o koca kalplerin altına yazdığın yazıyı da hiiiçç sevmedim
aman öyle yapın yoksa sonu felaket olur :)yok özlem mide fesatı geçirmeyiz çünkü hepsinden yemeyiz kocişe sorarım hangisinden yemek isterse onu çıkarırım :)
aaa inşallah elaaaaaa inşallahhhhElanaz,yerleşme kanaması mı oldu şekerim,hadi güzel haberlerini ver bize,İnşallah hamilesindir
ayyy sende hamiş olmayasın sakın :)))Midem bulanıyorrrrrrr
çalış çalış yımırtaşar olgunlaşmıştır inşallah burppppppppppBence bugün sevişin burpum yaaa,rafadan mafadan boşver,yumurtlama öncesi sevişme yumurtlama gününden daha etkili,Allahın işine karışılmaz,sen çalış bence
oldu yok daha neler sen uçak al daha iyi olur....kızlar size bahsetmedim dimi defalarca yeltenmiştim hep engel olmuşlardı bebişten ümidi kestim şimdi kendime motor alacağım işe motorla gidip geleceğim çevremde ki herkez karşı çıkıyor ama kararım kesin önce ehliyetini alacağım motorun sonra kendisini alacağım
burppppppp ben ne o yazıyı ne de o şebelek suratlı mahluku sevdim çok çirkin lennnnnnnnno koca kalplerin altına yazdığın yazıyı da hiiiçç sevmedim
vayyyyyyy iyi fantezi hakikaten...anam siz yumurtlarla spermleri bence trafikte buluşturun olduğunuz yerde çekin arabanın perdelerini
hey alahım az kaldı doğurunca hergün görürsün de onabenimkide geldi bana surat asıyor delüüüüüüüüüü ben daha 1ay nerde görcem kızımı diyor bende dedim sen merak etme ben gösteririm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?