Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizin iyi gecimştir sanırım sınavı bebişini düşündüyse yapamamıştır tabi soruları
benim bi arkadasım üniversite sınavını kazanamaıstı sonra evlendi tabi sınavın parasını yatırdıgı içinde girdi öylesine ve kazandı tabi gitmedi

bende annneme ugradım 5 dk dükkana gittim yemek yedik eve geldik
test yaptım veeeeee negatif tabikisi moralim cok bozuldu.
hele eşim cok feci
ilkdefa hayaller kuruyordu canım sıkkın feci
bozma morelini canım benim,seni umutlandırmak istemiyorum,çünküsen yola geçen ay başladın bence dahaerken,ilk defa geçenaydan beri inandın,gelicektir bebeğin çok yakında bende inanıyorum.
ne guzel anlatmıssın semracım kısa ve öz lazım olanları
inş bizede anlatırsın bi gün yeniden
anlatırım anlatmasınada sen bu işin ustasısın be gülüm.
ablamda hep gecelik kullanmıştı dogumlarda ama gunluk hayatta da hep gecelik giyer ben ondan sanıyordum
cok mantıklı nasıl giyincen kirlenir üstün geceliği sıyırırsın ama ben kesin üşürüm valla
bende normalde giyerim gecelik,kışın giymem sadece,saten gecelik çok severim ve hep giyerim,ama bide içi pamuklusunu üretseler süper olucak!

yaw madem hamile degilim niye regl olmadım ki
hep gününde olurum yada öncesinde hiç gec kalmaz niye böyle ya inş baska bi sıkıntı yoktur
Allah ım sen yardım et bana bi sıkıntı olmasın
yoktur canım,belkide hamilesindir,kimbilir,ben o testlere hiçgüvenmiyorum kiii.

semracım inş erken dir ondan cıkmamıstır ne bileyim işte hep zamanında oldıugum için sasırdım öyle bu ay olmasa öteki ay gelecek zaten de bizim sıpa
tek baska sıkıntı olmasın bu gelmemesi

ben saten carsaf cok severim buz gibi kayar da cok hosuma gider
cok kıpırdadıgım için gecelik düzgün durmaz üşütürüm hemen
evde günlük giyiyorum ben elbise niyetine bu renkli desenli olanları

demek sıkıntısı var ada nın senin için gidiyor tabi
kolay mı diş çıkarmak kıyamam ona
en buyuk derdi bu olsun
diş kutusu almayı unutma semracım

Bebingim,bazılarına sıcak su iyi gelmeyebiliyormuş,o yüzden dedim,hatta Ritayla konuştuk,bir sürü element var o suda,keşke girmeseydin dedi,çünkü kullanılan ilacın etkisini azaltıyormuş...

Denizim,iyiyim demeyi çok isterdim,ama bu ay ki adet ağrım beni perişan etti,mahvoldum,sen nasılsın kuzum???

Sınavın nasıl geçti denisim,haa bu arada milimetrik ölçülere takılmışsın,onlar ultrason cihazında otomatik olarak kayıtlıdır,mesela 23 mm 5 hafta 6 günlük,45 mm 8 hafta 3 günlük gibi,kadın sana eğer satını doğru olarak söylediyese,kesen küçük olamaz,önemli olan sat tarihinle gebeliğinin uyumlu olması şekercim...İçini ferah tut...

bende annneme ugradım 5 dk dükkana gittim yemek yedik eve geldik
test yaptım veeeeee negatif tabikisi moralim cok bozuldu.
hele eşim cok feci
ilkdefa hayaller kuruyordu canım sıkkın feci
o belli olmaz daha dur hemen belli olmayabilir hem 1 hafta geçince diyor o testlerde bile
olmazsa da canınızı sıkmayın tıpta çare tükenmiyor:94:
özlemcim ben deterjan kokusundan rahatsız olurum şu perla bez almıstım sıcak suyla ıslatıp siliyordum ocagı filan gıcır gıcır yapıyordu hem deterjansız cok guzel bi bez ondan alsana
aa bak onu hiç duymamıştım nerede satılıyor ki bu bez?
ada bi huysuzz,bi huysuzz sormayınnn.diş çıkarmakzormuş yaaa.
oyy kuzum kıyamam ben ona ne yapsın çocuk dayanamaz
neyse en büyük derdi bu olsun inşallah
yok yok kızlar kampta sanırım:76:

tuanayım bilmiyodumki geri glecegini
afiyet olsun tatlım
demek iyi gelmedigi oluyormuş tüh yaaaa

diş kutusu saklamakiçin canım

denizim gelmiş tuanay nasıl bildi gelicegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…