özlemcim ilk 3 aydan sonra herkes boyatıyor ama ben olsam naparım bilmiyorum sırf bu yuzden kendi rengimle dolaşıyorum cok uzun zamandır uçlarına balyaj düşünüyorum mesela sonrada engel olmaz diye ne bileyim yaaaaa cok zorrrr böyle işler :)
yemeği erken yiyince acıktım bu pazarları cok ayarsız oluyorum kahvaltı gecikiyor öğle yemegi atlanıyor
aksam da erken yeniyor belimde nasıl bir agrı siyatik gibi bacagıma vuruyor hayret ya
Bebek yerleşmeye çalıştıkça,ağrıların artıyor denisim,bol bol dinlen,zaten işten ayrılacaksın,sadece kendini ve bebeğini düşüneceksin,ağrıların da azalacak....
hayret ediyorum nasıl birkiyor bu dağ gibi camasır sizdede böyyle mi kızlar sürekli çamasır yıka as katla modundayım evde
bi akaşam dısarı cıksak o zman olmuyor bu iş
Eşine slm söyle bebingim,ama ben senden yana hiç umudumu yitirmedim,benim uğurum vardır bilirsin,genelde hamile bırakırımYani diyorum ki,neden olmasın.....Ben de sanki düşük yapıyor gibiyim,inanılmaz ağrı ve parçalar var...
tuanayım iyi geçti diyemem
zaten otururken belim çok ağrıdı elimden geleni yaptımmatematikte boşlarım var türkçeye güveniyorum ama 70 i geçemem eminim buna..
bebingim kuyruk sokumu ve belim için doktor vermişti üstüne oturunca masaj etkisi yapıyor hafifliyor biraz daha
4514 ye kadar okudum da tuanayım geleceğimi bilmiş mi?
pes vallahi ne diyeyim ki
tuanayım vuslata erilecek gün yakın Allahın izniyle hatırlıyor musun geçen ay nasıl adet ağrısı olmuştu bende ve son adetim olmuş
duamdasın hep..
bebing sende olmamışsın da inşallah olmazsın peş peşe olsun sevincimiz
okudum ama kafam almıyor tuanayım
türkçe paragraflarından sonra :))
ne bileyim tuanayım ya her ultrasyon aleti değişir mi öyle
sat doğru haftası da uyumlu
ama gerizekalı bana kalp tışını duyduğunu bile söylemedi
sonra çıkınca dosyadan bakan hemşire söyledi
o yüzden perşembeyi dört gözle bekliyorum
eşimde gelecek inşallah 3 ümüz güzel haberle çıkarız