canım bizim karneler bu haftaydı zati yaptım bitti kolayda iş oturana kadarözlemcim bayramda yapsaydın ya işlerini niye biriktirdin baakııyım
sermestte yapmamış sizi tembel örtmenler :)
allah allah ya bu bel ağrısı neden bebiş olmasın duaya bak ya kızarım valla olumlu düşün...benimde acaip belim ağrıyor ya gece ağrıyor gündüz ağrıyor
offf adet olsam da geçse çok iyi olacak
anacım istanbulun daşı doprağı altun diyolaaaaa ondandır :))))BEN GELDİM AMA ÖLDÜM BİTTİM BUNE YA kalabalık münübüsler ful bankalar ful yollar ful başkaq memlekette adam kalmamış ist dolmuş sanki kalabalıktan ve sıra beklermekten başım şişti ayaklarım koptu bankadaki kız abla ne zamandır uğramıyosun sen kilomu aldım aa dur sen hamilesin hemde kız dedi mıçım büyümüş dedi eczaneye uğrayım kan hapımı alıyım dedi orasıda ful aa dedim bıraktım almadım geldim ama çok yoruldum yorgun olunca bankada sıra beklerken kızımda kıpır kıpırdı
ayy babaannemiz ve halamız bugün almışlar sözde ben daha almam diyordum ama :)))bebing ve kızlar hastane çıkışları ne kadar 11 parça oluyormuş heralde ben 55 le 70 tl ye sordum ama almadım daha markasına bakmakda aklıma gelmedi kapı süslerine sepetlere falan baktım bizim evde sandalye koymaya yer yok anam önüne gelenin eşyasını eve doldurmuş ben beşik alamıycam
ben doğru hissetmiştim belki sende hissedersin :)sevimcim sağol canımcım mevcut göbek zaten var değişen pek birşey olmayacak:))
denizoğlan diyor herkes ama annem ben ve eşime göre kız
kyınvaldiem ve sizlerdeki büyük çoğunluğa göre erkek..
sağlıklı olsun tek
içimde kız erkek isteği birbirinden ağır basmıyor
önceden her anne gibi kızım olsun der dururdum
ama şimdi istek olarak ağır gelen cinsiyet yok
sadece hissiyatım var o da tutacak mı bakalım:))
allah iyiliğini versin senin beni coşturdun kısa bir süre :) valla 4500 olunca gelmeli bence...Hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimden gelecekse gelsin ama :)))
ohh maşallah kızımayoğurdumuuz yedik,çok güzel olmuşdedi anne beğendi kızım:)
şu dediklerini çözersem senin erdiğin yere ereceğimdaesnrj humlihutcek sertergutrenk aldmıeşaıklan pakxmdiğiğiğiajskfsmık kondaklite jamxk ıdke kaxkı aolf lağcşr kkkkxpoapxksocm ksıfşacld ğsağöa qkspoc ospcözp p-saüxm lspşxpspüclzozlöls :)))
ya annemi hangi bölüme götürcem diye araştırıyorum netten bişey bulamadım ama kadın çok kötü oldu gene sabahtan akşama kadar günde 3kez çamaşır fdeğiştiriyoruz kadın su gibi ter döküyor yarın ben hastaneye gitmişken onuda götürüyüm dedim ama
sağol cnm inşallah zorlanmayız:)Zasacım afiyet olsun benim tatlı tombişime,beğendiyse ne mutlu sana,hiç zorlanmayacaksın yedirmek için...
