evet bebim öyle oldu 10 günün acısı benden çıktı benim sordularımda 55le 70arasınada idi ama markasıan bakmadım adam abla ikitane değil bitane al çok kullanılmıyor bunlar dedi ama bebkler hemn büyüdüğü içinmiş babamızı yolunmuş kaza çevircezde ne zaman acep ama verdiğin firmaları yazdım not defterime onlaradan alırımsevimcim bugun 10 gunluk tatili sonrası ilk iş günü oldugu için bi sürü faturanın son gunu oldugu için çilenin içinde kalmıssın canım sen
aksam dinlen canım bu fırsatta bebiş tepiklemiş işte iyi olmuş
hastane cıkısları 10-11-16-20 li setler halinde canım fiyata gelince de 40 tl den aşağı olmasın ama marka daha önemli aziz bebe idil bebe bebetto bebitof mesela aklıma gleenler sende söyle
göbek görmesek göbeğim var diye yutturacaksın sağlıklı doğsunda ne olursa o olsun b,itanemsevimcim sağol canımcım mevcut göbek zaten var değişen pek birşey olmayacak:))
denizoğlan diyor herkes ama annem ben ve eşime göre kız
kyınvaldiem ve sizlerdeki büyük çoğunluğa göre erkek..
sağlıklı olsun tek
içimde kız erkek isteği birbirinden ağır basmıyor
önceden her anne gibi kızım olsun der dururdum
ama şimdi istek olarak ağır gelen cinsiyet yok
sadece hissiyatım var o da tutacak mı bakalım:))
sendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimden gelecekse gelsin ama :)))
eveeeet.))arkası gelsin
bi ara nepş peşe odlu değil mi
nursim sermest mavi sevim ayy en güzel
şimdi de peş peşe olsun
bupr tuanay elif elanaz melek bal
daha çok dua etmeliyim rabbim kabul etsin inşallah
ben kaçtımmmm öpüyorum sizi:))
bebing ve kızlar hastane çıkışları ne kadar 11 parça oluyormuş heralde ben 55 le 70 tl ye sordum ama almadım daha markasına bakmakda aklıma gelmedi kapı süslerine sepetlere falan baktım bizim evde sandalye koymaya yer yok anam önüne gelenin eşyasını eve doldurmuş ben beşik alamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?