benimde acaip belim ağrıyor ya gece ağrıyor gündüz ağrıyor
offf adet olsam da geçse çok iyi olacak
sevimcim bugun 10 gunluk tatili sonrası ilk iş günü oldugu için bi sürü faturanın son gunu oldugu için çilenin içinde kalmıssın canım sen
aksam dinlen canım bu fırsatta bebiş tepiklemiş işte iyi olmuş
hastane cıkısları 10-11-16-20 li setler halinde canım fiyata gelince de 40 tl den aşağı olmasın ama marka daha önemli aziz bebe idil bebe bebetto bebitof mesela aklıma gleenler sende söyle
Hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kimden gelecekse gelsin ama :)))
yoğurdumuuz yedik,çok güzel olmuşdedi anne beğendi kızım:)
ya annemi hangi bölüme götürcem diye araştırıyorum netten bişey bulamadım ama kadın çok kötü oldu gene sabahtan akşama kadar günde 3kez çamaşır fdeğiştiriyoruz kadın su gibi ter döküyor yarın ben hastaneye gitmişken onuda götürüyüm dedim ama
heee
istanbuldan uyku seti,yorgan ,yastık,küçük bi park yatak aldık
sepet beşik alacaktım ama çok alaturka geldi park yatak aldım ama büyük değil küçüklerden
eksiklerimiz bitti sayılır ıvır zıvır kaldı
odamız gelse de hazırlansak
bu arada ben de bu hafta itibariyle nöbetten yırtmış bulunuyorum
bayram öncesinden aldım raporumu bir hafta öndeymiş gibi yazdı doktor
tatile denk geliyordu muafiyetim öyle oldu mecbur normalde de kurtarıyorduk da doktor randevumuza denk gelmiycekti
mavişim aklında olsun 31.haftada 32. hafta gibi gösterip çalışabilir raporunu veriyorlarmış dogumlar genelde kırk haftayı bulmadan oldugu icin özellikle sezeryan durumunuz varsa 30.haftadan da olabiliyormus sonra normalde 37.haftada zorunlu izne ayrılcakken bir veya iki hafta önden ayrılmıs oluyorsun izne fazladan izin yapmıs oluyorsun doktorlar saglıyormus bu kolaylıgı ben de sordum doktoruma diyelim ki bu rapora göre kırk hafta oldu dogurmadın hala o zaman yasal olarak ek on gün hak doguyormus zaten sorun olmuyor yani kesinlikle sen de yararlan diger kızlar da tabii :)
ben şimdi nöbet icin bir hafta önden göstermiş gibi oldum zati 31.haftada yapacagımızı önden yapmıs olduk hihihi:)
bu sermestte hep işten kaytarma peşinde vallaaaaa :)
beni iyileştirinnnnnn lütfennnnn
okuyun üfleyinnnnn
Bebingim,sağ bacağında dizinin üstünde bir ağrı var mı kuzum,direkt ben de ağrı oluştu,şimdi git yüzünü yıka,1 bardak su iç...
eşim kızımıza internet sitesi yapabilmek için web tasarım kursuna gidiyor bugün açmış sayfayı sanırım artık tüm resimlerimizi ordan paylaşıcaz teyzeleri...
gerçekten çok hevesli eşim beraber çarşıya gidince bebe mağazalarından çıkaramıyorum...hevesini kırmadan bişey almamaya zor ikna ediyorum ....
ama en çok unutamayacagım şey tepkisiydi
anaa becermiş miyiz yapmış mıyız valla mı
bir de böyle bön bön şaşkın bir şebeklikle demez mi
dedim saol ya bu mu yaniiii tepki:))
teyzeleri bugün çok mutluyum,ada'nın şu yapışıklıkişi vardıyaa,kendiliğinden açılmış,dün gördüm,doktorumuzla konuştuk sevindi,gidicez en kısasürede.dualarım kabul oldu.Rabbim sana çoookkk şükürr.
bende kan verdim sabah tam 7 tüp genel baktırıyorum az kalsın bayılıcaktım . başım döndü gözlerim karardı ferritinim zati düşük şimdi gidip alıcam sonuç iyi çıkar inşallah
annemi dr götürdüm bende tekrardan renkli doplere girdim benim inatçı kızım gene göstermedi yüzünü tam bi kare yakaldık dr dedi daha iyisini çekip sana veriyim diye ama bizim hasba arkasını döndü bi daha göstermedi yüzünü üzüldüm ama ne yapalım ana inatçı baba inatçı çoçuk normal yani biraz baba ya benzettim ben
denizicm eninkide sermest gibi tutturdum mu sonunda demiş ya
adamların içine işlemiş demekki bu olay
benim beklenmeyen regl günüm e 5 gün var canım
bilmiyorum hiç özel bişey yapmıyorum ama bir gevseklik var bende
sasırtıyor benide
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım
tuanayın da daha var benden sonra,
onunda gelmez inş.
