Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla bugun ben yoktum kaynatanların içinde

bi buluşamadınız yaaaaa aynı sehirde ne diyim size ben buraya gelin bari ben size bakarım

ya ama niye ben kendi kendime takılıyorum niye bana kimse cevap yazmıyııııı

sevim memoyla barıstınız mııııııı

ya ne manyadı bu site böyle
sen benim yazdıklarımı göremiyon ben seninkileri
bekliyorum öyle yazıcak birisi diye kös kös

sorma bebim mok varmış gibi ikisi de yazıcakmış puanları da yüksek olma şansı da yüksek dolayısıyla off ya istemedgin ot burnunun dibinde bitermiş benimki de o hesap

inş kurtulursun canım biran önce ordan
keşke annenlerin yanına tayin olabilseydin
hiç mi başka yere tayin olamıyorsun yokmu torpil filan:95:

Sermestim yaaa,demek istediğin gibi olmadı şu kpss işi,inşallah bir daha çalışmak zorunda kalmazsın...

arkadaşlar selam aranızda hamiş varsa bişey sorabilirmiyim benim bugun adet olmam gerekıyodu ama ne göğüslerde acı var nede başka bi durum bıraz kasıklarımda batma var ve karnımın alt kısmı böle sıcak sankı içten anlamadım hamıle olanlar böle bısey yasadınızmı

balcım,sana nazar mı değdi ne,bir döküldün pir döküldün be kuzum,sanıyorum senin şu aralar gıdaklama günlerin olsa gerek:86:

bir elimde mandalina tek elle yazmaya yazmaya çalışıyorum sırtım ağrıdan patlıyor. eve geldim hiç dinlenemedim. evi topla yemek yap ye iç çay faslı meyve faslı bu saat oldu sizlerde ne var ne yok.

kız sermesstim sana çok üzülüyorum sen bir yerde kocişin bi yerde ne kadar böle olucakki.

bebingim,eşimde arkadaşıyla şu an bizde kurtlar vadisini izliyorlar,bitmedi gitti şu dizi yaa,nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…