hoşgeldin aramıza tabiki katılmak istersenHaklısın deniz kendimi anlatyım birz yaşım 28 3.5 yıllık evliyim,doktorum rahimde perde olduğunu daha kızken adet sancıları için gittiğimde söylemişti hamile kalabileceğimi ama devamlı düşük yaşayacağımı söyledi yani ameliyat şart dendi sonrasında evlendim tabi eşimi bilgilendirmiştim eşim çocuk düşününce doktora gideriz demişti evlendikten 6 ay sonra düşünmeye başladık önce doktoruma gittik cümlelrde değişen bişey yok ameliyat şart dedi ama benim çok pimpirik bir annem ve ondan dah evhamlı kocam var yaptırmamda yaptırmam başka doktora gidecez neyse gittik bir bayan doktor turp gibisin ne ameliyatı diyince bizimkiler üste çıkmanın haklı olmanın verdiği keyifle beni ameliyat ettirmediler ve ben korunmayı bıraktım 4 ay sonra ben hamileyim 3 gün sürdü sevincim 4. gün acildeydim egede 4 gün yattım kürtaj oldum orda yine bana benim doktorum denk geldi yani yatan hastaları geziyolar ya ben hem acılı hem mahçup ona bakıyorum beni dinlemedin hamile kaldın demezmi neyse doktorun seminerleri yurtdışı işleri benim iğleşip kendimi toparlamam sonunda 9 ay devirdik ben ameliyat oldum 4 ay sonra tekrar başladık çalışmalara ve toplam 8 ay sonra ben hamileyim sevincimizin tarifine gerek yok dimi kızlar ama talihsizlik peşimizi bırakmadı ve dış gebelikle sonuçlandı sonunda hsgşhormon tahlilleri semen analizine baktırdık herşey normal dedi doktor sizinkisi şansızlıktı diyor olur diyor iki kez kendiliğinde hamile kaldın diyor 3 yılı devirdik 6 aydır yine korunmuyorum tık yok yaş geçiyor özelde yaptırdık bunları maddi manevi yıkıldık aslında doktorum ege de bakıyodu çok memnunuz ondan ama artık özel muanesinde bakıyor buna da artık bizim gücümüz yetmiyor ama bir yandan diyorum ki herşeyimi bilen beni en ii tanıyan o şaştık kaldık emekli sandığına bağlıyız ege herşeyi karşılıyor ama aşılama için neler ister bilmiyorum orda başka bir doktorada gitmedim nebileyim kızlar ben umutlu değilde yorgun savaşçıyım......
bebim valla iyi dayanmışsın ama çok hassassın yagelen giden olmamış zopamı cıkarmam lazım sanırım
dalgasesleri iyi geldi gercekten keske eşimle basbasa gitseymişiz
valla dün geceyi anlatayım da deniz oğlanın annesi merak etmesin
siimdi 3 aileydik yemege gittik eşler içiyor biz iki bayan içimyoruz sadece bir bayan içiyor hep içer ama dagıtmaz bu sefer erkenden sarhoş oldu neyse biz umursamadık
sonra arka masada da bi grup var onlar cocukları yuzunden diger bir masayla kavga etti bayagı.çocuklar cok gurultu yapmıs kadın da kızmıs bizim arka masadaki yine alkolllü bayanlar vay efendim benim cocuguma sen nasıl kızarsın diye pislik yaptılar ama haksızlardı cocuklar cok gurultu yapıyordu
tabi ederiz allah yardımcısı olsunkızlar bir arkadaşımın ablası beyin kanaması geçirmişti ya
hala düzelmedi her akşam saat 22 de toplu dua yapılıyormuş
22 de aklınıza gelirse siz de dua edermisiniz iyileşsin diye
cok üzüldüm gece hasta oldum tirtir titriyorum ama üşümüyorum herhalde cok kastım kendimi gece sinirlerim boşsaldı sabaha kadar hiç uyumadım gözlerim yanıyor feci sekilde
içimdede kaldı ığğğğğğğ cok sinir bozucuydu yani
işte böyle bendeki olaylar
kafanızı şişirdim di mi
ama size anlattımda rahatladım birazcık zamanla unuturum
denizcim valla heba ediyorum kendimi manyagım ben
demek beni sevmemiş bugun sabaha kadarda bunu takarım artıkın:)
sende olsan 10 numara olurdu gercekten
kadınları ben kacırmıyorumki
yeni başlamıstı ama 2 tam gün gelicekya haftada
bu işini bitirip kaçmak hevesli erkenden gidiyor bende yarım gun gel ozaman dedim işine gelmedi ayrıldı ben de ortada kaldım
deniz aranızda olmayı tabiiki isterim bana fazlasıyla yardımın dokunuyor teşekkür ederim Allahım umarım herkese nasip eder ben egede fatih şendağa gidiyordum sonradan özel muayanesine devam ettik çok memnunum doktorumdan hastahanede kendimi çaresiz ve kimsesiz hisstmiştim ailemde yoktu yanımda ama sağolsun hakkını ödüyemem fatih bey ilgilendi benimle o gelmezse başkasını gönderiyodu sahipsiz kalmadım ben çekingen bir inasan olduğum için çok soru soramıyorum oda çok konuşmuyor sorunca cevaplıyor tabi ama gelgörki hastasında iş yok,şimdi ben ona da diyemiyorum ben egede aşılama yapcam egede başka doktorada gidersem sanki ondan memnun değilmişim gibi görünmesi beni üzer size komik gelebilir belki ,ama elimden başkada bişey gelmiyor dediğin gibi çocuğum olmazsa tüpte aşılamalar rapor sayılmalı,şimdi deniz ben egede aşılama için ilk etapta ege hanım yada erol beyden randevumu almalıyım ilk gitmem gereken yer yada yapmam gereken ne kusuruma bakma senide sıkıyorum
deniz aranızda olmayı tabiiki isterim bana fazlasıyla yardımın dokunuyor teşekkür ederim Allahım umarım herkese nasip eder ben egede fatih şendağa gidiyordum sonradan özel muayanesine devam ettik çok memnunum doktorumdan hastahanede kendimi çaresiz ve kimsesiz hisstmiştim ailemde yoktu yanımda ama sağolsun hakkını ödüyemem fatih bey ilgilendi benimle o gelmezse başkasını gönderiyodu sahipsiz kalmadım ben çekingen bir inasan olduğum için çok soru soramıyorum oda çok konuşmuyor sorunca cevaplıyor tabi ama gelgörki hastasında iş yok,şimdi ben ona da diyemiyorum ben egede aşılama yapcam egede başka doktorada gidersem sanki ondan memnun değilmişim gibi görünmesi beni üzer size komik gelebilir belki ,ama elimden başkada bişey gelmiyor dediğin gibi çocuğum olmazsa tüpte aşılamalar rapor sayılmalı,şimdi deniz ben egede aşılama için ilk etapta ege hanım yada erol beyden randevumu almalıyım ilk gitmem gereken yer yada yapmam gereken ne kusuruma bakma senide sıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?