Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kankam aradı balığa çağırdı anam eve sokmuyor kokusundan dolayı bende dedim kahve yaparsan gelirim hehe bi fal baktıralım dimi gerçi falımız fallamış halımız hallanmış ama :)

kızlar iyi akşamlar ya siz bu siteden bişey anladınızmı ne açabiliyorum düzgün ne sayfayı okuyabiliyorum sinir oldum hastanedede açamıyorunki bu gün deli oldum evded aynı ne gönderebiliyorum ne bişiy 2 saate açılmıyor

tunay sevimmm nasılsınız kızlar kusura bakmayın ne geçmiş okuyabildim ne bişiy açılmıyoki sayfalar tuanayımmm kız sendenmi geliyo yoksa hıııı hopereeyyyy

özlemcim bayramda yapsaydın ya işlerini niye biriktirdin baakııyım
sermestte yapmamış sizi tembel örtmenler :)
canım bizim karneler bu haftaydı zati yaptım bitti kolayda iş oturana kadar
valla tembelliğe alışmışım ne yalan söyleyeyim....
benimde acaip belim ağrıyor ya gece ağrıyor gündüz ağrıyor
offf adet olsam da geçse çok iyi olacak
allah allah ya bu bel ağrısı neden bebiş olmasın duaya bak ya kızarım valla olumlu düşün...
anacım istanbulun daşı doprağı altun diyolaaaaa ondandır :))))
koca dötlü seniiiii bak bize erkek doğuruyoruz büyüyen bir yerimiz yok göbüşlerde dahil :)
ayy babaannemiz ve halamız bugün almışlar sözde ben daha almam diyordum ama :)))
ne yapsınlar oğlunun oğlu oluyor yahu :)))
bizimkiler 20 parça almışlar çıkış setini ben görmedim daha
aziz bebeden sanırım çünkü elazığda onun mağazası var...
park yataklara bakmışlar beğenmişler bana birşey kalmadı :)))
bende dedim dur halası ben sana bir liste yapayım alırsın dedim
çok heyecanlılar ya , hele doğsa ne yaparlar kim bilir....
ben doğru hissetmiştim belki sende hissedersin :)
olduktan sonra hiç öyle düşünmüyorsun tek dileğin sağlıklı olsun yeter oluyor
bende hep kız derdim ama olduktan sonra o his mis kalmıyor
oğluşuma alıştım ben ya yerim ben balküpümü :)
Hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimden gelecekse gelsin ama :)))
allah iyiliğini versin senin beni coşturdun kısa bir süre :) valla 4500 olunca gelmeli bence...
yoğurdumuuz yedik,çok güzel olmuşdedi anne beğendi kızım:)
ohh maşallah kızıma
afiyet bal şeker olsun yarasın
hiç üzmedi bu kız annesini maşallah ya
aferin benim güzel kızıma
inşallah hep böyle akıllı olur kuzum....
şu dediklerini çözersem senin erdiğin yere ereceğim
ve önsezilerimi güçlendireceğim :)))

geçmiş olsun canım ya
bende bilmiyorum ama ballllllllllllll bilir bence:)

yemek yapıcam daha yeni geldim eve aslında daha geç geliyorumda servisle geldim kapı önüne kadar bekledim ama yazmadın sevim annenin şikayetini canım sonra bakıyım o zaman

selam kızlaaarrrr

sermest Allah kavuştursun canım benim tez zamanda sağlıkla inşallah

yakın hobarey yakın
10-15 güne müjdeli haber var inşallah

sevim ben 1 tane aldım
o bile fazla gibi geldi
aziz bebeden aldım 11 li sanırım 65 ti heralde
herkes çok alma 1 tane al dedi ben de öyle yaptım bi tulum var bi de alt üst takım
0-3 aylık bi iki parça alt üst alsan bence de yeter gibi
çabuk büyürler çok alma diyo herkes ama görücez bakalım

bugün çok kaynatılmamış heralde
ilk iş günü sandığım kadar kötü geçmedi
başladık işte
7 hafta daha çalışıcam inşallah sonra hooopp doğu izni:)))))))))))))))
Allah sağlık versin de çalışabiliym 3.haftaya kadar:)))

Zasacım afiyet olsun benim tatlı tombişime,beğendiyse ne mutlu sana,hiç zorlanmayacaksın yedirmek için...
sağol cnm inşallah zorlanmayız:)
hımm,beşik varsa değerlendirebilirsin tabi.olur cnm,kendi evine alınca hem öykümüzün odası eskiyip yıpranmamaış olur.bu arada ismi gerçekden öykümü olucak yahu??
geçmiş olsun cnm yaaa.bal bilir ona sor istersen.

ayneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heee
istanbuldan uyku seti,yorgan ,yastık,küçük bi park yatak aldık
sepet beşik alacaktım ama çok alaturka geldi park yatak aldım ama büyük değil küçüklerden
eksiklerimiz bitti sayılır ıvır zıvır kaldı
odamız gelse de hazırlansak

yaa ben pek anlayamıyorum bir bakıyorum 4380 bir bakıyorum 4400ya çok hızlı ilerliyor hepsinide okuyup ilerlemek bi hayli zor siz nasıl takip ediyosunuz herhalde burda acemiyim pek takip edmiyorum

ya bencede çok almaya gerek yok zati sağdan soldan gelende olur
hem bebişler çabuk büyüyorlar hemde hergün yeni birşeyler çıkıyor
elıp evi doldurmaya gerek yok
benim velet yaz bebeşi olacağı için ben çıtçıtlı badilerden almayı düşünüyorum bol bol altı cıbıl olanlardan :)))
ilk etapta ise 2li takım ve yine çıtçıtlı tulumlar yeter gariiiiiii....
benimde kötü geçmedi ama ben yinede sevmedim zor geliyor mavişim ya
ohhh 7 haftaya işin bitiyor desene
bende 2 ay önceden alacağım sonrasını kullanmayacağıma göre alayım gitsin :)

ayy daha onlardan yok bizde nasıl alsam karar veremedim
sen hangi marka aldın var mı onlarda öyle marka falan hiç bakmadım da :)))
ya odayı biz buradan taşınmadan alamayız sığmaz zati
eğer yer değişikliği olursa alırım ...

amin canım insallah demek seninkiler de cektirmeye tam gaz devam ediyor

nasıl bir millet olduk biz ya ruhsuz, duyarsız offf offf
canım ya bu arada allah kavuştursun....

sorma özlemim insanlık gitti gidiyor bişey kalmayacak bu gidişle bu arada saolasın canım Allah ayrılık göstermesin kimseye

özlemcim bayramda yapsaydın ya işlerini niye biriktirdin baakııyım
sermestte yapmamış sizi tembel örtmenler :)

kız tatilin yarsı anamda geçti geldim kocacıgımla sarmaştım kitap accak vakit mi vardı :)

ee bunca zaman sonra zor geldi totona diymi sen de en kalbalık güne denk gelmişin anacım neyse kuzunun kıpırtısı yetmiştir sana masallah:)

canım ben iki tane hastane cıkısı aldım biri organik set idil bebeden aldım ki o kadar gezdim arastırdım en begendigim ürünler kumas desen tip olsun idilde oldu hep kesinlikle tavsiye ederim yani idilden aldıgım büyük setti sanırım 90a aldım organik diye
ikinci setim de idilden ama o normal set yine iki takım var içinde battaniyeli zıbınlı falan o da 65ti sanırım ben bicok şeyimi idilden aldım aziz bebeden de bikac bişey alıdm cıtcıtlı badyleri mothercareden aldım kalıpları da güzel bunların birden küçülcek gibi de değil kocaman da değil

yoğurdumuuz yedik,çok güzel olmuşdedi anne beğendi kızım:)

ohh afiyet bal şeker olsun

saolasın mavişimmm
ooo herkes diyor da insan hevesine yenik düşüyor ben epeyce çok almışım valla koca bir çeyiz düzmüşüz resmen saglıkla giyinirler insallah

ayy ne kadar güzel az kaldı iznine off off bize daha cok var valla benim işe gidesim yok şimdiden

valla henüz çözemedim sayfayı cevap yazmıştım çıkmamış...beşik aldık tatlım cumartesi günü geldi kurdular insanın gözünün önünde olunca insan kuzusu bir an evvel gelsin istiyor....bi çanta hazırlama işimiz var onuda yavaştan hazırlasam iyi olacak....çok şükür baya bitirdik tatlım hazırlıkları...

bu arada ben de bu hafta itibariyle nöbetten yırtmış bulunuyorum
bayram öncesinden aldım raporumu bir hafta öndeymiş gibi yazdı doktor
tatile denk geliyordu muafiyetim öyle oldu mecbur normalde de kurtarıyorduk da doktor randevumuza denk gelmiycekti
mavişim aklında olsun 31.haftada 32. hafta gibi gösterip çalışabilir raporunu veriyorlarmış dogumlar genelde kırk haftayı bulmadan oldugu icin özellikle sezeryan durumunuz varsa 30.haftadan da olabiliyormus sonra normalde 37.haftada zorunlu izne ayrılcakken bir veya iki hafta önden ayrılmıs oluyorsun izne fazladan izin yapmıs oluyorsun doktorlar saglıyormus bu kolaylıgı ben de sordum doktoruma diyelim ki bu rapora göre kırk hafta oldu dogurmadın hala o zaman yasal olarak ek on gün hak doguyormus zaten sorun olmuyor yani kesinlikle sen de yararlan diger kızlar da tabii :)
ben şimdi nöbet icin bir hafta önden göstermiş gibi oldum zati 31.haftada yapacagımızı önden yapmıs olduk hihihi:)

güle güle sağlıkla kullanmak nasip olsun insallah nursimcim darısı bizim beşiklerin kuruldugu günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…