Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsun canımm,sağlıkla kucağına al inşallah.aşılamaylamı oldu?biz seni tanımyoruz:??:82:

vertigo zor cnm yaa,allah kolaylık versin.efferimm cüneyt eniştemee:))topiğin EN KADIN RUHUNDAN ANLAYAN ENİŞTESİ ilan ediyorum bizzat kendisini!

valla dökülüyorum semra ne olacak bu halim
asıl sorun yemekle değil ama o da başlayacak gibi
birde yemeğin içindeyim iş yerinde
kafa sarhoş geziyorum

valla dökülüyorum semra ne olacak bu halim
asıl sorun yemekle değil ama o da başlayacak gibi
birde yemeğin içindeyim iş yerinde
kafa sarhoş geziyorum
şimdilerde böyle olursun 4 ayın bitsin rahat edersin,başlar gebeliğinin balayı:))çalışamıyorsan ayrıl işten ama ben çalışmanı tavsiye ederim

geçmiş olsun burpcum bi ara bende de vardı
fena hem de çok ..allah kolaylık versin inşallah tekrar etmez

semracım yazmıştım salı son
çalışmayacağım
belki sıkılıcam evde ama kararımı verdim

valla teselli için demedim ama öyle hem kadının 3 çocuğu var bu 4. düşün yani kaslar gevşememiş demek
maşallah çok diri geldi gözüme:)
olsun canım ya vardır bundada bir hayır demek gerek bak doğumlara yeni bebişlere tanık olmuşsun
uykucu kızımız 1-2 haftaya tekmeler seni de uyutmaz inşallah
benim göbişte aynı ortadan bir otoban geçiyor bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak o yarık
ayrı bir bebek olsa drlardan biri görürdü dimi şekerim:)
sermestim ben hiç böyle kötü mide ağrısı görmedim bişey de yiyemedim bebeğimde aç kalcak midem öyle kötüki gavisconda fayda etmiyor sadece haşlanmış patates yedim korkuma ama o bile yaktı midemi
bendede olmuştu hayatımı mahvetti ya ne yiyeceğimi şaşırmıştım ama geçti şimdilik allaha şükür
bende pirinç lapası yemiştim:)
bizim cadılar hep uykucu anam bu ne ya olsunlar tek sağlıklı olsunlarda inş doğuncada böyle mazlum mazlum uyusunlar inş
hiç sanmıyorum sevimcim içerde uyuyorlar ki enerji toplasınlar ve doğunca bize çektirsinler:)
kız bu efe topçu mu olacak yoksa :)
günaydın
nasılsınız?ben çok fenayım
üstümde ağır bir yük var sanki
heryerim çekiliyor
karnım ağrıyor kolumu kaldırmaya halim yok
ama son işleri toparlamam lazım salı günü son
demek salı son günün ohh ohh iyi olmuş
kendine dikket et bol bol dinlen şekerm
vertigo bendede vardı 40 yaşı altındaki bayanlarda 1 yıl süreyle görülebilen bir durumdur
bende o yıl 3 kere bayılarak gözümü hastanede açmıştım
heryer grileşmiş kulaklarım çınlamış ve midem altüst olmuştu
rabbim kimseye yaşatmasın benimki çok ağırdı şükür geçti...
özlem ya maşallah güzelmiş susuz musuz ama sırf okulunun rahatı için katlanılır dimi oralara :)))))))))
burpum benim müdürüm gerçekten insan gibi bir insan
ben nöbet tutmuyorum o kanama olayından sonra ve benden rapor bile istemedi
ben ne dersem yapıyor sağolsun hiç kırmıyor okuldaki arkadaş ortamımız çok güzel
dün çocuklara bazı kaynaklar almak istediğimi söyledim ben gider alırım yarın gideceğim zaten dedi:)
bende bizde yarın gideriz hocam teşekkür ederim dedim
okulumuz gerçekten çok sıcak bir yuva gibi
hepimiz birbirimizi çok seviyoruz
günaydııııııın össlemimm
sana da günaydın canım benim ADAcığıma da kcaman günaydınnnnnnnnn

:102::103::104::111::112::118::122::121::120::119::123::124::125::126::129::127::132:
ay bende bu yenilere bayldım ya çok şirinler....

aklimdakilerini yazayim ama.
sermestcigim herhangi bi sorun cikmadigina cok sevindim tatlim gözün aydin.
bebing sinirler tepelerinde kirmizilar yaklasiyor ya insallah o kirmizilar gelmez insallah benden önce hobereyy haberini verirsin insallah tatlim.
tuanay ailelerini agirliyor yorucu olmustur galiba onun icin...
zasanin hamaratligina hayranim vallaha hersey dört dörtlül allah saklasin.
nursimde hastalanmis gecmis olsun canim biran önce iyilesmeni dilerim
elenazda bol bol ütü yapmis haftayada gezmelere gidecek keyfini cikaracak darisi benim basima:)))
deniz kuzum sana ne oluyor böyle tatlim dikkat et kendine
mavisin sekerleri yolunda allaha sükürler olsunki
özlem fistigida yorlumus yeni figurlara bayilmis.
balda halen hastaliginda kurtulamamis malesef (((
brupcugumda tirnaklarini ve kirpiklerini almis güle güle kullan tatlim hayirli olsun.
sevimde cocuk provasi yapmis ama hasida cikmis:))))

günaydın kızlar
sabah sabah şekerim yüksek çıktı yaaa
sonra hemen düştü normale ama 1 saat içindeki yüksek
sabah geç kelkınca böyle yüksek çıkıyo
hafta sonu da 7de kalkıp kahvaltı mı yapıcam yaa

canım sıkıldı ben de eşimi aradım simit istedim hazır düşmüşken ara öğünümde simit yicem
nasıl bi bünyeymiş bu anlamadım bakıym bi de simitle deniym nolacak

dün brup cadisinda heveslendim alisverise gittim kendime birsürü ciciler aldim ama cokta yoruldum artik demir eksikligim bitti iyilestim sonunda allaha cok sükürler olsun amma ignelerim yan etki yapmaya basladi basim ve belim agriyor göbüsümde mosmor oldu ama ben bunlarin hepsine razim tek bebisim gelsinde biraz daha sabir ederim

sekerler ben bugün büyük temizlik yapacagim cünkü bidaha sonuc alanana kadar yapamam ama sayfayi acik birakacagim ara sira gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…