özlemcim bu benim son ayımdı bu aydan sonra hamile kalmak işime gelmiyor zati bir bok kalacağım yok ya insanın sinirleri bozuluyor doğum akademik takvime denk gelmemesi için uygun aylar geçti gitti elde var koca bir sıfır artık tahammül sınırını aştım ve çok sıkıldım
burpcum canın sıkkın moralin bozuk karamsarsınson progesteronuma baktırdığım doktor bana bebeaspirini önermişti iki aydır folbiol ile birlikte kullanıyordum acaba omu rahim içi kanama yaptıda kahverengiler geri geldi bu aydan itibaren tek bir ot tanesi yada ilaç zerresi dahi kullanmayacağım tamamen bırakıp ovulasyon takibi preseed geyiğinide bırakacağım nasılsa akademik takvimin dışınada çıktım artık tahammülüm kalmadı hiç birine
yaaaaaa
ben çıkıyorum herkes gelmiş
burp ne akademik takvimi canım benim dinlemiyo beklemiyo işte bebekler
niye kesiyosun umudunu
ne mucizeler görmedik mi biz?????????????????????
bozma moralini nolursun
deniz de en son öyle diyodu
kist yine gelmi,ş bilmem ne
bak bugün nasıl maşallah
umudunu yitirme gelir gelmez beni de kızdırma
iyi ol lütfeen
başlayacam şimd,i alkademik takvimine
hem bundan sonra gelirse bebek 1.dönemi kapatma şansın olacak
aralıkta ya da ocakta hamile kal 1.dönemi kapat inşallah
deniiizzz
senin ki de preseed bebesi mi????????????????????
preseed kardeş mi olacak bizimkiler
melekcim haftaya perşembe randevumuz
tam 6 haftalık olacak inşallah
merakla bende bekliyorum :))
sermestim iyi sayılırım ama kabızlıkla naşım belada
karnım tef gibi tartıldım normal olarak 59 olan ben 61 çıktım nasıl yani:26:
doğal herşeyi yiyorum ama rahat değilim anlayacağın(
ya ben bu sayfada yazı yazmaktan nefret ediyorum hiç ama hiç hoşlanmadım sırf sizin hatrınıza giriyorum yoksa vallaha girmem bu ne ya yamuk yumuk sayılar kaymış sayfa düzeni yok hiç memnun değilim((
özlem doğum hangi ay nasipse senin?
bana çok uzak geliyor ya biter mi acaba bu günler:))
şükür sermestciim işte.. değişik bişey iyym şükür..
en son histereskopi oldum.. haftaya patolojiden sonuc alıcam... bi sorun yksa başlıcaz bu ay sanırım tüp bebeğe... hayırlısı bakalım ...
Kızlar iyi geceler,akşam döndük pamukkaleden ve ben çok hastayım,ateşim var,sürekli hapşıroyorum,eşim az önce nöbetçi eczaneden ilaç aldı,inşallah iyileşirim,bebingimle buluştuk dün,tadına doyum olmadı,öyle tatlı ve öyle güzel ki,insanın yanından hiç ayırası gelmiyor,inşallah daha çok görüşürüz,hepinizi çok seviyorum kızlar,yazacak ve ayakta duracak halim yok,başım dönüyor,herkese iyi geceler....
sermestim senin göbek bayagı cıkmış canım
basladim tatlim uzun bir protokol özlem fistiginin aynisi canim. resimleri gördüm canim masallah göbüs cikmis sen nasilsin iyimisi?
