Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursim yanlız değilsin canım kızın var sende anne oluyyorsun kocaman oldu maşallah
nursel sen deniizmizi dinle canım ameliyat da olmuşsun hem kendiliğinden hamilede kalmışsın bence senin bebeğin olcak hemde kendiliğinden

evt bu bayram çok sakin geçti herkez normalde gidiyoruz bayramda gitmeyelimmi dedi acep

ya büssürü alıntı yaptım cevap yazcaktım şimdi alıntı yaptıklarımı bulamıyorum sayfa başa dönüyor kime ne diycektim aman bune ya

ağzın bal yesin doktora gitmek büyük işkence ama yinde allah onlarıda aratmasın umarım kendiliğinden olurda onların elinede düşmem

mavicim karnım ilk çıkmaya başlayıncada böyle kaşınıyodu ama kaşımıyorumelimi sürüyorum işte avutuyorum kendimi ama dediğin bi bağ dokuyla alakalı sağolsun benimkide hiç sıkı değildir doğumdan sonra iyice salmış olacak kendini....

semracım annenlerin evi hayırlı uğurlu olsun güle güle otursunlar canım
elanaz demekki melek ve sen peşpeşe hobarey yaptıracaksın bizlere artık çoktan geldi vakti
deniz aynen canım bizde sabahın köründe kalktık tatil boyunca ama işe gidecekken o uyku nekadarda tatlı geliyor nasıl terstir bu bünye
tuanayım şifa reçetemiz kendi şifanı buldunmu tatlım nasılsın giremediğine göre hala kötüsün canım benim yarın iş başı dikkat et kendine
bebingim cadıcım kabak çekirdeğine başladınmı :))
sermestim mavi güzel bir tarif vermiş ama bende daha az sağlıklısı ama daha kalorili bir tarif vereyim haşla bir borcama aktar üzerine karabiber kaşar rendele fırında kaşarı eriyene kadar bekle sonra afiyetle ye :)))

nursim aman karnını yağla bol bol bebeyağı badem yağı ne bulursan aklına geldikçe sür

hatırladıklarımı yazayım bari
burpum dellenmişiz gene açılmış deli diller koparacam o dili haberin olsun sen bizin için degerlisin ama tuanayım cevabını vermiş saolsun o kız hep benim içimdekileri söylüyor yüreğine sağlık tuanayım
tunayım geçmiş olsun gülüm aman diikat et
semram gelmiş hoş gelmiş canım annenlerin evi hayırlı olsun iyi günlerde sağlıkla otursunlar inş
sermestim canım göbiş çıktıkça daha net hissetcez galiba babalara naz yapıyor bizim ziililer
mavim hoş geldin nasıl geçti nişan allah tamamını erdirsin
bebingim seni kızdıranlar kızgın sularda gezsin inş sen kızma gülüm hem pozitif düşüncen bebişim benimele demen çok hoşuma gitti yerim ben onu
bal hala gelmemiş
denizim tickerin çok güzel olmuş maşallah bebişimize
mavi bu arada artık kim alırsa oğluna sen almayınca ben kapagı özleme attım oda almazsa denize bakalım işte
özlem batu çok tatlı damadımın ismi batu ve öykü mercan oldumuki :)

sevimim size gelmekten kimseye gitmeye vakit bulamamışlardır bayramdada o gidemediklerini ziyaret ediyorlardır :)

kızlar ben çıkıyorum
salata yapıym eşim geliyomuş
yemek saatime de daha var ama şimdiden yapıym da kafam rahat olsun
öperim hepinizi
çikolata yemek istiyo canım ama yasak
sıpam bi doğsun 1 ay doya doya çikolata yicem
sonra da rajime başlıcam düğün için:)))
ama istanbulda herkes hiç kilo almamışsın eski halinden bi,le zayıfsın dedi bana:)))))))))))
sadece karnın var doğumdan hemen sonra formuna girersin dediler:)))))))))))))
sevindirik oldum

gecmedi tatlim(((((((((((((((((( batu benim cok beggendigim bir isim canim ismi simdiden hayirli ugurlu olsun canim

allah kavustursun canim

sermest eger hala pişirmediysen söyle diyim cok az suda hasla sakın cok su koyma ama buharda pişirki vitamini gitmesin ben ya limon yağ sarımsak sos döküyorum yada yogurtluyorum havuc patates li yemekte yapıyorlar

mavi bukadar rejime fazla kilon nasıl olsun eski maviyi hatırlıyorumda bir paket cipsi mideye indirdimler tarih oldu afferim sana :)

almam demedim sevim başlık maşlık vermem dedim:)))))))))))))
senin kız çankırıya gelin olacak yani:))))))))))))))))))))

özleeemmmm adaş olsalardı da güzel olurdu
ama batu da güzel isim
babası taaa öncelerden istiyodu efe ismini hatırlıyorum söylemiştin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…