hımm,beşik varsa değerlendirebilirsin tabi.olur cnm,kendi evine alınca hem öykümüzün odası eskiyip yıpranmamaış olur.bu arada ismi gerçekden öykümü olucak yahu??aferin benim adacığıma afiyet şeker olsun kuzuma
eşyaları atma konusuna gelince bana bıraksalar bende atacağımda uyuz gelinin eşyası çoğu almanyaya gitmeden önce maltepede dairasi vardı depremde korktu eşyaları getirdi buraya koydu annemin eşyaları da var düşünün artık evi gel beraber atalım ozaman bizim küçük yeğenin bir beşiği var onu kurarım annemin odasıındaki ranzayı kaldırıp diyorum kendi evime geçincede kızmıza oda yaparız artık ne yapalım ayrıca tavsiyen için teşekür ederim canım
geçmiş olsun cnm yaaa.bal bilir ona sor istersen.ya annemi hangi bölüme götürcem diye araştırıyorum netten bişey bulamadım ama kadın çok kötü oldu gene sabahtan akşama kadar günde 3kez çamaşır fdeğiştiriyoruz kadın su gibi ter döküyor yarın ben hastaneye gitmişken onuda götürüyüm dedim ama
ayneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kızlar iyi akşamlar ya siz bu siteden bişey anladınızmı ne açabiliyorum düzgün ne sayfayı okuyabiliyorum sinir oldum hastanedede açamıyorunki bu gün deli oldum evded aynı ne gönderebiliyorum ne bişiy 2 saate açılmıyor
ya bencede çok almaya gerek yok zati sağdan soldan gelende olurselam kızlaaarrrr
sermest Allah kavuştursun canım benim tez zamanda sağlıkla inşallah
yakın hobarey yakın
10-15 güne müjdeli haber var inşallah
sevim ben 1 tane aldım
o bile fazla gibi geldi
aziz bebeden aldım 11 li sanırım 65 ti heralde
herkes çok alma 1 tane al dedi ben de öyle yaptım bi tulum var bi de alt üst takım
0-3 aylık bi iki parça alt üst alsan bence de yeter gibi
çabuk büyürler çok alma diyo herkes ama görücez bakalım
benimde kötü geçmedi ama ben yinede sevmedim zor geliyor mavişim yabugün çok kaynatılmamış heralde
ilk iş günü sandığım kadar kötü geçmedi
başladık işte
7 hafta daha çalışıcam inşallah sonra hooopp doğu izni:)))))))))))))))
Allah sağlık versin de çalışabiliym 3.haftaya kadar:)))
heee
istanbuldan uyku seti,yorgan ,yastık,küçük bi park yatak aldık
sepet beşik alacaktım ama çok alaturka geldi park yatak aldım ama büyük değil küçüklerden
eksiklerimiz bitti sayılır ıvır zıvır kaldı
odamız gelse de hazırlansak
Allah kavustursun sermestim tez zamanda sizi bi dahada ayrılmayın canım
benim tepemde de manyak sesler cıkararak mevişen tipler var daha önce anlatmıstım ya
adam gelmiş 60 ına kadın daha 30 yok birilerine bişeyler kanıtlamak istercesine bizi rahatsız ediyorlar gecen gun dayanamadım kalorifer peteğine viledayla vurdum tavana vurudm banyodan bagırdım ama nafile iki güne bir ığğğğğğğğğğğğğğğğ
kimseye böyle komşu vermesin Allah
gelen gideni aratırmıs bundan öncekiler de sürekli kavga ediyorlardı büyük konusmusuz işte
sermestim kolay gelsin canım
hemen bitir işlerini de gel özledim seni
nasıl bir millet olduk biz ya ruhsuz, duyarsız offf offf
canım ya bu arada allah kavuştursun....
özlemcim bayramda yapsaydın ya işlerini niye biriktirdin baakııyım
sermestte yapmamış sizi tembel örtmenler :)
BEN GELDİM AMA ÖLDÜM BİTTİM BUNE YA kalabalık münübüsler ful bankalar ful yollar ful başkaq memlekette adam kalmamış ist dolmuş sanki kalabalıktan ve sıra beklermekten başım şişti ayaklarım koptu bankadaki kız abla ne zamandır uğramıyosun sen kilomu aldım aa dur sen hamilesin hemde kız dedi mıçım büyümüş dedi eczaneye uğrayım kan hapımı alıyım dedi orasıda ful aa dedim bıraktım almadım geldim ama çok yoruldum yorgun olunca bankada sıra beklerken kızımda kıpır kıpırdı
bebing ve kızlar hastane çıkışları ne kadar 11 parça oluyormuş heralde ben 55 le 70 tl ye sordum ama almadım daha markasına bakmakda aklıma gelmedi kapı süslerine sepetlere falan baktım bizim evde sandalye koymaya yer yok anam önüne gelenin eşyasını eve doldurmuş ben beşik alamıycam
yoğurdumuuz yedik,çok güzel olmuşdedi anne beğendi kızım:)
sermest Allah kavuştursun canım benim tez zamanda sağlıkla inşallah
sevim ben 1 tane aldım
o bile fazla gibi geldi
aziz bebeden aldım 11 li sanırım 65 ti heralde
herkes çok alma 1 tane al dedi ben de öyle yaptım bi tulum var bi de alt üst takım
0-3 aylık bi iki parça alt üst alsan bence de yeter gibi
çabuk büyürler çok alma diyo herkes ama görücez bakalım
bugün çok kaynatılmamış heralde
ilk iş günü sandığım kadar kötü geçmedi
başladık işte
7 hafta daha çalışıcam inşallah sonra hooopp doğu izni:)))))))))))))))
Allah sağlık versin de çalışabiliym 3.haftaya kadar:)))
biz iyiyiz asıl siz nasılsınız?
32 haftayı devirdin nursimcim maşallah
hazırlıklar tamam mı*
oda aldınız mı beşik mi aldın yoksa park yatak falan mı?
tayinci oldunca ne kadar zor işimiz heves ediyoruz ama düzen olmaması insanı üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?