delü çıkmış göbek annesinin incisi nasıl kıpırdamaları çoğaldımı seni rahatsız ediyormu
canısı bazen oynuyor bazen beni oynatıyor bu cadı nazdan öyle rahatsız edecek kadar güclü ve cok değil tamamen keyfine kalmıs sıpamın sizde durumlar nasıl bakimm
kızlar bir arkadaşımın ablası beyin kanaması geçirmişti ya
hala düzelmedi her akşam saat 22 de toplu dua yapılıyormuş
22 de aklınıza gelirse siz de dua edermisiniz iyileşsin diye
Allah acil şifalar versin canım
cok üzüldüm gece hasta oldum tirtir titriyorum ama üşümüyorum herhalde cok kastım kendimi gece sinirlerim boşsaldı sabaha kadar hiç uyumadım gözlerim yanıyor feci sekilde
içimdede kaldı ığğğğğğğ cok sinir bozucuydu yani
ah benim narin yüreklim ne kadar cok takıyorsun sen de benim gibi
ama ben sunu anladım sen ne kadar derinden yasasan da incinsen de kimse farkında olmuyor
kendine ettiginle kalıyorsun hele ki dostluklar hususunda benım de cok kırgınlıklarım yaralarım var ama ne oldu
sonuc kendimi üzdügümle kaldım hep kimseye gereginden fazla deger vermıyceksin gördügün an gercek yüzünü yallah diyeceksin hayatından cıkan bir leke icin sevineceksin aksine tatlı bıdısım biraz felsefesini degıstırmeye calıs bak nasıl rahat edıceksın zamanında cok canım yandı benim de artık sallamıyorum eskisi kadar
kızlar tatilden şimdi döndük tatil harika geçti çok keyifliydi ama malum sebepten dolayı benim hiiç ama hiç tadım yok pazartesiden beri kahverengi geliyor bugün ağrılı sızılı adet oldum benim kahverengi gene başladı üstelik bu ovulasyon kanaması manamasıda değil ve bu topiğin adı beni çok üzmeye başladı koca bir yılı böyle iyiye gideceğe kötüye giderek kapatmak çok ama çok cansıkıcı geliyor bana gene başa döndüm kahverengi kanama biliyorsunuz 4 yıl kabusum oldu tam kurtulmuşken gene başladı sıkıldım artık canım çok ama çok sıkkın artık yaşlandım bu yaştan sonra çocuk olsa ne olur olmasa ne olur
benim tadım yok sizinkinide kaçırmayayım((((((((
canımın içi lütfen zamana bakıp eskileri hatırlayıp karamsarlıga itme kendini
hesap işi zaman işi değil ki bu cok yıpratıyorsun kendini biraz bıraksan rahatlsan mucize yasayacaksın yine
lütfen umutsuzluk sana yakısmıyor hiç hem ne yaşlılıgı allasen tas gibi cıtır hatunsun hayatındaki güzelliklerin farkına var önce kendini bir pozitif enerjiyle doldur bakiim lütfen senin üzüldügünü görmek dahası kendini üzdügüü görmek bizi de üzüyor tatlım
ay sevimmm inşallah duyacağız bakalım
nasıl hissediliyor ilk ? ve sürekli devam ediyor mu yani hergün oluyor mu ilk zamanlar?
çok merak ediyorum ya:)))
ilk damar atması gibi sonra seğirme gaz dolasması gibi bişey
sonradan aradaki farkı anlayabiliyorsun dürter gibi bazen net bazen hafif tamamen keyiflerine kalmıs
ben baslarda daha sık hissediyordum son zamanlarda daha aralıklı sinyal gönderiyor cadım annesini delirtiyor evhamdan senin oglus uslu uslu tekmeler hep insallah da korkutmaz annesini
kızlar ben çıktım
eşim kadınlar kahvesine mi girdin hemen diyo:))))
site de bi garip geldi alışamadım yarın girerim bol bol
şker diyetime devam ediyoırum ve hergün ölçüyorum doktor insüline gerek yok diyetle kontrol edebiliyosun dedi
bayramda tatlı ve şeker yemedim hiç
herkese iyi gecelerrr
hoşgeldin mavişim nasıl bayram nişan sekere dikkat etmişin aferm bizim de bu hafta testimiz insallah cıkmaz şeker ben götürdüm tatlıları valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?