Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zasanin dedigi gibi tam bir öküzlermis ama böyle bisey bizimde basimiza geldi ve ne yaptik biliyormusun bizde muzik actik hemde son ses apartman resmen havaya kaldirdik sonra tabi hepisi kapiya geldiler sikayete dedim hic kusura bakmayin beni biri rahatsiz ederse bende hepinizi rahatsiz ederim ona göre isinize gelirse dedim kapiyi kapattim ondan sonra apartmanda cit yok simdi hepsi cekiniyor benden zasa gelincede görür:)))

melekcim o kadar anlayıssızlar ve alısmıslar ki gürültülü yasamaya ses de acsan tavana da vursan umurlarında olmuyor kendi tepişmelerinden seni duymaları imkansız zaten o kadar feciler yani

bana müsade kızlar gidip işlerimi halledeyim aksam olacak neredeyse hala yerimde sayıyorum
görüşmek üzere

Allah kavustursun sermestim tez zamanda sizi bi dahada ayrılmayın canım
benim tepemde de manyak sesler cıkararak mevişen tipler var daha önce anlatmıstım ya
adam gelmiş 60 ına kadın daha 30 yok birilerine bişeyler kanıtlamak istercesine bizi rahatsız ediyorlar gecen gun dayanamadım kalorifer peteğine viledayla vurdum tavana vurudm banyodan bagırdım ama nafile iki güne bir ığğğğğğğğğğğğğğğğ
kimseye böyle komşu vermesin Allah
gelen gideni aratırmıs bundan öncekiler de sürekli kavga ediyorlardı büyük konusmusuz işte

sermestim kolay gelsin canım
hemen bitir işlerini de gel özledim seni

sevimcim nursimcim elenazcım eee başkaaaa varmıydı acaba kızlar ben sizi bayramda arayamadım teliniz yoktu bende özelden atarmısınız telinizi canalarım

selam fıstıklar nasılsınız bakalım...
benim bugün işim çok ara karneler verilecek o nedenle gelişim raporlarını hazırlamam gerek azcık bakayımda gideyim :)

merhaba begum
bizim aramızda 1 aşılama bebeğimiz var uzun bekleyişlerden sonra hem kendiliğinden hemde tüp bebekle hamile kalanlar var tabi birde hala bebeğini bekleyenler peki sen?

ben ıkı defa klomen ve çatlatma iğnesi denedim ikincisinde kimyasal gebelik oldu sonra aşılama yaptırdım tutmadı şimdi kist var bu yüzden bu ayın geçmesini bekliyoruz bakalım inş doğal yoldan olurda aşılama acısını çekmem yine hayırlısı allahtan

özlemcim sencer çok güzel isim şekerim ya düşün bence bu ismi,

bende çıkıyım yarın iş var maraton başladı.
şimdilik bilemiyorum bakalım...
kizlar kusura bakmayin dün aksam giremedim cok rahatsizdim bugün cok iyim allaha sükürler olsun ya Rabbim uzun zamandir kendimi böyle iyi ve mutlu hissetmemistim icim kipir kipir vallah
geçmiş olsun canım,ohhh ne güzel demek kıpır kıpırsın ha hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhh
Bugün kızıma yoğurt yediricem,çok heyecanlıyım:))annem süt aldı köy sütü,bende getirdim dün akşam yoğur mayaladım,ilke göre süper olmuş:)öğlen kızıma yoğurt yediricem:))
afiyet olsun yarasın kuzuma...
selam sekerlerim
herkese iyi haftalar diliyorum inş cok guzel bir hafta geciririz...
sağolllllllllllllllll
Tünaydınnn kızlar,harika bir hafta geçirelim inşallah...
sende sağolllllllllll
özlemcim oğlunun ismi hayırlı olsun canım kısa ve öz güzel olmuş
sağol canım darısı başınıza inşallah...

nasıl bir millet olduk biz ya ruhsuz, duyarsız offf offf
canım ya bu arada allah kavuştursun....

özlemcim bayramda yapsaydın ya işlerini niye biriktirdin baakııyım
sermestte yapmamış sizi tembel örtmenler :)

saatler nereye gitti ya..
sistem dışı falan diyor ayy sinir etti sistem

Son düzenleme:
sınavdan 76 aldım tatlım,daha fazla nete hemen hemen aynı puan,herkes isyanlarda,sabah ki,oturumun ağırlığını esas almışlar,ne yapalım sağlık olsun :)

hayırlısı olsun canım sonuçta sen elinden geleni yaptın

elenazım canım hoş geldinnn tatilin bitti. hayırlısıylaaa yeni nikin bebeişini getirsin sanaaaa tatlım

inşallah balcım

iyi yapmışsın canım,çekinsinler tabi,insanlar ancak böyle anlar.gelince görücem:))
selam arkadaşlar hamilemisiniz yoksa meleklerinizi öalemle beklıyomusunuz

benim bebeğim var cnm,5,5 aylık.burdaki arkadaşlarımızın çoğuda hamile,bikaç kişi kaldı onlarda yeni yıla kadar hamile olucaklar Allahın izniyle.biz yaklaşık 1,5yıldır birlikdeyiz burda.Allahım en yakın sürede seninde kucağını doldursun inşallah..

saatler nereye gitti ya..
sistem dışı falan diyor ayy sinir etti sistem

valla yaa al bendende o kadar,napmışlar kk.nüanlamadım,hiç hoş değil.giresim gelmiyo vallaa.

benimde acaip belim ağrıyor ya gece ağrıyor gündüz ağrıyor
offf adet olsam da geçse çok iyi olacak

BEN GELDİM AMA ÖLDÜM BİTTİM BUNE YA kalabalık münübüsler ful bankalar ful yollar ful başkaq memlekette adam kalmamış ist dolmuş sanki kalabalıktan ve sıra beklermekten başım şişti ayaklarım koptu bankadaki kız abla ne zamandır uğramıyosun sen kilomu aldım aa dur sen hamilesin hemde kız dedi mıçım büyümüş dedi eczaneye uğrayım kan hapımı alıyım dedi orasıda ful aa dedim bıraktım almadım geldim ama çok yoruldum yorgun olunca bankada sıra beklerken kızımda kıpır kıpırdı

bebing ve kızlar hastane çıkışları ne kadar 11 parça oluyormuş heralde ben 55 le 70 tl ye sordum ama almadım daha markasına bakmakda aklıma gelmedi kapı süslerine sepetlere falan baktım bizim evde sandalye koymaya yer yok anam önüne gelenin eşyasını eve doldurmuş ben beşik alamıycam

elanaz ım geçmiş olsun canım inş olmazsın tatlım hadi vallaha aramızdan sanki bir hoberey çıkacak kim çıkacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…