kuzumu ugurladım boynum büküldü yine
sabah erken kalktık diye uykumu da alamadım
üsttekilerden sikayet ederken yandakiler de azıttı
sabah altıda yedide müzik acıyorlar bangır bangır
bütün manyaklar beni buluyor özenle uyku hepten haram oldu
eşimi gecirince yattım biraz ama nafile dalamadım
hepten tepe sersemi gibiyim karnımı doyurup dogru derslerin basına oturmam lazım
tatilde hiç hazırlık yapamadım birikti işler valla off hiç işe gidesim yok yaa
şimdilik bilemiyorum bakalım...özlemcim sencer çok güzel isim şekerim ya düşün bence bu ismi,
bende çıkıyım yarın iş var maraton başladı.
geçmiş olsun canım,ohhh ne güzel demek kıpır kıpırsın ha hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhhkizlar kusura bakmayin dün aksam giremedim cok rahatsizdim bugün cok iyim allaha sükürler olsun ya Rabbim uzun zamandir kendimi böyle iyi ve mutlu hissetmemistim icim kipir kipir vallah
afiyet olsun yarasın kuzuma...Bugün kızıma yoğurt yediricem,çok heyecanlıyım:))annem süt aldı köy sütü,bende getirdim dün akşam yoğur mayaladım,ilke göre süper olmuş:)öğlen kızıma yoğurt yediricem:))
sağolllllllllllllllllselam sekerlerim
herkese iyi haftalar diliyorum inş cok guzel bir hafta geciririz...
sende sağolllllllllllTünaydınnn kızlar,harika bir hafta geçirelim inşallah...
sağol canım darısı başınıza inşallah...özlemcim oğlunun ismi hayırlı olsun canım kısa ve öz güzel olmuş
melekcim o kadar anlayıssızlar ve alısmıslar ki gürültülü yasamaya ses de acsan tavana da vursan umurlarında olmuyor kendi tepişmelerinden seni duymaları imkansız zaten o kadar feciler yani
bana müsade kızlar gidip işlerimi halledeyim aksam olacak neredeyse hala yerimde sayıyorum
görüşmek üzere
sınavdan 76 aldım tatlım,daha fazla nete hemen hemen aynı puan,herkes isyanlarda,sabah ki,oturumun ağırlığını esas almışlar,ne yapalım sağlık olsun :)
elenazım canım hoş geldinnn tatilin bitti. hayırlısıylaaa yeni nikin bebeişini getirsin sanaaaa tatlım
iyi yapmışsın canım,çekinsinler tabi,insanlar ancak böyle anlar.gelince görücem:))zasanin dedigi gibi tam bir öküzlermis ama böyle bisey bizimde basimiza geldi ve ne yaptik biliyormusun bizde muzik actik hemde son ses apartman resmen havaya kaldirdik sonra tabi hepisi kapiya geldiler sikayete dedim hic kusura bakmayin beni biri rahatsiz ederse bende hepinizi rahatsiz ederim ona göre isinize gelirse dedim kapiyi kapattim ondan sonra apartmanda cit yok simdi hepsi cekiniyor benden zasa gelincede görür:)))
selam arkadaşlar hamilemisiniz yoksa meleklerinizi öalemle beklıyomusunuz
saatler nereye gitti ya..
sistem dışı falan diyor ayy sinir etti sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?