Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kociş aradı herzamanki gibi trafik felaketmiş navigasyonla 40 bin maymunluk yapmış gene aynı gene aynı heryer kilitmiş nerelere girdim trafikten kaçmak için inanamazsın ama hiç birşey değişmedi diyor ya bu trafik çok fena mahvediyor adamda spermmi kalır bukadar strese bende yımırtamı kalır yaağğğ

bu resmi ben yıllardır msn de falan kullanırdım çok severim hatta eski iş yerimden birinede benzetirim bunu :))))

ben de kaçsam
uğrarım yine annemi arıym arar kızar şimdi aramıyosun diye
gelirim yine
görüşürüz kızlar

benimkide geldi bana surat asıyor delüüüüüüüüüü ben daha 1ay nerde görcem kızımı diyor bende dedim sen merak etme ben gösteririm sana

yok özlem mide fesatı geçirmeyiz çünkü hepsinden yemeyiz kocişe sorarım hangisinden yemek isterse onu çıkarırım :)
aman öyle yapın yoksa sonu felaket olur :)
Elanaz,yerleşme kanaması mı oldu şekerim,hadi güzel haberlerini ver bize,İnşallah hamilesindir
aaa inşallah elaaaaaa inşallahhhh
Midem bulanıyorrrrrrr
ayyy sende hamiş olmayasın sakın :)))
inşallahhhhhhh hamişsindir canım benim...

Bence bugün sevişin burpum yaaa,rafadan mafadan boşver,yumurtlama öncesi sevişme yumurtlama gününden daha etkili,Allahın işine karışılmaz,sen çalış bence
çalış çalış yımırtaşar olgunlaşmıştır inşallah burpppppppppp

oldu yok daha neler sen uçak al daha iyi olur....
o koca kalplerin altına yazdığın yazıyı da hiiiçç sevmedim
burppppppp ben ne o yazıyı ne de o şebelek suratlı mahluku sevdim çok çirkin lennnnnnnnn
anam siz yumurtlarla spermleri bence trafikte buluşturun olduğunuz yerde çekin arabanın perdelerini
vayyyyyyy iyi fantezi hakikaten...
benimkide geldi bana surat asıyor delüüüüüüüüüü ben daha 1ay nerde görcem kızımı diyor bende dedim sen merak etme ben gösteririm sana
hey alahım az kaldı doğurunca hergün görürsün de ona

bayagı kaynatılmış ya az daha gözlerim pörtlicekti

hatırladıgım kadarıyla denizim keseyi görmüşün canım kucagına aldıgın gunleri görüceksin fıstıgım iyi bak kendine

tuananyım 313 viraj mı ben mahvolurdum sanırım kolay gelsin sana canım mide bulantısı mııııı bebiş geliyor di miiiiiii

bi arkadasın gebelik haberini duydum daha yeni bir yıl oldu herhalde ama hiç üzülmedim alısıyorum sanırım

iki dakkada bir regl olmuşum gibi geliyor bakalım nolcak
bi tanıdık olsa kandan baksa mesela utanıyorum ki teste gitmeye

burpummmm herkes düzelt demiş ben demiyorum inatsın ya zaten

koşturmaca cok tu bugun ne biliym havada erken kararıyor anlamıyorum bitmiyor bazen işler özlemcim sen nasılsın kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…