Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben çıktım
eşim kadınlar kahvesine mi girdin hemen diyo:))))
site de bi garip geldi alışamadım yarın girerim bol bol
şker diyetime devam ediyoırum ve hergün ölçüyorum doktor insüline gerek yok diyetle kontrol edebiliyosun dedi
bayramda tatlı ve şeker yemedim hiç
herkese iyi gecelerrr

son progesteronuma baktırdığım doktor bana bebeaspirini önermişti iki aydır folbiol ile birlikte kullanıyordum acaba omu rahim içi kanama yaptıda kahverengiler geri geldi bu aydan itibaren tek bir ot tanesi yada ilaç zerresi dahi kullanmayacağım tamamen bırakıp ovulasyon takibi preseed geyiğinide bırakacağım nasılsa akademik takvimin dışınada çıktım artık tahammülüm kalmadı hiç birine

yaaaaaa
ben çıkıyorum herkes gelmiş
burp ne akademik takvimi canım benim dinlemiyo beklemiyo işte bebekler
niye kesiyosun umudunu
ne mucizeler görmedik mi biz?????????????????????
bozma moralini nolursun
deniz de en son öyle diyodu
kist yine gelmi,ş bilmem ne
bak bugün nasıl maşallah
umudunu yitirme gelir gelmez beni de kızdırma
iyi ol lütfeen

mavicim hoşgeldin evet hala rüya gibi inanamıyorum hamileyim demek bile tuaf geliyor
keseyi 25 kasımda göreceğiz inşallah
pazrateis bile görünür belki çünkü daha erken görenler olmuş
ama garanti olsun diye geç verdiler galiba
aman geç olsun dasağlıklı olsun inşallah

arife günü bir test daha yaptırdım senin haberin yok 1983 çıktı maşallah günümüze göre iyi:))

Son düzenleme:
başlayacam şimd,i alkademik takvimine
hem bundan sonra gelirse bebek 1.dönemi kapatma şansın olacak
aralıkta ya da ocakta hamile kal 1.dönemi kapat inşallah

deniiizzz
senin ki de preseed bebesi mi????????????????????
preseed kardeş mi olacak bizimkiler

mavicim en iyi siz anlarsınız beni biliyorsunuz herşeyi deniyorsunuz bir aydaha bir ay daha hep kırmızı hep kırmızı heleki o kırmızının ilk geldiği gün hormonlar tavan yapar herşey daha bir çekilmez olur heleki bu 5 yılı bulursa kocişte kızıyor şimdi bana çok kkeyifli bir tatil yaptık evdeyiz sağ sağlim geldik neden böyle can sıkıyorsun diye ama sinirim bozuldu

burpcum canın sıkkın moralin bozuk karamsarsın
be haller çok tanıdık bıkkınlık yılgınlık

ama sende tek kızdığım konu hesap kitap yapman
allahın hesap kitapla işi yok burpcum
sen bu hesabı bıraktığın zaman allah izin verirse olur buna inan
inancın olduğu yerde umut devam eder aklından çıkartma

maviye katılıyorum ben bir kere daha inandım ki umutların tükendiği anda bile tevekkülü bırakmayacaksın

öyle olmuyor malesef mavicim bizde hemen yerini bir başka hoca dolduruyor dersini elden kaybettinmide olan oluyor ben 4 yıl bu nedenle çocuk yapmayı ertelemiştim şimdi tabiki çok aptalca bunları düşünmem zaten olan birşey yok ama bilmiyorum heyheylerim geldi bilirsiniz gelir böyle çöker insanın sırtına tüm dünya kırmızılarla birlikte

eveeeeeeeetttt 11. gün ev 13.gün bir ayda 2 kere denedik
ara da eşim yoktu
2 sinde de silik çıktı hatta dedim eşime arada olmadığın gün kesin net çıkardı kaçırdık günü silikte yaptık dedim:))

deniizcim duydum haberini
özlem cinsiyeti söylemek için aradı o zaman söyledi değeri arttı diye:)))
kese kap atışı aynı gün ardan çıkar inşallah

