Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yeğenimle karısıda tedaviye başlamışlar kızcağız yumurtlamıyordu adetleri gecikiyordu 2ayda 3ayda bir oluyordu klomen kullanmış 3yumoşu olmuş çatlatma vurmuş ama olmadı dedi bende pes etme preseed kullan dedim teyze dedi kız caaz yeğenindede sper hareketisliği var onu dr götüremiyorum dedi sen konuş ee bne kçırırmıyım bu fırsatı gel bakalım oğlum yermisin yemzmisin aramızda bi yaş var oğlum sen kocadın tohuma jaçıyon karının yaşı küçük olabiklir kız bebek istiyor dedim hem durumlarıda iyi evi kendinin arabası var evi son teknolojiyle dolu ee borcunda yok kiranın birini ver tedavine bak dedim bastım kalayı yarın gidecek dr kızcaaz teyze teşekürler deyip durdu allahım onlarada nasip etsin inş

melek başladın mı sen tedaviye
Allah başarıyla çıkmak nasip etsin kolaylıklar versin inşalahhh

ne cipsi ne çikolatası ne kremalı bisküvisi böreği simiti buuuuuurrrrrrrppppppppp
ilk defa bu kadar iradeliyim
hem yeme işinde hem sigara

evet basladim mavisim sagol allah razi olsun sana hosgeldin nasil gecti diye sormustum ama herhalde görmedin tatlim

aynen öyle sayfa sapıttı
evet sevimim tuanay fırçaladı tamda zamanında yakalandım radara affetmedi yazdı cezayı :)

sabah kalkar kalkmaz tuvalette tam tuvalet kağıdı ile silerken pıt diye bir parça düştü ama adetin bilindik parçalarından farklı birşeydi kenarlarını kurulayınca zarlı bir yüzeyi olan bir pıhtı gibi aynı nar gibi bir parça 2 cm kadar kuyruk ve ortasında bir çıkıntı daha etrafındaki kanı alınca kurudu daha peçeteye kan vermedi yani zarlı bir yüzeyi vardı kocişle kürdanla otopsi yaptık bizce %80 ihtimal bebişti çünkü pazar misafirim vardı çok yoruldum pazartesi pembe kanama geldi salı çarşamba hiç birşey gelmedi çarşamba misafirlerim vardı 8 kişi çok yoruldum akşamı gene leke geldi sonra gene kesildi dünde bavulu yerinden oynatmamla gene kanama geldi bu sefer adet söküldü ağrısızı ile şimdi bundan ne gibi bir sonuç çıkarıyorum hiç birşey gene düşük olabilir ama bu konuda kendimi kötü hiç hissettemedim sağlıklısını nasip etsin allah

amanda man aşağısı ne güzel oldu böyle bebingim meleğim nasılsınız bakalım
mavi kilon yok senin tabi resimlerinden belli

bebe aspirini bırakmayı düşünüyordum bugünkü olaydan sonra bir ay daha devam edeyim dedim gene kahverengiler gelirse birkaçgün önceden ozaman keserim bebeaspirinini

ayyyyy sen hala peki kendiliğnden hamile kalamıyorummu diyosun bi normal insanlar gibi yan gelip yatsan bak bebişimiz nasıl büyüycek göbüşünde şincik sanaçok kızdım bak ayy kesin hamileydin bebişti oya

bebeaspinini yanında folik asit de al

folikte alıyorum sevimim
hem daha kötüsü iki gün öncede nevresimleri değiştirirken yatağı tersdüz yaptım aslında pratik bir yöntemle yapıyordum tutma yerlerinden ama tersbir hareketle devrildi yatak onu komidinin üzerindekileri devirmeden düzeltmek için kırk takla attım zorlandım ama bu bir ay iki ay değilki 5 yıldır hangi bir şeye dikkat edeyim sıkıldım bende :&

iki gün önce derken kanama başlamadan iki gün önce yani cumartesi sabahını kastettim :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…