Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kadınlar kocalarından ayrı düşmesinler artık,Sermestimin bebeği annesi ve babasıyla birlikte büyüsün inşallah....

balcım,sana nazar mı değdi ne,bir döküldün pir döküldün be kuzum,sanıyorum senin şu aralar gıdaklama günlerin olsa gerek:86:

kız ya ne nazarı yok be kız herelde bağışıklık sistemim çok zayıfladı tuanayımmm

Sisteme bir haller olmuş,sapıtmış yine yahuuuu
ıki sorma ne sayfa değişmiyo kayıyor işte hiç açamıyorum açılmıyo sayfalar
valla sapıtt

Balcım,en iyi antibiyotik seksmiş,bağışıklık sistemi çökenlere bol miktarda öneriyorlar,çok ciddiyim

canlarım anneme yakına gelmekten de geçtim şimdi kadroyu kacırırsam eşime kavusma sürem de uzayacak silbaştan giremem hazırlanamam bir daha sınava cok zor bu saatten sonra böyle de eş durumu tayini bekle ki çıksın

bebingim,eşimde arkadaşıyla şu an bizde kurtlar vadisini izliyorlar,bitmedi gitti şu dizi yaa,nefret ediyorum
aynen benimkide izliyor ben aldım neti yaşasın kötülük mutfakdayım eşime de keçi boynuzu koydum kaynamaya
bal acil rapor alıyorsun iyileşene kadar hiç iş yapmıyorsunnn
bu da sevim gibi hiç söz dinlemiyor

ooooooo nerdee rapor söledim bu gün rapor işini şua ara mümkün değil diyolar sakın alma pazartessi 1 hafta denetleme varmış hastanede ben moku yedim

sermestim kuzum yaa,bu ay ki gıdaklamaya yetişir mi benim preseedler?????

tuanay sen bu ay gidaklamıcaksın ki
9 ay ara vericen sekerim

kadınlar kocalarından ayrı düşmesinler artık,Sermestimin bebeği annesi ve babasıyla birlikte büyüsün inşallah....

tuanayımm eşim en gec bu cumartesi vericek kadroya yetişecek mi gıdaklama günlerine

Sermestim,tatlı kuzum,şimdi endişelenmeyi bırak,bebeğin sana bereketiyle,uğuruyla geliyor,o kadar herşey rast gidecek ki,ağzın açık kalıp şükredeceksin.Tamamen içime doğanlar bunlar...Kesinlikle endişeyi bırak,teslim ol,çok güzel şeyler olacak....

tuanayım o duaya kocaman bir amin diyorum yürekten
ya bu iptal edilen sınav benden baska herkese yaradı bir ben bahtsız bedevi mi oldum şimdi
bıktım herşeyde cırmalayıp durmaktan haa

inşallah çiçeğim senin temiz kalbin güzel hislerin yanılmasın yine de güzel olsun bizim sonumuz da
böyle üç kuruşluk rahatlayacagız derken paramparca nereye kadar gider ki hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…