demek göbüşün var süper ya
önceden bilebilsek ne guzel olurdu böyle beklemek inan cok zor
hergecen gun umut artıyor işte
çat diye gelincede üzülüyor insan ister istemz yasayıp göreceğiz.
sevimcim annene gecmiş olsun iyileşir inş biran önce tiroit sinir yaparmıs
bugun görümcem aradı sasırdım aylardır aramıyordu öylesine aradım dedi bende geciştirdim
epeydir görüşmedigim bir arakdasımla görüştüm
idare ederdi iişte.degişiklik oldu aslında dukkanda bunalıyorum bazen
evim cooook dagınık hiç iş yapasım da yok
huyum degişti benim yaaaa ne tembelim yemekte yok öyle geldim oturuyorum saatte erken gelmişim guya iş yapıcam ay biri gelcem dese yandım
dün çekirdek yemedim oleyyyy bıraktım demekki ama hep bişeyler istiyor canım
İzmirde yağmur başladı,belki de onun sıkıntısı vardı,yağ yağmur yağ,içimizi yıka,ruhumuzu yıka.....
ben geldimmm ama hala kendime gelemedim
gece hiç uyuyamadım sıfır uyku işe başladım yine
bütün gün koşturmaca geçti yoruldum
çıkışta 2.aşımı olmaya gittim arkadasımla karsılasınca davet etti misafir oldum ona
yedik içtik sohbet ettik güzel geçti eve gelmem aksamı buldu
sonra da üzerimi değiştireyim dedim uzandım o ara azcık sızmışım öyle cıbıl cıbıl
uykusuzluktan mı aşıdan mı bilmiiim sersem gibiyim kafam yerinde değil
acayip halsiz ve yorgunum kolum da başladı agrımaya
iğneyi yaparken de acıttı hemşire ki hiç acısını almam ignenin normalde
öyle işte bugün nasıl gece oldu anlamadım bile yarın yine iş var böööö
selam sekerlerim o kadar cok iş birikmiş ki evde
kosusturuyorum ordan oraya
fırtına da cok feci
bal cım melekcim nasılsınız
ben işlere dalar belki yine ugrarım öptüm sizi
ya bu aşı ne aşısı benimde olmam gerekiyor mu?ben geldimmm ama hala kendime gelemedim
gece hiç uyuyamadım sıfır uyku işe başladım yine
bütün gün koşturmaca geçti yoruldum
çıkışta 2.aşımı olmaya gittim arkadasımla karsılasınca davet etti misafir oldum ona
yedik içtik sohbet ettik güzel geçti eve gelmem aksamı buldu
sonra da üzerimi değiştireyim dedim uzandım o ara azcık sızmışım öyle cıbıl cıbıl
uykusuzluktan mı aşıdan mı bilmiiim sersem gibiyim kafam yerinde değil
acayip halsiz ve yorgunum kolum da başladı agrımaya
iğneyi yaparken de acıttı hemşire ki hiç acısını almam ignenin normalde
öyle işte bugün nasıl gece oldu anlamadım bile yarın yine iş var böööö
kız 30 taneyi ne yapcaksın ikiz mi senin ki allah allah :))çıkmam lazım duş alıcam
sevim annene geçmiş olsun tuanay bebing size de geçmiş olsun
bebing oğluma bi arkadaş daha getireceksin inşallah
özlem en çok çıtçıtlı body kullanılırmış benim 30 tane oldu:))))))))))))9
0-3 aylıklar uzun kollu
3-6 lar kısa kollu
hatta annem bi tane de yakalı almış
adam gibi olacak giyince
uyku setini istanbuldan aldım
english home dan
odamız gelsin yerleştiriym de gel yakndan inbcele
kaçtım ben kızlar
değerlerinden bişey anlamadım ama inşallah iyisindir :))))çok fena yağmur var. benim de kan da ldh biraz yüksek 222 miş ferritinim düşük 16 demirim iyi 280 böyle işte tuanayımın nesi var . geçmiş olsun bebişmiiiiii geliyo acep denizede demiştim. çok uyuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?