya da tüp bebek bölümü doktorlarının elişne bırakacaksın kendini
aşılama yı da orda yapıyorlar
sakın aşaığda infertilite bölümüne gitme ege de karar verirsen direk yukarı yani tüp bebeğe ayrıntılı tahliller orda isteniyor
doktorun kim özel gidiyoru demişsin?
tüp bebek hocaları var ege hanım erol bey
onla kendileri birebir bakmasa da konsey var dosya üzerindeki kararı en küçük tahlili bile göz ardı etmiyorlar
tabiki herkes birebir baksın ister ama imkanlar elvermiyor bazen
aşılama prosedürü senin orda dosya açtırıp elindeki evrak tahlil ne varsa içine koymanla başlıyo
konseye girip karar veriliyor aşılama mı tüp bebek mi
aşılama ise rapor çıkıyor ki bu çok kolay bir işlem sen fotoğraf veriyorsun gerisini onlar hallediyor
20 lira raporlu iğneli aşılama
2 tane yapıyorlar eğer hamile kalamazsan aşılama ile hamile kalamamıştır diye heyet rapor verip tüp bebek işlemleri başlıyor
tüp bebekte yaklaşık 2000-2500 lira kullandığın iğne dozuna göre miktar artıyor
aklıma gelenler bunlar başka sorun olursa yardımcı olurum
ben kendiliğimden hamile kaldım ama hala tüp bebek bölümünde gözetime gidiyorum daha kendim doktor ayarlayamadım dosyam olduğu için kıyak yaptılar diyebilirim
ben seviyorum nedense orayı hemşireleri güleryüz var sıcak bir ortam
bebim valla iyi dayanmışsın ama çok hassassın ya
kendine yapıyorsun harab etmişsin kendini sabaha kadar acaba karşındaki seni bu kadar düşündü mü üzdüm diye
kızlar bir arkadaşımın ablası beyin kanaması geçirmişti ya
hala düzelmedi her akşam saat 22 de toplu dua yapılıyormuş
22 de aklınıza gelirse siz de dua edermisiniz iyileşsin diye
tabi ederiz allah yardımcısı olsun
ben dün cuma saati evdeydimm şükür ki hep dua ettim size
isimlerinizi tek tek sayarak hem de..
hamişler sağlıklı doğum yapsın isteyen herkese de rabbim versin diye

işte böyle bendeki olaylar
kafanızı şişirdim di mi
ama size anlattımda rahatladım birazcık zamanla unuturum

ne şişirmesi ya ama kızdım sana değmez insanlar için keyifli zamanlarınızı boşa harcamışsınız
kendini heba etmişsin olmadı hiç
insan zaten yolda yerken ve içerken anlıyor kimin kim olduğunu
bitti gitti üzme kendini artık iyi oldu bir yandan şimdiden çocuk olduğu zaman ne olur onun hesabını yapıyor

iyi gidiyor canım annemle çarşıya çıktık dolaştık
eşim yok zati.. tuanayla konuştum sesi kötü (
çok fena hasta olmuş belli

canımcım daha yeni başlamadı mı kadın
kaçırıyorsun sende sonra iş güç sana kalıyor:))

ha bu arada tuanay dedi ki bebing nasıl çirkin nasıl kötü hiç sevmedim
beni zaten hasta etti dedi:))))

nasıl içten nasıl kırk yıllık dost gibi olduğunuzu anlattı
çok kıskandım fesatlık sokmaya çalıştım dermişim :))
ancak yanınızda olmayı arzu ettim görüştüğünüze kendim varmışım gibi sevindim

denizcim valla heba ediyorum kendimi manyagım ben
demek beni sevmemiş bugun sabaha kadarda bunu takarım artıkın:)
sende olsan 10 numara olurdu gercekten

kadınları ben kacırmıyorumki
yeni başlamıstı ama 2 tam gün gelicekya haftada
bu işini bitirip kaçmak hevesli erkenden gidiyor bende yarım gun gel ozaman dedim işine gelmedi ayrıldı ben de ortada kaldım

işine gelmemiştir bebim
inşallah kafana göre birini bulursun sen kısa zamnda

kızlar tatilden şimdi döndük tatil harika geçti çok keyifliydi ama malum sebepten dolayı benim hiiç ama hiç tadım yok pazartesiden beri kahverengi geliyor bugün ağrılı sızılı adet oldum benim kahverengi gene başladı üstelik bu ovulasyon kanaması manamasıda değil ve bu topiğin adı beni çok üzmeye başladı koca bir yılı böyle iyiye gideceğe kötüye giderek kapatmak çok ama çok cansıkıcı geliyor bana gene başa döndüm kahverengi kanama biliyorsunuz 4 yıl kabusum oldu tam kurtulmuşken gene başladı sıkıldım artık canım çok ama çok sıkkın artık yaşlandım bu yaştan sonra çocuk olsa ne olur olmasa ne olur
benim tadım yok sizinkinide kaçırmayayım ((((((((

