Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızıyorum ama bak
ne demek öyle inancım kalmadı
buprcum yanlış düşünüyorsun bence tabiki istediğin gibi düşünmekte özgürsün
ama kendini telkin etmeye çalış
hiçbirşey bizim elimizde değil
inançlı ve umutlu olmalısın
biz istiyoruz tedavi oluyoruz pressed kullanıyoruz ama bunların hepsi vesile
hep sınanıyoruz alnımızın akıyla çıkalım bu sınavdan inşallah

homeopati doktorum almandı ayşende biliyor ona da aynı şeyleri söylemiş
allaha inancı olan biriydi ve ona inanıyorsan tedaviyi en azından 1 sene bırak zorlama çok zorlamışsın böyle olmaz sen allahın işine karışıyorsun demişti
çok haklıydı

bebingim canım benim sende tatsızlık yaşamışsın tatilde canım benim hassas arkadaşım
tuanayla buluşmuşsun

ay ne bu sayfanın hali alıntı yapıp cevap verıcem derken canım cıktı
tam yolladım silindi sandım megersem geri atmıs cevabımı sinir oldum haa cok gıcık

denizim inancımı yitirmedim yitirdiğim duaya olan inancım sonuna kadar biliyorumki bu benim testim gün geliyor ve tekrar tekrar bu testi geçemiyor kalıyorum olabildiğince tevekküllü olmaya çalışıyorum ancak hormonlarım hep baskın çıkıyor ben sadece duaya olan inancımı yitirdim oda o aşılamada yaşadığım tramvadan kaynaklı o hatayı yapan doktorda allahım sen koru bismillah diyordu bende buna rağmen böyle bir şeyi yaşayınca direk sorguladım demekki kader diye bir şey var sen istediğin kadar dua et sen istediğin kadar yakar yalvar olanlar olacağa varıyor gibi bir duygu hakim oldu ondan beridir boynum kıldan ince ne olursa olsun değiştiremem diye düşünüyorum

ayy ben bugün çok fenayım kızlar kociş film koysunda izliiim sizin tadınıızı çoook kaçırıırım ben çoook pis hormon istilasına uğradım

sermestim haklısın tatlım ama gelde bunları hormonlara anlat harika bir bayram tatili üzerine beni bu hale getirebildiyse korkarım ben bu hormonlardan gerçekten bir anda içime şeytan girmişçesine karamsara bağladım kendimden korkuyorum böyle zamanlarda ve benim adet dönemlerimde hep böyle oluyor sizide üzmiyeyim geçecek inşallah işe güce kaptırıp rutine döneceğim sizin tadınızı kaçırmayayım ben

anaaa tuanayım gelmiş geçmiş olsun tatlım ben şimdi sen geçmişi okumadan arazi olayım yoksa paparanın alasını yerim senden

Burp isyanlardasın yine tatlım,akademik takvime planlarının uymaması çok kötü olmuş,bir kafa atacağım sana buradan göreceksin,hayret birşey yaaaa,hayatını en ince ayrıntısına kadar planlayamazsın,duaya olan inancını yine du a ederek kazanabilirsin...Hayatta öyle büyük felaketler var ki,dua etmekten yine vazgeçmiyor insanlar..Tamam o zaman kabul et,senin bebeğin olmayacak,profesörlüğe kadar yükselecek,bölüm başkanı hatta dekan olacaksın,mutlu musun ?????Bak hayal ettiğin yerdesin,belki bu plan hoşuna gitmiştir...Bence senin yardıma ihtiyacın var,ama profesyonel bir yardıma..Bence bebeğin böyle karmakarışık ve olumsuz bir anneye gelmek istemiyor...Bir an önce ruhunu tedavi ettir cnm dostumm....

sanırım bu hatayı hepimiz yaptık yapmaya devam ediyoruz ne mi planlar yapıyoruz sürekli belkide en buyuk yanlışımız bu kabullenip beklememek
inancımızı yitirmek sürekli isyan etmek bunu hepimiz de test ettik ne gectiki elimize sadece yıprandık

Her yutkunduğumda,kulaklarım çatlayacak gibi oluyor,gözlerim yaş içinde,iyileşmekkkkk istiyorummmmm.......

tam sıvışacaktım paparayı yemeden ama çoktaaaan radara yakalanmışım tuanayım
canım birtanem yerden göğe kadar haklısın bende farkındayım ama öyle manyak oldumki birdenbire inanamazsın içime şeytan girmiş gibi geriliyorum kırmızılar gelince hormonlarım tavan yapıyor oysa güle oynaya bir tatil geçirdik yarın karı koca evdeyiz bir tatil günü daha bizi bekliyor ama gel gör bunu bana anlat

Sermestim kuzucuğum,fotonuza bayıldım,Allah nazardan saklasın,bize de nasip etsin inşallahhhhh.....Bu arada kocişine söyle,benim preseedleri unutmasın :)))

tuanayım şifa reçetem bende denizliden dönünce çok ağır hasta olmuştum hava değişimi orada çok etkiliyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…