Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermest canım canını sıkma eşinle bir şekilde kavuşacaksınız
belki eşinin işi düzelir sende işi bırakıp onun yanına gidersin
hayat bu belli mi olur

sermestim pahalılığından değil uzak olduğuuğundan memo yanlız gidemezsin dedi o yüzden kendi hastaneme gidemiyorum sabah aç gideceğim memo işe giderken bırakacak bende ordan bankaya geçeceğim sağlık ocağındada sordum yapmıyorlar hatta normal kanı bile sadece sabah 10kadar alıyorlar başka merkeze gönderiyorlarmış sonucuda 1gün sonra veriyorlar burası köy gibi anam en yakın eczane bile 11 km düşün yani

aaa gerçekten 100 gün kalmış amanınnnnnnn sermest seninki benden önce olcakmış gibi geliyort nedense bana benim cadı daha inatya gelmez geçiririr zamanı

sermest canım canını sıkma eşinle bir şekilde kavuşacaksınız
belki eşinin işi düzelir sende işi bırakıp onun yanına gidersin
hayat bu belli mi olur

saol canım benim hayırlısı Allahtan baska diyecek bişey yok malesef

anladım canım buradaki saglık ocagı sekeri ölcüyordu sanırım ondan sordum
neyse canım sonucun ıyı olsun da varsın biraz yorul
öyle şartlar zor olunca yapacak başka bişey yok napcan

hehe sen basından beri öyle diyon erken derken bikac gün erken mi yoksa baya baya erken mi doguyor içine
aman saglıkla büyüsünler de vaktinde acsın çiçekler benim kızın seninkinden eksik kalır yanı yok inatta
bunlar dogmadan kök söktürmeye adamıslar kendilerini anacım :))

bilmem bebimm iki arada bir derede yasamak koyuyor belki de
bir orada bir burada yerlesik tam bir düzenin yok
nereye gitsen eksiksin hep ondan böyle bunaldım sanırım yine geldiler bana

Allah bi kapı kapatır bi kapı acar sermestim sen bunalma duanı et iste olur mu
bebişin seninle bak sonuçta senin istedgin gibi olmasada kardesin bakcak bu da önemli el degil en azından
seni anlıyorum kendi düzenin ama bu da kader işte bazı seyler degişmiyor eger bidaha sınava girmiceksen katlanıcan bunlara yada herseyi yakıp esinin yanına gidicen
bunları söylemek elbette bize kolay gibi gelir ama co iyi anlıyorum seni eşim için biçok seyden vazgecmiş biri olarak ve yıllarca ne olacagını bilemeden bekledigim için.
şimdide o kadar cok belirsizlik varki hayatımızda inan düşünüdükçe cıldırtıyor insanı

canım cok normal gelmeleri olmayan bişeyden degilki hislerin yasadıklarından
cok ama cok haklısın
ama yapacak bişey yoksa mümkün oldgunca hafif atlatmaya calısmalısın bebişin gelincede yasayacaksın cunki bunları
hele şimdi hormonlar böyleyken cok normal
sen kilo pek almadın ya ondan karnın büyümüyor sanırım pırasa ıspanakla nereye büyücek karnın et yesen ekmek yesen hadi neyse yemiyon ki dogru dürüst

aynen öyle bebimmm belirsizlikler zorunluluklar bir taraftan dolarken bir taraftan bosalmalar
hayat zorluklarla dolu yapacak bişey yok sabır versin RAbbim hayırlı çözümler bir de

sevim iyi bari birkac günse sorun yok o zaman:)

az önce baska bir topikte gözüme carptı
birisi 2 asılama 1 tüp sonrası kendiliginden hamile kalıyor hem de ikiz
ne güzel diymi mucizeler heryerdeler

bak bugun aklıma geldi bende ikiz hamile kalsam ne komik olur du diye
hem tüp bebekte ikiz olur diye biliyor ya insanlar hiç anlatamazdım derdimi artık

aslında eskiye göre daha iyi yiyorum ekmek yiyorum pek ala ama etle aram yok tabi kiloda o etkili mi bilemem
bebiş kilo alıyor güzel bu iyi demek ki benim yedigim ona gidiyor aman gitsin de masallah
ama garip olan şu bebiş büyüyor yeri daralıyor ama göbek büyümüyor karnım öyle gerilmiyor
hareketlerin yer darlıgından daha sert sık duyulması lazımken inadına bazen sessizleşiyor azalıyor
böyle kendimi hamile gibi hissetmiyorum buna da üzülüyorum sürekli bir evham halini yasamak cok yoruyor beni

hadi git madem sevimm güzel haberlerle gel yarın insallahh
bebişim niye olmasın cok da yakısır sana ikiz RAbbim hayırlısını versin saglıkla
ama millette anlatmak zor tabi sanki ikiz olunca direk tedavi sonucuymuş gibi kabullenmiş herkes
aman bosversene ya kuzun kuzuların geldikten sonra millet ne derse desin cok da fifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…