Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maşallah özlemcim 17 hafta oldu nasıl geciyor zaman dün gibi hamileyim dedigin gun
karnın belirginleşmeye başlar artık canım
kilo aldın mı hiç

elanazcım bi idrar testi mi yapsan canım inş yerleşme kanamasıdır patlat hobareyi canım yaaaaaa

nursimcim canım ben facede cok dikkat cekmek istemedigim için thickera yorum yapmıyorum kusura bakmam olurmu
ne kadar az kaldı sen niye eepeydir doktora gitmedin canım onu anlamadım artık daha sık gidicen di mi

bu aksam niye hiç kimse yok

sermest seker yuklemende hiç bişey cıkmıcak inş canım

burpppppppppppppppppp seni zopalamak istiyorummmmmmmmm

yaw bal sana bi care bulmak lazım yaaaaaa
rapor alsana

maviiii en seker gebesin ha aferin sana kendi durumunla saka bile yapyorsun hem bu diyet sayesinde cok kiloda almıcan

ya böyle iyi olmadı ama kimse yok gelirsiniz di miiiii
bekliyorum
birazdan kurtlar vadisi de baslar
eşim ona bakar

baslamıs bile eşimin dizisi
heyoooooo nerdesiniz anlastınız mı bu bebing aksama gelir biz gelmeyelim mi dediniz

sohbet edelim amaaaaa

ben geldim ama çabuk kaçıcam
eşim daha yeni geliyo eve
antep fıstığı istedim azcık ondan yicem
şekersiz hamursuz az yersem bişi olmaz sanırım
çıkmak zorundayım bebingim daha duş almadım yaa ne tembeli ben
herkese iyi geceler yarın görüşürüz

demek dişleri cıkıcak erkenden ada hanımınj ısırır mı ki seni emerken semracım
demek adagın var zor di miii annelik

2010 bittiginde yeni hayatıma yavaş yavaş adım atıyor olacağım:82: bu yılın en hırslı savaşçısı beniiimmmmmm

ben de buradayım bebim ya da öyle sanıyordum salak sistem atmış beni dışarı
gecmişi okudum amma kaynatmısınız be
persembe aksamı sanki bana uyacak gibi esim o gün gelecek ama
ucagı büyük ihtimal gecedir soramıyorum da yolda anca yarına ögrenırım kuzularım
en olmadı burpumun dedigi gibi bu haftasonu hepimize uymuyor digerinde kociş geliyor ondan sonraki hafta kesin uygunum:)

çok canım sıkıldı ya
atamadan umudumu kestim derken
bir ögrendim ki acık gösterilen yerler de değişmiş
işin kötüsü benim calıstıgım yerden iki kadro acmıslar
üniden eskiden samimi olup sonradan bozustugum muhterem arkadaşlar da (!) onca okul içinde bizimkine göz dikmiş öfff ya ben istemiyorum tanıdık birileri olsun eskide bıraktıklarımdan etrafımda kendime ait bir düzen cevre olusturmusum böyle eski samimeytimiz de yok kırgınlıklar gırdı araya falan ama yüzyüze bakmak da farklı olucak sonucta aynı ortam yaa lütfen bizim okul dısında bir yer kazansınlar cekemiycem bu saatten sonra coluk cocuk kaprisi pöfff

dahası her ne kadar umudum olmasa da anama yakın ümidiyle yazacagım bütün okulları cıkarmıslar listeden zalaklar
napmaya calısıyorlar anlamadım sınav degıstı puan degıstı anladık da okulları ne degısıyosun
off ya kendi dönemimden benle yakın puanlı herkes kadroya gectı ben 0,0050 gibi komik küsürata takıldım yetmedi sınavda kopya furyası cıktı işler karıstı olan bize oldu millet düşürdüm derken bizim bransta birden puanlar hortladı benim o gayet yüksek puanım sıralamada geriye düşmüş oldu bu son şansımdı sınava giremem ki bu saatten sonra bebeyle nereye hazırlancam offf ya acayip bozugum şu an
son treni kacıracagıma mı yanayım istemedgim kişilerle aynı ortamda olma ihtimaline mi bilemedim valla
eşşek şansı deil eşşoglu şansı bendeki de haa

canım cıkmadıki senin yazdıkların bende simdi gördüm
koskoca ist da seni nasıl bulmuşlar hayret yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…