Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ama benim komşum ilk doğumunu 10 dk da yapmış hızlı doğum varmış tıpta ya bizde öyle olursak:))))
ayy inşallah oluruz da birde bu sorun olmaz...
hadi sende kendine iyi bak iyi geceler ....

valla sünger doğum hızlı olabiliyormuş komşumdan biliyorum hatta speed birşey tıptaki adı ama tam hatırlayamadım
10 dk da işlem tamam ne güzel değil mi :)

seviiimmm ve beeeeeebinnnnggggggg sizi görüyorum ama yazmıyorsunuz niçin kuzular........
neyse ben çıktım iyi geceler sizlere......

semra gecelik almamız şart ozaman ben bakıyım bari gecelik ama öyle çok süsülü şeylerden alamam ben ya bidaha giymemde zaten ama madem sezaryanda falan dikişlerde acı olmasın diyosunuz senden yararlanacağımız daha çok bilgi var iyiki bi doğum yapmış biri var aramızda teşekürler canım

kimse yazmıyor diye ekrandan cıktıydım
hemen gelmişiniz demek cok sıcak bizimde oyle sürekli bi cam acık salon peteklerini de kapattım rahatladım cok sıcagı sevmem uyuyamıyorum öyle olunca
annemelerin feci olur bayılacak gibi gelir bana

bencede semra bizi korkutmamak için anlatmıyor kolay degillllll

alın siz gecelik hiç pijamalı kadın olmuyor ki hastanede bide önden dügme olsun ki rahat emzirin kızlar
semracım benim bilgilerim esyalar la ilgili senin bilgilerin daha degerli annelikle ilgili

özlem öyle cart diye olmaz hiç duymadım en az iki saat olur catı acılıyor yavas yavas su geliyor sancılar sıklaşıyor yetişirsiniz rahatca merak etme gülüm sen

sermest gelmiş
hoşgeldin canikom
eivne geldin herhalde rahatlamışısndır
ama yatman lazım yarın toplantın var
cok gec gelmezsin inş

bebingim ikinizinde bilgileri bizim için çok değerli canım of ya ben nerden başlıycam bilemiyorum sizin cadı yeğeninize mi bişeyler almaya başlasam kendimemi alsam

fıstıklar merak etmeyin peşpeşe bu çanta hazırlamalar devam edecek...hep şenlikli olacak topiğimiz...bu arada yarın 14:15 de dr randevumuz var kızım çok özledim teyzeleri...

hadi güzel haberlerle gel nursimcim kuzucugunu gör doya doya
sıranı sav da biz de yasayalım o neşeli hazırlıkları insallah

ayy bilmiyorum ki anacım biz mi çok cinsiz acaba da bu kızlar bizden beter cins çıktı böyle demek senin fıstık da ara ara sessize alıyor kendini:)

canım benim dilerim son acın son agrın son kırmızıların olsun bir an evvel mucize ne demek sen de tanısırsın insallah hayırlısıyla haftasonu kargo işini yogun mesai sebebiyle halledemedi eşim kusurumuza bakma tatlım yarın yolluyoruz kısmetse bir ara bana cebime mesaj olarak adresni at mutlaka yarın ögleye kadar olur mu canımın içi

bende annneme ugradım 5 dk dükkana gittim yemek yedik eve geldik
test yaptım veeeeee negatif tabikisi moralim cok bozuldu.
hele eşim cok feci
ilkdefa hayaller kuruyordu canım sıkkın feci

şişştt dur bismillha kırmızı kartı görene kadar ümidi yitirmek yok herşeyin hayırlısı de bakalım sonu güzel olsun insallah canım benim

bugünlerde herkes bana bu tip örnekler göstermeye basladı bebişim ama ne kadar anlatsanız da o yüzde birlik dilimde olmaktan hiç hoşnut değilim valla kırk yılda bir hamile kalmayı basardık onda da hevesimiz kursagımızda kaldı be ya :)

sermestim gelememiş miiii dahaaaaa

yerim seni hiç de atlamaz beni hep sorar kuzum

sermest gelmiş
hoşgeldin canikom
eivne geldin herhalde rahatlamışısndır
ama yatman lazım yarın toplantın var
cok gec gelmezsin inş

hoşbuldum tatlım rahatladım mı bilmiim valla heryer heryde ders hazırlamam lazımdı ama kafam yorgun uykuluyum bişeyle ugrasamadım bi size bakiim dedim
yarın toplantı onbucuktan mesai cıkısına kadar geldigimde harıl harıl ders hazırlamam gerekiyor tabi o baska ama girerim nete merak etme kuzum

bu cadılar niye yazmıyor ki sonra okursunuz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gidecem şimdi dökülecekler sonra

okudum anca bitti napiim anacım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…