Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşgeldin nursimcim son hazırlıklar yapılıyor ne güzel az kaldı diyoruz ama daha 1.5 ay var
ohoo bize daha da çook var:))

hem nasıl ağrı nursimcim kasıklarım yanıyor sanki elimi göbeğime koyuyorum alev çıkıyor

herşey olması gerektiği gibi denisim,kafanı ve ruhunu bulandırma,o kadının canı çok sıkkınmış herhalde o gün ki,ağzını açıp 2 laf etmemiş,sen boşver,aklındaki bütün soruları yaz,Sabahattin hocama sorarız,korkulacak hiçbirşey yok,şu an ben değil,hislerim konuşuyor,hislerime güven....

bebingim,sen hamiş kal,ilk ultrasonun için gelip yanında elini tutacağım,aha da buradan söz veriyorummmm....Senin hamile haberini almak acılarımı hafifletir hem de çok iyi gelir....

bacak ağrıma olayı gerçekten doğru
sol bacağım kalçadan kasıyor arada
midem fena
ama şöyle bir durum var yemek yerken tiksinme yok
hapur hupur yiyorum yedikten sonra fenayım

Nursimim,nasılsın tatlım,özlemişim seni,nasıl heyecanlıyım senin için anlatamam,keşke yakınımızda olsan da seni başında kurdeleli,kucağında bebişli bir şekilde ziyaret etsek...

içim kalbim huzursuz
sevincim tam değil
benimle sevincimi paylaşan sevdiklerimin haberini aldığım gün içimdeki coşku artacak
bugun kendi sevincimi düşündüm birde tam olduğu zamankini
her gece dua ediyorum sizler için ve isteyen herkes için

Son düzenleme:
tuaanayım beni aglattın canım yaaaaa
bunu söylemen bile yanımda olman kadar degerli
herzaman isterim gelmeni müsait oldugunda neden olmasın
inş bende senin elini tutacagım cok yakında

denizim sevincini lütfen sonuna kadar yasa bunu cok hakediyorsun sen
bizlere takılma gelicez aarkadan cok yakında,

Hayatımda en güzel ağladığım gün,denisimin bana telefon açıp çift çizgi çıktığını söylediği gündü,insan sevinçten nasıl ağlar,bizzat yaşadım,10 gün önce tüp bebek merkezinde görüşme yapan bizdik,umutsuzdu candostum benim,ama mucize yaşadık ve ağladık kana kana...Allahım lütfen bizi hep sevinçten ağlat...Öyle güzeldi ki...

ela sağ kaburgamın altını mesken tuttu sürekli sıkıştırıyor...bakalım döndümü kızım ama ters dediği günden beri hep aynı yerden hareket ediyor...

Evet denisim,şu an adetli ve ağrılar içindeyken bile,umudumu korumaya çalışıyorum,aslında umutsuzluğumun dibine vurmuşken yazıyorum bunu...Sen mucizenin tadını çıkar,sadece dua et,o bize yeter....

amin canım sizdende böyle güzel haberler alıcaz çok yakında ben eminim...

umudun bitmediğini ve mucizlerin olduğunu hepimiz gördük değil mi?
belki yarın belki yarından sonra
ama herkesin bir mucizesi olacak burda..
beni arayıp hamile olduğunu söylediğin gün
en az senin kadar ve sizin kadar yaşayacağımı biliyorum
ve o mutluluğu yaşamak için o günü sabırsızlıkla bekliyorum

ela yı sabırsızlıkla bekliyorum bende keske seni görebilseydik hastanede
kalbimiz senle olacak dualarımızda nursimcim..

inancımız var umudumuzda var tuanayım
dualarım hep sizinle
hamişlere hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım diye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…