yok anacım nereye yarım saatte doğuruyosun
merak etme yetişirsiniz
ama inşallah burda olursunuz da hemen yetişir kalan zamanı hastanede beklersiniz
ben çıkıyorum şekerler
herkese iyi geceler
aaaaayyyy bayılazaaaamm çok sıcaaaakk
bi ıslıym kendimi
görüşürüz yarın
fıstıklar merak etmeyin peşpeşe bu çanta hazırlamalar devam edecek...hep şenlikli olacak topiğimiz...bu arada yarın 14:15 de dr randevumuz var kızım çok özledim teyzeleri...
sermest benim cadıda iki gündür tık yok tatlı yiyemiyorum midem yanıyor zorladım ne tarafa yatarsam yatıyım dr vurduğu gibi uyandırmak için vuruyorum öksürüyorum yok anam bu kız oynamıyor memoda kızıyor cadı diyor ben elimi koyyuyorum oynamıyor
Slm kızlar,nasılsınız,ben adet oldum 2 gün önce,ama ne olmak,ağrı o kadar fazla ki,öldüm,öldüm dirildim,hala çok ağrıyor,her zaman ağrır,ama bu sefer süründürdü ve kanamam çok fazla....Halim yok,kocişim evi derleyip topluyor,yemek hazırlıyor,o derece kötüyüm,galiba üşüttüm mü ne,hiç bilmiyorum,bilmek istediğim,bir an önce iyileşmek ve normale dönmek istediğim...Haber vereyim dedim,benden güzel bir haber yok,mucize olurdu zaten,neyse hoşçakalın.....
bende annneme ugradım 5 dk dükkana gittim yemek yedik eve geldik
test yaptım veeeeee negatif tabikisi moralim cok bozuldu.
hele eşim cok feci
ilkdefa hayaller kuruyordu canım sıkkın feci
sermest bugun dükkana oyun parkı almaya gelen bi müşterinin küçük bir karnı vardı gayet dar bi tsört giymiş ne kadar var doguma diye sohbet ediyorduk 15 gunum var dmesin mi şooook gecirdim taş çatlasın 5 ay dersin o kadar yani aklıma direk sen geldin
sermestim gelememiş miiii dahaaaaa
sermest gelmiş
hoşgeldin canikom
eivne geldin herhalde rahatlamışısndır
ama yatman lazım yarın toplantın var
cok gec gelmezsin inş
bu cadılar niye yazmıyor ki sonra okursunuz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gidecem şimdi dökülecekler sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?