yuppıııı yuppııı kızlar hamıleyımmmm
şimdilerde böyle olursun 4 ayın bitsin rahat edersin,başlar gebeliğinin balayı:))çalışamıyorsan ayrıl işten ama ben çalışmanı tavsiye ederimvalla dökülüyorum semra ne olacak bu halim
asıl sorun yemekle değil ama o da başlayacak gibi
birde yemeğin içindeyim iş yerinde
kafa sarhoş geziyorum
valla teselli için demedim ama öyle hem kadının 3 çocuğu var bu 4. düşün yani kaslar gevşememiş demeköyle mi özlemcim teselli eden edene beni ama yüreğime gel anlat bir de özeniyor insan işte bir umut bekliyorum cıkacak diye demek kadın yedinci ayda cıkmamıs dogru düzgün o da iyiymiş valla:))
benim hayatım böyle elimi attıgım yerde aksilik cıkmasa şaşıyorum artık ondan herkesin bugün doguracagı tuttu sanırım
bebişim uyusun ama beni üzmemek için değil annesi gibi gercek uykunun tadına hasret yasamasın kuzum
uyusun da saglıkla büyüsün insallah ama ara ara burdayım ben demeyi unutmasın tabii cadı:))
benim göbişte aynı ortadan bir otoban geçiyor bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak o yarıközlemim senin göbüşte bir ilerleme var mı kuzum
en cok merak ettigim göbekle mide arasındaki vadi sende kapanacak mı bakalım
hep hayalimdi gebelikte göbek büyüdükce o derin yol ayrımı da kapanacak diye
nerdeee(( benim göbek alttan kendince büyümeye yer arıyor kaplumbaga hızıyla o da
midede de ayrı bir bebek mi var acaba
bendede olmuştu hayatımı mahvetti ya ne yiyeceğimi şaşırmıştım ama geçti şimdilik allaha şükürsermestim ben hiç böyle kötü mide ağrısı görmedim bişey de yiyemedim bebeğimde aç kalcak midem öyle kötüki gavisconda fayda etmiyor sadece haşlanmış patates yedim korkuma ama o bile yaktı midemi
hiç sanmıyorum sevimcim içerde uyuyorlar ki enerji toplasınlar ve doğunca bize çektirsinler:)bizim cadılar hep uykucu anam bu ne ya olsunlar tek sağlıklı olsunlarda inş doğuncada böyle mazlum mazlum uyusunlar inş
kız bu efe topçu mu olacak yoksa :)ben de iyi geceler demeye geldim
öok uykum geldi çoooookkkkkk
elanaz bi daha ki aya gelir inşallah bebeğin bu ay alıştırma yaptı bi dahaki ay gelsin:))))
bu arada sermest senin tarif ettiğin uçan tekmeleri savuran bizzat benim oğlum
sanırım gece uyuyo gündüz 10 dk durmuyo
demek salı son günün ohh ohh iyi olmuşgünaydın
nasılsınız?ben çok fenayım
üstümde ağır bir yük var sanki
heryerim çekiliyor
karnım ağrıyor kolumu kaldırmaya halim yok
ama son işleri toparlamam lazım salı günü son
vertigo bendede vardı 40 yaşı altındaki bayanlarda 1 yıl süreyle görülebilen bir durumdurhağğ bu başdönmesini hamileliğe yoracak arkadaşlar için ve bilmeyenler için belirteyim bende vertigo var bazen ani hareketlerle sallanmayla bazende nedensiz başdönmesi kulak çınlaması oluyor bazen uzun sürüyor bazen kısa bir keresinde gökçeadadan gelirken feribot fırtınaya yakalanmıştı sallantıdan 2 hafta hastanede yatmıştım 1.5 ayda yediklerim aynen çıkmıştı birşey yememiştim bela bişi ama herzaman olmuyor birde sallantılardan uzak duruyorum
ayrıcana reglim daha yeni bitti yumurtalar henüz rafadan :)))))
burpum benim müdürüm gerçekten insan gibi bir insanözlem ya maşallah güzelmiş susuz musuz ama sırf okulunun rahatı için katlanılır dimi oralara :)))))))))
sana da günaydın canım benim ADAcığıma da kcaman günaydınnnnnnnnngünaydııııııın össlemimm
anladım canım,tabiki karar senin..semracım yazmıştım salı son
çalışmayacağım
belki sıkılıcam evde ama kararımı verdim
günaydıınnnnn canım meleğimmm.herkese günaydinlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?