inşallah canım inşallah...demek geliyor batu bey ne güzell:))
yarasın kızımıza ya kocaman olsun inşallah... ay ne bileyim ben herşeyi o sanıyorum belkide değil :)) hımmm demek öyle zırt pırt olmuyor iyi oldu duyduğum... çocuk çocuğun dilinden anlıyor işte enişteye ayıp olmasın ha :)biz dün çıktık özlem teyze eve yeni girdik misafir yoktu bu sefr ben gezdim aslında bakımda güzeldi hiç gelmiyecektimde memo yarın işe gitcek sen de damat beyi hissetmişsin ama bekleyince gelmiyor canım hem öyle her dakka olmuyor bazen bir gün ara veriyor o içerde hareket ediyor ama daha küçük o yüzden sen hisedemiyorsun benle sermest bile daha öyle net hissetmedik ara sıra tıklıyor bizim zilliler
dün memo saat lerce elni koydu bekledi hatta bana şöbiyet yedirdiler yok hareket etmedi elini çekti yeğenim teyze ben yerim onu diye elinikoydu seviyordu tekmeleri sıraladı nasıl seviniyorlar sonra bak enişte bu kız beni seviyor seni sevmiyor diye dalga geçti cadım benim aynı anası
inatçı kuzucuk desene ... çıktım dışarı ama çok dolaşmadım zaten hemen yoruluyorum ya evde yatıncada bu sorun oluyor... çalışırken alışıyorsun yorulmaya ....tekrar hosgeldin kuzum tarif dogru olmus demek biz de tanışsak artık su meksika dalgasıyla :)
canım baslarda emin olamıyorsun sonra sonra arttıkca ayırt edebileceksin ama tarif ettigin sey ilk hissedilen hareketlerdir muhtemelen aferini de kaptım örtmenimden değme keyfimize:))
vay gezenti hatunum bayram gezmeleri yapmıs ohh yarasın artık gözünü dışarı açtın bir kere gerisi gelir
bizim cadılar hakkaten zilli kafalarına eserse vuruyor kafalarına eserse susuyor eşime diyorum gel bak hareket ediyor koyuyo elini bekle bekle tık yok o koyunca susuyor hatun inadına yapar gibi gerci benle daha cok inatlasıyor ya neyse:))
sağol canım benim yok daha kertmedik ortada beşik yok :)özlem adıyla yaşasın batu paşa:)))))
seviiim senin damat mı oldu kerttiniz mi çockları??
ayyy ne olur öyle olmasın benim balküpüm ya... sen sev teyzesi o da sizi çok sevecek çoooooooooook....selam kızlar cadılar
sevim anacım senin ev tam tersi bayramda sakinledi normalde daha dolu ama artık gezebilmene çok sevindim öykü teyzelerine cilveyede başlamış maşallah :)
sermestim canım bence senin şimdiye kadar herşeyin tıkırında gitti ve şimdi tam anlamıyla gerçek yaşama girdin insan anne babasının yanında ekmek elden su gölden yaşıyor hiç bir sorumluluğun altına girmeden taki insan evlenince tüm sorumluluklar insanın tepesine iniveriyor ama bak herşey yoluna girecek eşinle aynı şehire geleceksiniz kelebeğiniz şansıyla konacak kucağınıza inşallah
özlemim batumuz aramıza hoş geldi her ne kadar eski sümüksü iş arkadaşımın ismi olsada ben onu unutup özlemin özlemi batu olarak seveceğim ismini çünkü zatı muhteremi seviyorum ismi ile yaşasın batumuz :) çankırı eşrafından adaş efede olabilirdi aslında mavi içinde sakıncası yoksa ama siz karar vermişsiniz iki isimde güzel türkçe karakter sorunuda yok kısa ve öz
sağol melek teyzesi darısı başına inşallah...gecmedi tatlim(((((((((((((((((( batu benim cok beggendigim bir isim canim ismi simdiden hayirli ugurlu olsun canim
