Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tünaydın canlarım güzel hafta sonları ne buya herkezde bi hastalık nursim burpum geçmiş olsun
bal sen iyileşemedinmi canım allah sağlık versin
meleğim seni bomba gibi gördüm ben rüyamda hamileydin yuppiii
semram en dinç kızı bu topiğin vallaha sana hayranım canım
sermest bu gün bol bol kızını dinler artık
tuanayım uğramamış o nasıl acaba
denizzzzzz sen hamilesin galiba ondan bu halsizlik geliyor deniz oğlannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
özlem dünür kocaman olduk maşallah yakında pat pat vurcak sana erkekler daha güçlü heralde hissetceksin yakındır
mavim şekerin gene sinir etmiş seni ye gülüm simidi ama fazla kaçırma
elanazzzz canım nasılsın birdahaki ayamı kaldı umutlarımız hayırlısı be gülüm olcak biz bu gidişle topiğ toptan hamile bırakacağız sen sakın canını sıkma
bebingim sen ne alemdesin öyle kayboluyorsun ortalıktan zopa geliyor he

kızlar mide ağrılarım ortaya çıktı neden oluyor demir hapı kabızlık yapıyor ve basur oluştu bende sabah okadar zorlandımki bebğime bişey olcak diye korktum ağrım hala var yanmamda var dr ilaçda verse geçmiyeceğini biliyorum dupalak kullanıcam evde var kabızlık için ama fayda edeceğini sanmam mide asidi içinde gavicon kullanıyorum benim hamileliğimdede ne aş erdim ne midem bulandı ne belim ağrıdı nede uyukladım ama bu bağırsak sorunu ilk günden beri vardı arada bi gidiyor yeniden geliyor son aylarda daha kötü olmaz inş

mavişim simitte şekeri yükseltmez mi sence? hem susamın yağı da var hem karbonhidrat ne bileyim inşallah çıkmaz bir daha ya ne zormuş cidden... o kdar uğraş azcık ye çıksın ...

valla sevimcim sevgili dünürüm bilemiyorum ki benimki daha öyle bir belirti göstermedi
bazen kıpırdama hissediyor gibiyim ama emin değilim
hatta bu kıpırtıyı hissettikten sonra o bölgede kaşınma oluyor nasıl birşeyse bilemedim yani :97:

meleğim sen canını sıkma her şey çok güzel olcak ben seni artık hamiş görüyorum

insallah canim bu sefer cok ama cok ümitliyim

canim kiwi ye oda tuvalet yapmayi kolaylastiriyor tatlim

kizlar buarda benim ilk yumos kontrolum ayin 03.12.2010 cuma günü:))) simdiye kadar hic bir sorun cikmadi insallah sonuna kadarda bisey cikmaz

geldim cankızlar

sevim hani hergun bana senin yöreden bişeyler yazacaktın bekliyorum unutmadım

sabah cok zor kalktım ne zormuş günler gecmiyor karnım agrıyor kac gundur ama ilaç içicek kadar degil bu kadar eziyet etmese olmuyor sanırım

hadi bil bakalım bebingim sana kelime bunun anlamı ne
bıldır bu vağıtlar badalları çıkarken soluğum dayfaldı

birazcık kaynatılmış
özlemcim gezmelere gitmiş oh canım gez gez agırlasmadan bol bol

nursim yat dinlen canım ilaçta içemiyorsun tabi cok gecmiş olsun baksın tabi kocan sana

baldan ses yok muuuu

melekcim bende cok umutluyum gelicek bebişin belki bebişlerin:) az kalmıs kontrole

mavi simit miiii bayılırım 3 öğün yiyebilirm ah bide istanbul simidi olsaaaaaa burlarda o kadar guzel olmuyor ben istanbul da 3 simit yerim anca keser tadı cok guzel oluyor cunkilüm

burpum kızım bi otur mıcının üstüne ya iş yapma
seninde bu kosturmada tabi artar agrın
tam dayaklıksın işte

sevimcim kabızlık nisanı cok huzursuzda eden bi durum cok ıkınma ki basur artmasın gülüm
ac karnına zeytinyagı içsen....işe yarar sanırım

tuanayım hala kendine gelememiş snaırsam
ah simdi o bi test yaptırsana ögleden sonra burda bi hobarey kıyameti koparsa nasıl züper ötesi olurrduuuu

denizim demek sadece 2 gun kaldı emeklilğine yasasın kavusucaz sanaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…