Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızımın bi sitesi var teyzeleri tam anlmıyla faaliyete geçsin adresini vericem sizlere oraya video çeker koyarız bu daha güzel olur....

oo daha da süper nursimcim:))
sağlıkla doğsun inşallah

bende çıkıyorum izninizle
kasıklarım ağrıdı belim sırtım
çok şikayetçi oldum ben ya
3 ay geçse belki düzelir

hepinizi çok seviyorum ve tatlı bol bebişli rüyalar diliyorum

denizim sanda iyi geceler iyi dinlenmeler
valla hiç yakınmayan semraydı sanırım ondan baska herkes yakınıyor biz daha hamile kalmadan yakınıyoruz hiç bitmicek yakınmalarımız bizim

Ben de çıkıyorum bebingim,ağrılarım pek rahat vermiyor,Allah rahatlık versin sana da kuzucum,yarın güzel bir haberle uyandırırsın inşallah beni,akşama kadar da beklerim sorun değil :)))Sermest de gelir bence az sonra :))

maviyle özlemde ugrar belki di mi biraz daha durayım buralarda...
yarın da beklerim gelirse de ararım zaten
gecsin bütün agrıların inş sabaha kadar hiç kalmasın

anneme randavu almak için pc yi açtım çaktırma canım
ya sen adet olmamışsın ama test hemen çıkmazki bekle canım benim tüp bebek olduğu halde test çıkmamıştı kanda degerim yüksek çıkmıştı hemen yelkenleri indirme yani

tuanayımda adet olmuş çokda ağrısı varmış canım benim artık olma ya allahım ne olur ver şu kuluna bir bebek olsun kocaman göbek

geldiiiim
ne duygusal duygusal konuşup insanı hüzünlendiriyosunuz yaaaaaaaa:122::122::122:

bebing tuanay çok yakın inşallah müjdeli haberler
geçen yıl bu zamanlar kimlerin ne dertleri vardı bak şimdi nasıl çözümler geldi
inanıyorum ki peş peşe gelecek yeni bebekler valla çok inasnıyorum ben

sırtım feci ağrıyo yine yaaaa
daha koca 2 ay nasıl duracaksam

deniz hiç heveslenme sırt ağrım geçecek diye
benim 3.5-4 aylıkken başladı hergün ağrıyo hergün
ama sağlıkla gelsinlerde ağrıya sızıya razıyım diyo insan alışıp kabulleniyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…