bozma morelini canım benim,seni umutlandırmak istemiyorum,çünküsen yola geçen ay başladın bence dahaerken,ilk defa geçenaydan beri inandın,gelicektir bebeğin çok yakında bende inanıyorum.bende annneme ugradım 5 dk dükkana gittim yemek yedik eve geldik
test yaptım veeeeee negatif tabikisi moralim cok bozuldu.
hele eşim cok feci
ilkdefa hayaller kuruyordu canım sıkkın feci
anlatırım anlatmasınada sen bu işin ustasısın be gülüm.ne guzel anlatmıssın semracım kısa ve öz lazım olanları
inş bizede anlatırsın bi gün yeniden
bende normalde giyerim gecelik,kışın giymem sadece,saten gecelik çok severim ve hep giyerim,ama bide içi pamuklusunu üretseler süper olucak!ablamda hep gecelik kullanmıştı dogumlarda ama gunluk hayatta da hep gecelik giyer ben ondan sanıyordum
cok mantıklı nasıl giyincen kirlenir üstün geceliği sıyırırsın ama ben kesin üşürüm valla
yoktur canım,belkide hamilesindir,kimbilir,ben o testlere hiçgüvenmiyorum kiii.yaw madem hamile degilim niye regl olmadım ki
hep gününde olurum yada öncesinde hiç gec kalmaz niye böyle ya inş baska bi sıkıntı yoktur
Allah ım sen yardım et bana bi sıkıntı olmasın
o belli olmaz daha dur hemen belli olmayabilir hem 1 hafta geçince diyor o testlerde bilebende annneme ugradım 5 dk dükkana gittim yemek yedik eve geldik
test yaptım veeeeee negatif tabikisi moralim cok bozuldu.
hele eşim cok feci
ilkdefa hayaller kuruyordu canım sıkkın feci
aa bak onu hiç duymamıştım nerede satılıyor ki bu bez?özlemcim ben deterjan kokusundan rahatsız olurum şu perla bez almıstım sıcak suyla ıslatıp siliyordum ocagı filan gıcır gıcır yapıyordu hem deterjansız cok guzel bi bez ondan alsana
oyy kuzum kıyamam ben ona ne yapsın çocuk dayanamazada bi huysuzz,bi huysuzz sormayınnn.diş çıkarmakzormuş yaaa.
yok yok kızlar kampta sanırım:76:ve gelmemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?