deniz aranızda olmayı tabiiki isterim bana fazlasıyla yardımın dokunuyor teşekkür ederim Allahım umarım herkese nasip eder ben egede fatih şendağa gidiyordum sonradan özel muayanesine devam ettik çok memnunum doktorumdan hastahanede kendimi çaresiz ve kimsesiz hisstmiştim ailemde yoktu yanımda ama sağolsun hakkını ödüyemem fatih bey ilgilendi benimle o gelmezse başkasını gönderiyodu sahipsiz kalmadım ben çekingen bir inasan olduğum için çok soru soramıyorum oda çok konuşmuyor sorunca cevaplıyor tabi ama gelgörki hastasında iş yok,şimdi ben ona da diyemiyorum ben egede aşılama yapcam egede başka doktorada gidersem sanki ondan memnun değilmişim gibi görünmesi beni üzer size komik gelebilir belki ,ama elimden başkada bişey gelmiyor dediğin gibi çocuğum olmazsa tüpte aşılamalar rapor sayılmalı,şimdi deniz ben egede aşılama için ilk etapta ege hanım yada erol beyden randevumu almalıyım ilk gitmem gereken yer yada yapmam gereken ne kusuruma bakma senide sıkıyorum

içeceğim bol bol melekcim :)
senin başa dönmüyor mu e benim niye dönüyor ya ((
gittik geldik melekcim...

aman bebingim takma kafana bu olayda sana onun hakkında yanlış bildiklerini düzeltti şükret allaha yol yakınken döndün ya bu şapşallla bir ömür arkadaşlık etseydin
baksana 3 kuruşlukmuş asıl kendisidir o şapşalın
hani bir laf vardır ben çok severim:
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruş için seni satar
bu da onun gibi boşverrrrrrrrrr değmez inan hele böyle br mahluka üzülmeye canını sıkmaya hiç değmez
1 kere geliyorsun dünyaya onun bunun için kendini üzme neyin ki senin bu kadar takıyorsun kafana

ay sevimmm inşallah duyacağız bakalım
nasıl hissediliyor ilk ? ve sürekli devam ediyor mu yani hergün oluyor mu ilk zamanlar?
çok merak ediyorum ya:)))

ay burp saçmalama ne olur ya insanlar kaç yaşında evleniyor artık kızıyorum valla gelecek zopa...

ben geldimmm kızlaaarrrr
ve çok yorgunum sırtım feciii
site de nasıl değişmiş yarın uzun uzun girer çözerim
deniiizzz seni görüyorum nasılsın herşey yolunda mı?????
hiç giremedim yaaa
bayramdı gelendi gidendi bi de nişan
yoğunduk keşke az daha vaktim olsaymış dedim gönülsüz geldim valla
herkes iyidir inşallaahh

rabbime emanet denizim:))))
nasıl mutlşu oldum ticker ını görünce:))))))))))))bin şükür
Allah herkese nasip etsin inşallaahhhh
gördünüz mü keseyi dicem ama bayramda nerde göreceksin
nasıl alıştınız mı duruma
rüya gibi geliyo mu??
ben hala bazen ya rüyaysa diye korkuyorum
Allah bütün arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah

canım fatih şendağ benimde doktorumdu
ege üni.de ayrı ücret ödedik ve ameliyatımı o yaptı
hastanede bakıyordu ama şimdi sadece dışarda bakıyor
bana ameliyattan sonra aşılama yaparız dedi
ameliyattan 40 gün sonra gittik ve 3 yıl şartı dolmadığı için özel yapılacak dedi
benim kafamın tası attı bende bunu niye daha önce söylemediniz dedim aynen senin dediğin gibi sorunca cevap veriyor bunu ben takip edemem dedi
eğer öyle olduğunu bilseydim ameliyat olmaz beklerdim belki
neyse konusunda iyi ama devam etmedim

sen niye kafana takıyorsun ki sana niye oraya gittin diye hesap soramaz
eğer düşünüyorsan sana tel no veririm direk tüp bebek halkla ilişkiler hemşire nosu randevu verir ya da istediğiniz zaman gelin der eğer karar verirsen tüp bebeğin kapısına bismillah çekip gireceksin
karşında girişte zaten emine hanım var hasta muayene sırası veriyor sana halkla ilşkiler hemşiresinden sıra verecek sonra hemşire seninle konuşacak
eğer dosya açtırmak istersen 40 lira ücret alıyorlar dosyanı doldurup yaptırman gereken tahillerin listesini veriyor sana
belki bir kısmını yaptırmış bile oluyorsun
sonrasında dosya konseye giriyor sana karar çıkıyor aşılama ya da tüp bebek
bunu kabul edersen rapor için foto veriyorsun nufus kayıt örneği istiyorlar
bunlar biraz uğraştırıyor ama napıcaksın uğraşmadan olmuyor

sonra aşılama kararı çıkarsa rapor için şartların uyuyorsa soruyorlar zaten sana
39 yaş sınırı
900 gün prim sayısı ve 5 yıl çalışma süresi falan

sonra aşılama için adetliyken gel diyorlar
adetliyken kan tahlili veriyor ve muayene oluyorsun bu 2-3 günde bir tekrarlanıyor
dozlarını ege üni karşısında akhisar eczanesi var ücretsiz senetle alıyorsun en son kaç doz kullandıysan yazıyorlar ve eczaneye gidip katkı payını ödüyorsun
yumoşlar büyüyüp çatlatma iğnesi vurunca aşılama yapılıyor

hastaneye 120 veriyorsun
ilaçlar iğneler raporlu 100 civarı tuttu benim
30 lira tıbbi malzemeler verdi
250 tuttu raporlu aşılama

özlemcim bu benim son ayımdı bu aydan sonra hamile kalmak işime gelmiyor zati bir bok kalacağım yok ya insanın sinirleri bozuluyor doğum akademik takvime denk gelmemesi için uygun aylar geçti gitti elde var koca bir sıfır artık tahammül sınırını aştım ve çok sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…