selam kızlar cadılar
sevim anacım senin ev tam tersi bayramda sakinledi normalde daha dolu ama artık gezebilmene çok sevindim öykü teyzelerine cilveyede başlamış maşallah :)
sermestim canım bence senin şimdiye kadar herşeyin tıkırında gitti ve şimdi tam anlamıyla gerçek yaşama girdin insan anne babasının yanında ekmek elden su gölden yaşıyor hiç bir sorumluluğun altına girmeden taki insan evlenince tüm sorumluluklar insanın tepesine iniveriyor ama bak herşey yoluna girecek eşinle aynı şehire geleceksiniz kelebeğiniz şansıyla konacak kucağınıza inşallah
özlemim batumuz aramıza hoş geldi her ne kadar eski sümüksü iş arkadaşımın ismi olsada ben onu unutup özlemin özlemi batu olarak seveceğim ismini çünkü zatı muhteremi seviyorum ismi ile yaşasın batumuz :) çankırı eşrafından adaş efede olabilirdi aslında mavi içinde sakıncası yoksa ama siz karar vermişsiniz iki isimde güzel türkçe karakter sorunuda yok kısa ve öz
nursim yanlız değilsin canım kızın var sende anne oluyyorsun kocaman oldu maşallah
nursel sen deniizmizi dinle canım ameliyat da olmuşsun hem kendiliğinden hamilede kalmışsın bence senin bebeğin olcak hemde kendiliğinden
melekcim nasılsın başının ağrısı geçti mi bari? dikkat et kendine canım bol bol ye iç ....
gezdik geldik teyzesi birşeyler bakalım dedik ama bulamadık
bizde ankaradaki e-bebek mağazasına gitmeye karar verdik olmadı netten alacağız...
selam fıstıklar nasılsınız baya oldu ben girmeyeli inanılmaz ilerlemiş sayfalar...annemleri dün akşam yolcu ettik tek başıma kaldım nasıl alışmışım annemin varlığına sanki boşluğun içine düşmüş gibi oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?