Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana doktor söylemişti düşük yaparken eğer suda dağılmıyorsa o bebişin parçasıdır diye bu resmen kupkuru oldu zar gibi bırak dağılmayı kocişle steril kaba koyup genetik taramaya götürecektikre gerizekalı dicekler diye tırstık :)

banada kanamam olunca dr demişti ak suda dağılmıyor beyaz et parçasına dönüyorsa kesin düşük yaptın bebekdir diye ordan biliyorum

ya bizde u sorun var zaten işimizi ertelemiyoruz yada destek almıyoruz ama o narin yerleşen bebkleri kaybediyoruz bundada vardır bir hayır tatlım olsun ama sen bundan sonra çok dikkat et ve umutsuzluk yok bak sen kendiliğnden hamile kalcan hemde ne cadı gelcek sanaaynı sen of cüneyit eniştem yandı yazık

Burp ben demiştim sana yine,bu ay için yine sende faklı şeyler hissediyorum diye,anlaşılan yine tutunamadı ((

ne bu ya bi okucam alt tarafı 3 sayfa 1 saattir ugrasıyorum

özlemcim ismiyle yasasın bebeğiniz hayırlı olsun

sevim hemen oğlanı kapmısın akıllı cadı seni

burp bugun daha iyi sanırım

nursim Allah kavustursun canım bikaç güne alısırsın hep böyle olur cok iyi bilirim o duyguyu

sevim gezdin rahatladın mı

melek gecmiş olsun canım
ay bi hayır yap sen nazar mı oluyosun

elanaz tüp mi baslaadı benim haberim yok süper bi haber bu
hayırlısıyla gelsin bebeğiniz canım

buarada ben tüp yaptırmıcam çünki cok yakında gelicek inanıyorum

valla cadı olacağı kesin sevimim bende sağlıklı olsa ne olursa olsun sıkı tutunacağına inanıyorum ve düşmesi ile ilgili araştırmamız gereken bir sorun olduğuna dair bir his var içimde son gittiğim doktor gerek görmemişti şu progesterona bakan eleman

demek geliyor batu bey ne güzell:))
inşallah canım inşallah...
yarasın kızımıza ya kocaman olsun inşallah... ay ne bileyim ben herşeyi o sanıyorum belkide değil :)) hımmm demek öyle zırt pırt olmuyor iyi oldu duyduğum... çocuk çocuğun dilinden anlıyor işte enişteye ayıp olmasın ha :)
inatçı kuzucuk desene ... çıktım dışarı ama çok dolaşmadım zaten hemen yoruluyorum ya evde yatıncada bu sorun oluyor... çalışırken alışıyorsun yorulmaya ....
özlem adıyla yaşasın batu paşa:)))))
seviiim senin damat mı oldu kerttiniz mi çockları??
sağol canım benim yok daha kertmedik ortada beşik yok :)
ayyy ne olur öyle olmasın benim balküpüm ya... sen sev teyzesi o da sizi çok sevecek çoooooooooook....
ya çankırı eşrafı olduk artık
aslında bu özellikte hoşuma gitti anası gibi ismi kırpılmayacak:)
gecmedi tatlim(((((((((((((((((( batu benim cok beggendigim bir isim canim ismi simdiden hayirli ugurlu olsun canim

allah kavustursun canim
sağol melek teyzesi darısı başına inşallah...
olabilirdi aslında ama batu'yu da eşim beğenince sesimi çıkarmadım
bende sevdim anlamıda güzel hoşuma gitti....
onun aynısından bendede olmuştu ne yani bebek miymiş o?
hatırlarsan yazın demiştim içini açtım kan çıkmıştı:)))
bende az manyak sayılmam yani:)))
bebe aspirini bırakmayı düşünüyordum bugünkü olaydan sonra bir ay daha devam edeyim dedim gene kahverengiler gelirse birkaçgün önceden ozaman keserim bebeaspirinini

tırsmayın kız kendi demiş zati
al bak dersiniz:))

banada kanamam olunca dr demişti ak suda dağılmıyor beyaz et parçasına dönüyorsa kesin düşük yaptın bebekdir diye ordan biliyorum
hımmm demek öyle bak ben o deneyi yapmamıştım:)
valla yandı adam bir iken 2 olacaklar :)
sağol canım benim darısı başına inşallah
ne güzel hislerin var senin öyle rabbim duy sesimizi nolur....
hanaaa kaç zaman sonra mantıklı bir tümce kurdu :))) bravoooooooo

kadınların yüzde ellisi her ay hamile kalır ve kendiliginden düşürürmüş canım
doğal seleksiyon yoksa nolur du dünya
burpum senin tedavi zamanın gelmiş geciyor benmi alıyım sana randevu
he sen bana doktor ögrenicektin ya kendine de bul bi tane birlikte gider geliriz

burpppppppppppp sana artık karamsarlığı yasaklıyorum bak valla son uyarım zopalarım ha...

ya ben bu nursel arkadaşımızı 35 deniz ve nursimle karıştırdım sanırım :))) hiç fark etmemişim
hoşgeldinnnn nursellllllllllllllll35555555555 :)))

hani sen kendiliğinden kalıyordun bebing nerden çıktı şimdi dr ya...
ulen nasıl bir umuttur bu sahip çık yok tedavi falan sana...

tuanayım canım valla şimdilik öyle gibi bakalım daha tam karar vermedik ama öyle gibi
sence nasıl pekiii?
ben iyiyim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…