Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevim miden niye ağrıyor ki bebiş büyüdüğü için mi oluyor acaba
geçmiş olsun yat dinlen canım

bu saatten sonra gelen olmaz herhalde
herkese iyi geceler
güzel bir haftasonu diliyorum :87::98:

ben de iyi geceler demeye geldim
öok uykum geldi çoooookkkkkk
elanaz bi daha ki aya gelir inşallah bebeğin bu ay alıştırma yaptı bi dahaki ay gelsin:))))

bu arada sermest senin tarif ettiğin uçan tekmeleri savuran bizzat benim oğlum
sanırım gece uyuyo gündüz 10 dk durmuyo

yokluğum belli olmuş kaynatılmamış

sermestim çok sevindim canım hersey yolunda demek cok dürtlüklüyon bebeğini he....
bak masallah kilo da almmış sen takma artık kafana dogumdan sonrası kolay olacak sana bunu düşün:102:
demek balık yedin:104:

bunlar cok hoşşşşş:113::111::117::119::120::115::121::122::126::125::124::123::131::132::125:

hiç uykum yok bu saat oldu hayretyaaaa

mavinin şeker ölçmesi gibi evden ögrenebilsek su kan testini nasıl süper olur.

bi garip hallerdeyim hala,olacak mı olmayacak mı bilmemek
öyle beklemekkk cooooook zormuş be ya

bal da gelmemmiş yavrum hala iyileşemedi kocası bakmıyor sanırım ona

iyi geceler fıstıklar...bizde akşam başsağlığına gittik daha sonra evde film izledik ama bençk fenayım belim çok ağrıyor yatınca burnum tıkanıyor zaten nefes alamıyordum üstüne tuz biber oldu..karnımdada bi huzursuzluk var elada sağolsun hiç durmuyor anlayacağınız çok fenayım vitamin depolattı eşim..inş kolayca atlatırım....benim çok uykum var ama her yerim kırılıyo uyumaya çalışayım biraz...sabah görüşürüzzz....

günaydın
nasılsınız?ben çok fenayım
üstümde ağır bir yük var sanki
heryerim çekiliyor
karnım ağrıyor kolumu kaldırmaya halim yok
ama son işleri toparlamam lazım salı günü son

günaydınn.

ulenn hamileler noluyo dökülüyosunuzzzzzzzz,şimdiden böyleyse benden söylemesi yedinizz ayvayıı:))))))))))))

vallaha herkezin haşatı çıkmış :))) sabah bende vertigomla uyandım kulaklarım çok fena çınlıyordu sanki beyinkanaması geçirecek gibiydim burun kanamam arttı belki bahsetmemişimdir benim 7-24 burnumda kan eksik olmaz dışarı nadir akar ama burun içi nemim kanlıdır hep pıhtılaşır ve beni deli eder bugün biraz fazlaydı genzime bile aktı neyse ilerleyen saatlerde başdönmemde azaldı
sabah şu son oyuncunun kazasından sonra ultimatomu aldım kociş motoru kesinlikle istemediğini söyledi bende böyle söz dinleyecek göz yok ama ultimatomu veriş şekli çok duygusaldı beni çok sevdiğini bensiz yaşayamayacağğını söylerken bir yandanda mobese kameralarından izlediği motor kazalarından bahsetti. Hızı sevdiğimi bildiğini ve muhakkak riskli kullanacağımdan endişe ettiğini falan söyledi benim fikrim değişmedi ama yaza erteledim kurs olayını zati kış kış bende pek bi üşendim yaşlandım artık birde hep bir koltuğa 10 karpuz koymaktan sıkıldım. Benim kayınpeder uzun saçlı motorlulardanmış kayınvalideyle kociş bebekken bir kaza geçirmişler bayağı kötü ondan beri onlarda çok karşılar amaaan sanki race alacam bende altı üstü tini mini 50 yle gidecektim her kafadan bir ses çıktı.

hağğ bu başdönmesini hamileliğe yoracak arkadaşlar için ve bilmeyenler için belirteyim bende vertigo var bazen ani hareketlerle sallanmayla bazende nedensiz başdönmesi kulak çınlaması oluyor bazen uzun sürüyor bazen kısa bir keresinde gökçeadadan gelirken feribot fırtınaya yakalanmıştı sallantıdan 2 hafta hastanede yatmıştım 1.5 ayda yediklerim aynen çıkmıştı birşey yememiştim bela bişi ama herzaman olmuyor birde sallantılardan uzak duruyorum
ayrıcana reglim daha yeni bitti yumurtalar henüz rafadan :)))))

sermest şekerinin iyi çıkmasına çok sevindim allah burada hep güzel haberler nasip eder inşallah hastane maceraların o hastanenin yoğun olmasından kaynaklı tatlım keşke ataşehirdeki hastanelere gelebilseydin çok sakin oluyor birde ssk lılar pek keşfedemedi henüz heralde benim komşumda senin gittiğin hastanede doğum yapmıştı oda aynı şeyden şikayet etmişti şansız olduğunu düşünme canım
ayrıca göbüşünün çıkmaması iyi bişi herkez öylesini hayal ediyor hatta sivrisinek sokmuş gibi ne güzel hiç karnı çıkmamış derler benim ablamda hep karnının büyüklüğünden şikayet ederdi daha 6 aylıkken ya izne çıksana doğurdun doğuracan derdi herkez oda daha çok var nasıl çıkayım bakmayın karnımın büyüklüğüne derdi buda zor bişi sen keyfine bak

sevim pataklasaydın o yaramaz misafirini bir kez olsun misafir pataklamanın tadına varsaydın :))))))))))))))

özlem ya maşallah güzelmiş susuz musuz ama sırf okulunun rahatı için katlanılır dimi oralara :)))))))))

bebing yauv regl oldum dersen kafanı patlatırım akıtırım pekmezini ona göre hağğğğ
ben ütü yapayım demüzlük yapayum sonrada beynirli makarna yapayım canım istedi makarnaya bayılırım
herif kaçta gelecek bakalım işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…