Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
güle güle giysin kuzun mavişim ben de doldurmuşum dünyaları haftasonu alacak bişey bulamadım valla:)
Rabbim sağlıkla giydiklerini göstersin inşallah ne güzel oda yapacaksınız nasipse benim bu düzensizlikten oda hevesim de kaldı kursagımda belki izinden dönünce dayanamaz yaparım kafama eserse

valla okul sizin miniklerle çekiliyordur da bizim eşşeklerle hiç gitmiyor be mavişim
şimdi izne çık deseler takla atarım valla o kadar usandım
ama mecbur ben de 37.haftaya kadar çalışcam anca öyle ikinci dönemi kapatabiliyorum

saol semracım öğretmenler günü evet de bir mana ifade etmiyor valla bu yeni nesil için anlamı kalmadı pek
en azından bizim lise düzeyinde öyle

hadi bana müsade yarın görüşürüz artık daha dayanamıycam çünkü
iyi geceler fıstıklar

kızlar netim eşimde azcık faceye girebildim onun elinde okadar sizlerden uzak kaldım ne var ne yok ya hastanede yoğun zati açılmıyoki sayfalar

benimde acaip belim ağrıyor ya gece ağrıyor gündüz ağrıyor
offf adet olsam da geçse çok iyi olacak

insallah olmazsin canim insallahhhhhhhhhh

bu setlerde neler oluyor canim merak ettim bizim burda öyle bisey yok((

Hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimden gelecekse gelsin ama :)))

bebing ve senden:)))))))))))))))))))))

yoğurdumuuz yedik,çok güzel olmuşdedi anne beğendi kızım:)

afiyet bal seker olsun boncuguma

gecmis olsun canim

hayirli ugurlu olsun tatlim güle güle eskitsin efecik:)))

hadi gözün aydin canimmmmm

bu sermestte hep işten kaytarma peşinde vallaaaaa :)
beni iyileştirinnnnnn lütfennnnn
okuyun üfleyinnnnn

tembelde ondan:)))))

Bebingim,sağ bacağında dizinin üstünde bir ağrı var mı kuzum,direkt ben de ağrı oluştu,şimdi git yüzünü yıka,1 bardak su iç...

ne yapiyorsunuz siz anlamadim(( aklima bisey geliyor ama neyse...

eşim kızımıza internet sitesi yapabilmek için web tasarım kursuna gidiyor bugün açmış sayfayı sanırım artık tüm resimlerimizi ordan paylaşıcaz teyzeleri...

cok süper biseyyyy

gerçekten çok hevesli eşim beraber çarşıya gidince bebe mağazalarından çıkaramıyorum...hevesini kırmadan bişey almamaya zor ikna ediyorum ....

herhalde bizde tersi olur galiba:))))

ama en çok unutamayacagım şey tepkisiydi
anaa becermiş miyiz yapmış mıyız valla mı
bir de böyle bön bön şaşkın bir şebeklikle demez mi
dedim saol ya bu mu yaniiii tepki:))

gercekten cok begendim canim...................

cooook sevindim coook allaha cok sükürler olsun canim

bende kan verdim sabah tam 7 tüp genel baktırıyorum az kalsın bayılıcaktım . başım döndü gözlerim karardı ferritinim zati düşük şimdi gidip alıcam sonuç iyi çıkar inşallah

gecmis olsun tatlim sende benim gibi bir türlü kurtulamadin su hastaliklardan yaaa

insallah kötü biseyler cikmaz canim

malesef gün beklemek cook zor benim dr.umda ayni seyi söylüyor

hayirdir canim basina saksi felanmi düsmüs:))

İzmirde yağmur başladı,belki de onun sıkıntısı vardı,yağ yağmur yağ,içimizi yıka,ruhumuzu yıka.....

canim burda kar yagmaya basladi:))))))))))))

tatlim sendeki bu halsizlik demir eksikligi olmasin hamilelikte hep olurmusta ilac felan kullaniyormusun?

çok fena yağmur var. benim de kan da ldh biraz yüksek 222 miş ferritinim düşük 16 demirim iyi 280 böyle işte tuanayımın nesi var . geçmiş olsun bebişmiiiiii geliyo acep denizede demiştim. çok uyuyodu

selam sekerlerim o kadar cok iş birikmiş ki evde
kosusturuyorum ordan oraya
fırtına da cok feci

slm canim kolay gelsin tatlim hazir eline degmisken benimkileride yapsan:))))

bal cım melekcim nasılsınız
ben işlere dalar belki yine ugrarım öptüm sizi

bugün biraz iyi degildim ögleden sonra 2. serumum takildi en fazla 2 haftaya kadar eski sagligima kavusurmusum

bebim tuanay kız sizlerden bi haber gelicek sanıyorum içimden bir his öyle söylüyooooo. elenaz kız olma ya olma regli beeee artık yetermucizen geliverrir bir an önce sana

melekcim set dedigim kıyafet mesela 5 li set te alt üst iç zıbın atlet gibi patik önlük eldiven var 10 lu da battaniye tulum da var 16 lı da 20 li de ikişer takım kıyafet havlu var gibi canım

inş kızlar tuanayla hobareyi size yaptırırız en yakın zamanda yeni yıl gelmeden hepimiz hamile oluruz.

ya bu aşı ne aşısı benimde olmam gerekiyor mu?
ne güzel sohbet etmiş olmuşsun işte
evet yarın yine iş var ama yarım gün:)))
öğleden sonra akm deyiz oturup 1 gün kendi kendimize anılışımı izleriz
nimet ablanın mesajını dinleriz ayyy ne zevkli değil m,(((
valla bana da deseler hadi artık izinlisin hoplaya zıplaya gelirim,
tv izler vakit geçiririm :)))
kız 30 taneyi ne yapcaksın ikiz mi senin ki allah allah :))
o kadarda lazım olmaz herhalde:)
bende mayıs başında doğacağı için uzun kollulardan alırım yaza zaten 3 ayı geçer o zamana uygun kısa kollulardan alırım
uyku setine falan ankaraya gidince bakarım diyorum ama bilemedim ki
tamam yerleştir geleyim
ya sizde gelsenize millet nerelerden nerelere gidiyor biz bir görüşemedik ha :
sanki çok mu uzaktayız ya valla yazıklar olsun bize
ne zaman isterseniz buluşalım bizede bekleriz nasıl isterseniz yani...
çok fena yağmur var. benim de kan da ldh biraz yüksek 222 miş ferritinim düşük 16 demirim iyi 280 böyle işte tuanayımın nesi var . geçmiş olsun bebişmiiiiii geliyo acep denizede demiştim. çok uyuyodu
değerlerinden bişey anlamadım ama inşallah iyisindir :))))
inşallah gelir yeni bebişşşş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…