burp anlıyorum tabi ve anladığım için söylüyorum
bak benim sermestin denizin tedavisiz ansızın oldu üzülüp üzdüğümüz yanımıza kaldı
hadi o da olmadı bunun tedavisi var tüpü var
sen hemen boşverme
daha önce oldu yine olacak ve inşallah tamamına erecek
bırakma preseed di bence

burpcum sana söylemesi kolay diyeceksin onca yıl çalışıp didinip bir yere geldin işin güzel kaybetme korkun var
ama senin bir de hayatın var
illa denke gelecek diye birşey yok
bu zamana hesaba bakmaz
ne zaman yazıldıysa o olacak
hayırlısını dile hep kendini sabır diye sakinleştirmeye çalış lütfen

ben kaçıyorum kızlar
burp cum nolur bozma moralini bi gün niye bu kadar yıpratmışım yıpranmışım diceksin inşallah
bebeğin en uygun zamanda sağlıkla gelsin
takma hesap kitap yapma
sen bırak o hemen gelecek inşallah

denizim demek preseed kardeşler haaaa
biz de de 1 kere de olmuştu
şans işte

ben çıktım eşim dırdır ediyo ev de deli gibi sıcak çok yakmışlar
öptüm herkesi yarın görüşürüz

sevindim canım haberin yok diye söylemek istedim:))
evet ya özleminde oğluşu oluyor

sizinde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
bir ömür boyu mutlu olsunlar

denizim yukarıdaki ile aram o ikinci aşılamadan beri hiç iyi değil inancım okadar çok sarsıldıki o günden beri dua bile edemez oldum dua ede ede başıma gelenleri gördükten sonra duaların hiç bir anlamı kalmadı benim için içimden hiç dua etmek gelmiyor ve edemiyorum

mavicim adet ilk gün hormonları ile bukadar üzülüyorum muhtemelen içimden ağlamak geliyor eşimde kızıyor sayıyor bana imkanlarımızın harika oluşunu nediye şimdi üzüldüğümü ama bir anda çöktü üzerime oysa tatilde herşey harikaydı adet olacağımda pazartesinden beri belliydi bu sıkıntım tamamen hormonel bişi yarına rutine girerim gene heralde

melekcim haftaya perşembe randevumuz
tam 6 haftalık olacak inşallah
merakla bende bekliyorum :))

maşallah denizime hayırlısıyla göreceksin kuzunu

sermestim iyi sayılırım ama kabızlıkla naşım belada
karnım tef gibi tartıldım normal olarak 59 olan ben 61 çıktım nasıl yani:26:
doğal herşeyi yiyorum ama rahat değilim anlayacağın(

basladı bile desene kabızlık gazdan şişmişsindir kilo icin erken daha canım

ya ben bu sayfada yazı yazmaktan nefret ediyorum hiç ama hiç hoşlanmadım sırf sizin hatrınıza giriyorum yoksa vallaha girmem bu ne ya yamuk yumuk sayılar kaymış sayfa düzeni yok hiç memnun değilim((

aynen berbat ötesi bu ne ya alısamıyorum

özlem doğum hangi ay nasipse senin?
bana çok uzak geliyor ya biter mi acaba bu günler:))

hayırlısıyla biter insallah zamana bakınca gecmiyor gibi hep

hadi güzel sonuclar al da basla tedavine hayırlısıyla insallah sonra da bebişin gelsin

gecmis olsun çiçeğim herkese şifa dagıtırken kendin mi hasta oldun simdi dikakt et kendine

sermestim senin göbek bayagı cıkmış canım

ciddi mi bebişim sen yakinen görmiştün aradaki farkı anlarsın herhalde

basladim tatlim uzun bir protokol özlem fistiginin aynisi canim. resimleri gördüm canim masallah göbüs cikmis sen nasilsin iyimisi?

haydi güzel neticelenecek insallah melegim sonra da gelsin göbüşler hayırlısıyla biz de iyiyiz cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…