Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tekrar hosgeldin kuzum tarif dogru olmus demek biz de tanışsak artık su meksika dalgasıyla :)

sermestim canım demek öyle hissediliyor ha ya ben bazen seğirme yaşıyorum ama hergün değil acaba yanlış mı hissediyorum :)))
gerçi daha erken diyorlar ama
burpa ne güzel konuşmuşsun aferin kız sana

canım baslarda emin olamıyorsun sonra sonra arttıkca ayırt edebileceksin ama tarif ettigin sey ilk hissedilen hareketlerdir muhtemelen aferini de kaptım örtmenimden değme keyfimize:))

vay gezenti hatunum bayram gezmeleri yapmıs ohh yarasın artık gözünü dışarı açtın bir kere gerisi gelir
bizim cadılar hakkaten zilli kafalarına eserse vuruyor kafalarına eserse susuyor eşime diyorum gel bak hareket ediyor koyuyo elini bekle bekle tık yok o koyunca susuyor hatun inadına yapar gibi gerci benle daha cok inatlasıyor ya neyse:))

cadılar brokoliyi nasıl pişiriyorsunuz önerileri alalım ben yemem normalde yapmam da
eşimin canı çekti aldık nasıl yaparsam daha güzel olur bi diyin hele
yemek pişirme işine girişmem lazım acilen kaç saattir yazılılarla ugrasıyorum off saat kac olmuş

sermest ben haşlayıp salatasını yapıyorum
zeytinyağı,kuru nane,mısır da koyuyorum güzel oluyo
ama suyu önemliymiş o yüzden artık çiğ halde az az yeşil salataya doğruyorum
pişirmedim hiç
karnı bahar gibi bi taşım haşlanıp pişer heralde
ama salatası çok güzel dene bence

selam fıstıklar nasılsınız baya oldu ben girmeyeli inanılmaz ilerlemiş sayfalar...annemleri dün akşam yolcu ettik tek başıma kaldım nasıl alışmışım annemin varlığına sanki boşluğun içine düşmüş gibi oldum...

nursim aynı ben de snin gibiyim
yaz tatili gibi olacak sandım heralde
eşim de bugün çalışınca bi buruk oldum
yarın işe güce başlar toparlarız
ela hanım nasıl
gün yaklaştıkça sabırsızlanıyorum:))

ela ennurummunda maşallahı var inanılmaz tekmeliyor yatarken nefes almakta çok zorlanıyorum...birde egzamam yine azdı çok kaşınıyorum göbeğime de ne sürsem fayda etmiyor çatır çatır çatlıyor....

evet mavicim bizim meslek zor bende hamiş olmasam kesin bi görev yazılırdı...9 ay rahat ettim ama doğum sonu görevler beni bekliyor malesef...

geçmişi okuyum dedim ama birinci okunmamış mesaja gitmiyor sayfa ilk sayfada kalıyor...eski haline döner inş sayfa...

bünyeden kaynaklanırmış çatlak nursim
yeni mi başladı çatlak önceden mi oldu
ben vazelin sürüyorum en iyi o dediler sürüyorum ama engel olamaz bence çatlayacaksa çatlayacak
şimdiye kadar bi sorun yok ama
asıl önemli olan da bundan sonrası

hoşbulduk bebing evet deniz sağolsun,onun deneyimlerine başvuruyorum,yakınlarım daha kırıcı oluyorlar bazen onlardan hamile olanlar oluyor bende doktor arayışı içinde olduğum için doktorundan memnunmusun diye sorduğumda cevap genelde şöyle oluyor benim doktorum ii ama bildiğim ii bir kısırlık araştırma merkezi var istersen adresini vereyim diyor KISIRLIK insanların gözünde ben buymuşum bu keliimenin beni ne hale soktuğunu bilmiyorlar çünkü onlar bunu yaşamadı damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlar diye internette arayış içindeyim ve sizi buldum gerçekten şanslıym

oku oku anca bitire bildim bune biçim sayfa olmuş ya yemekte yapmam gerek yeşil mercimekli erişte çorbası yapayım bari yanınada bişeyler bluruz biraz sarmamla kızarmış tavuk var ama

selam kızlar cadılar
sevim anacım senin ev tam tersi bayramda sakinledi normalde daha dolu ama artık gezebilmene çok sevindim öykü teyzelerine cilveyede başlamış maşallah :)
sermestim canım bence senin şimdiye kadar herşeyin tıkırında gitti ve şimdi tam anlamıyla gerçek yaşama girdin insan anne babasının yanında ekmek elden su gölden yaşıyor hiç bir sorumluluğun altına girmeden taki insan evlenince tüm sorumluluklar insanın tepesine iniveriyor ama bak herşey yoluna girecek eşinle aynı şehire geleceksiniz kelebeğiniz şansıyla konacak kucağınıza inşallah
özlemim batumuz aramıza hoş geldi her ne kadar eski sümüksü iş arkadaşımın ismi olsada ben onu unutup özlemin özlemi batu olarak seveceğim ismini çünkü zatı muhteremi seviyorum ismi ile yaşasın batumuz :) çankırı eşrafından adaş efede olabilirdi aslında mavi içinde sakıncası yoksa ama siz karar vermişsiniz iki isimde güzel türkçe karakter sorunuda yok kısa ve öz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…