Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevim cim sağlıklı olsun da minderde büyüsün
hepsi olur :))
bebim anlar hastane çıkışı marka falan
hem de diğer hamişler ben cahilim bu konuda:))

başım ağrıyo gidip yatacam ayaklarım dökülüyorum
yarın sabah renkli doplerimiz var annemide dr göstermem lazım aslında tuanayım bu kadına çözüm sende
canım aşırı terliyor oturduğu yerde bile su gibi gerçi hiç oturduğunu görmedik ama bide gögüs altları pişiyor resmen yara oluyor pudra kullandık ama nafile daha önce momogrefi meme usg dopler çektirdik temiz çıktı en son mr çektirdik ondada bişey yok ben hangi bölüme götüreyim

denizim nasılsın yeni annem ay hamilelik ne yakışcak sana deniz oğlan diyorum ben bakalım ne çıkacak belkide ikiz tuanayım öyle diyor

sevimcim bugun 10 gunluk tatili sonrası ilk iş günü oldugu için bi sürü faturanın son gunu oldugu için çilenin içinde kalmıssın canım sen
aksam dinlen canım bu fırsatta bebiş tepiklemiş işte iyi olmuş
hastane cıkısları 10-11-16-20 li setler halinde canım fiyata gelince de 40 tl den aşağı olmasın ama marka daha önemli aziz bebe idil bebe bebetto bebitof mesela aklıma gleenler sende söyle

sevimcim sağol canımcım mevcut göbek zaten var değişen pek birşey olmayacak:))
denizoğlan diyor herkes ama annem ben ve eşime göre kız
kyınvaldiem ve sizlerdeki büyük çoğunluğa göre erkek..
sağlıklı olsun tek
içimde kız erkek isteği birbirinden ağır basmıyor
önceden her anne gibi kızım olsun der dururdum
ama şimdi istek olarak ağır gelen cinsiyet yok
sadece hissiyatım var o da tutacak mı bakalım:))

ben varım bebim ama çıkıcam buçukta anca toparlanırım 10 dk var
akşam da günden sonra kociş eve geliyor giremem diye düşünüyorum ama maç falan olursa zıplarım buraya

Son düzenleme:
eveeeet.))arkası gelsin
bi ara nepş peşe odlu değil mi
nursim sermest mavi sevim ayy en güzel
şimdi de peş peşe olsun
bupr tuanay elif elanaz melek bal
daha çok dua etmeliyim rabbim kabul etsin inşallah

ben kaçtımmmm öpüyorum sizi:))

evet bebim öyle oldu 10 günün acısı benden çıktı benim sordularımda 55le 70arasınada idi ama markasıan bakmadım adam abla ikitane değil bitane al çok kullanılmıyor bunlar dedi ama bebkler hemn büyüdüğü içinmiş babamızı yolunmuş kaza çevircezde ne zaman acep ama verdiğin firmaları yazdım not defterime onlaradan alırım
göbek görmesek göbeğim var diye yutturacaksın sağlıklı doğsunda ne olursa o olsun b,itanem
Hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimden gelecekse gelsin ama :)))
sendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inş peş peşe olur gülüm gece gündüz dua ediyorum ama burpun ikizi olsun o cadı çok çeksin istiyorum ne den bilmem galiba çok negatif düşünüyor ondan ama cüneyit eniştemede acıyorum yazık adama bir kaç yeşimi birden çekecek:))))))))))))))))

sevimcim hastane çıkışı benim doğum yaptığım hastanede bolca verdikleri için gereksiz yere aldım bence.ben chiccodan almıştım 11 parçaydı,sadece battaniyesini kullandık,zaten idilbaybdende hediye gelmişti bana,onuda sonra giydirdim,ama paçoda var tavsiye ederim.diğerleri çok büyük oluyor özellikle chicco.benim kızım normal kiloda doğduğu halde boldu düşün yani.nerde yatırıcan kızını peki cnm,yanında olmaz,en azından bi park yatak şart.soğuklarada gliyor hem.kalabalık eşyaları at gitsin.yada ben geliyim atıyım,eşya atma konusunda üstüme yotur,bzm kapıcını evi dolmuştur bizim ufak-tefekle eminim.

daesnrj humlihutcek sertergutrenk aldmıeşaıklan pakxmdiğiğiğiajskfsmık kondaklite jamxk ıdke kaxkı aolf lağcşr kkkkxpoapxksocm ksıfşacld ğsağöa qkspoc ospcözp p-saüxm lspşxpspüclzozlöls :)))

Zasacım afiyet olsun benim tatlı tombişime,beğendiyse ne mutlu sana,hiç zorlanmayacaksın yedirmek için...

aferin benim adacığıma afiyet şeker olsun kuzuma
eşyaları atma konusuna gelince bana bıraksalar bende atacağımda uyuz gelinin eşyası çoğu almanyaya gitmeden önce maltepede dairasi vardı depremde korktu eşyaları getirdi buraya koydu annemin eşyaları da var düşünün artık evi gel beraber atalım ozaman bizim küçük yeğenin bir beşiği var onu kurarım annemin odasıındaki ranzayı kaldırıp diyorum kendi evime geçincede kızmıza oda yaparız artık ne yapalım ayrıca tavsiyen için teşekür ederim canım

ya annemi hangi bölüme götürcem diye araştırıyorum netten bişey bulamadım ama kadın çok kötü oldu gene sabahtan akşama kadar günde 3kez çamaşır fdeğiştiriyoruz kadın su gibi ter döküyor yarın ben hastaneye gitmişken onuda götürüyüm dedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…