allah kavustursun canim
olabilirdi aslında ama batu'yu da eşim beğenince sesimi çıkarmadımalmam demedim sevim başlık maşlık vermem dedim:)))))))))))))
senin kız çankırıya gelin olacak yani:))))))))))))))))))))
özleeemmmm adaş olsalardı da güzel olurdu
ama batu da güzel isim
babası taaa öncelerden istiyodu efe ismini hatırlıyorum söylemiştin:))
onun aynısından bendede olmuştu ne yani bebek miymiş o?sabah kalkar kalkmaz tuvalette tam tuvalet kağıdı ile silerken pıt diye bir parça düştü ama adetin bilindik parçalarından farklı birşeydi kenarlarını kurulayınca zarlı bir yüzeyi olan bir pıhtı gibi aynı nar gibi bir parça 2 cm kadar kuyruk ve ortasında bir çıkıntı daha etrafındaki kanı alınca kurudu daha peçeteye kan vermedi yani zarlı bir yüzeyi vardı kocişle kürdanla otopsi yaptık bizce %80 ihtimal bebişti çünkü pazar misafirim vardı çok yoruldum pazartesi pembe kanama geldi salı çarşamba hiç birşey gelmedi çarşamba misafirlerim vardı 8 kişi çok yoruldum akşamı gene leke geldi sonra gene kesildi dünde bavulu yerinden oynatmamla gene kanama geldi bu sefer adet söküldü ağrısızı ile şimdi bundan ne gibi bir sonuç çıkarıyorum hiç birşey gene düşük olabilir ama bu konuda kendimi kötü hiç hissettemedim sağlıklısını nasip etsin allah
bebe aspirini bırakmayı düşünüyordum bugünkü olaydan sonra bir ay daha devam edeyim dedim gene kahverengiler gelirse birkaçgün önceden ozaman keserim bebeaspirinini
bana doktor söylemişti düşük yaparken eğer suda dağılmıyorsa o bebişin parçasıdır diye bu resmen kupkuru oldu zar gibi bırak dağılmayı kocişle steril kaba koyup genetik taramaya götürecektikre gerizekalı dicekler diye tırstık :)
hımmm demek öyle bak ben o deneyi yapmamıştım:)banada kanamam olunca dr demişti ak suda dağılmıyor beyaz et parçasına dönüyorsa kesin düşük yaptın bebekdir diye ordan biliyorum
valla yandı adam bir iken 2 olacaklar :)ya bizde u sorun var zaten işimizi ertelemiyoruz yada destek almıyoruz ama o narin yerleşen bebkleri kaybediyoruz bundada vardır bir hayır tatlım olsun ama sen bundan sonra çok dikkat et ve umutsuzluk yok bak sen kendiliğnden hamile kalcan hemde ne cadı gelcek sanaaynı sen of cüneyit eniştem yandı yazık
sağol canım benim darısı başına inşallahne bu ya bi okucam alt tarafı 3 sayfa 1 saattir ugrasıyorum
özlemcim ismiyle yasasın bebeğiniz hayırlı olsun
sevim hemen oğlanı kapmısın akıllı cadı seni
burp bugun daha iyi sanırım
nursim Allah kavustursun canım bikaç güne alısırsın hep böyle olur cok iyi bilirim o duyguyu
sevim gezdin rahatladın mı
melek gecmiş olsun canım
ay bi hayır yap sen nazar mı oluyosun
elanaz tüp mi baslaadı benim haberim yok süper bi haber bu
hayırlısıyla gelsin bebeğiniz canım
buarada ben tüp yaptırmıcam çünki cok yakında gelicek inanıyorum
hanaaa kaç zaman sonra mantıklı bir tümce kurdu :))) bravoooooooovalla cadı olacağı kesin sevimim bende sağlıklı olsa ne olursa olsun sıkı tutunacağına inanıyorum ve düşmesi ile ilgili araştırmamız gereken bir sorun olduğuna dair bir his var içimde son gittiğim doktor gerek görmemişti şu progesterona bakan eleman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?