yettim gariiiiiiiiiiii dayanamadım geldim :)özlem ben geldim amanın nereye
valla bencede zordur candan can çıkıyor sonuçtamavi özlem doğuma daha var düşündürmeyin beni kara kara semra anlatmıyor ama bence doğum zor
ay bende hiç sevmem sıcakta yatmayı uykum bile gelmez dönmekten :)))kimse yazmıyor diye ekrandan cıktıydım
hemen gelmişiniz demek cok sıcak bizimde oyle sürekli bi cam acık salon peteklerini de kapattım rahatladım cok sıcagı sevmem uyuyamıyorum öyle olunca
annemelerin feci olur bayılacak gibi gelir bana
kesinlikle kolay değildirrrrrrrrrrrrrbencede semra bizi korkutmamak için anlatmıyor kolay degillllll
alın siz gecelik hiç pijamalı kadın olmuyor ki hastanede bide önden dügme olsun ki rahat emzirin kızlar
semracım benim bilgilerim esyalar la ilgili senin bilgilerin daha degerli annelikle ilgili
aaaa öyle deme bebingim var olmaz mı hatta o dedikten sonra baktım netten varözlem öyle cart diye olmaz hiç duymadım en az iki saat olur catı acılıyor yavas yavas su geliyor sancılar sıklaşıyor yetişirsiniz rahatca merak etme gülüm sen
geldim tekrarrrrrrrrrrrçankırılı hatunlar cıkmıs sanırım iyi geceler zuzular size
bu haftasonu cok sıkıcı geçti valla evimde olmayı yeglerdim niyeyse sıkıldım cok annemde de
işlerimi halledemedim sanırım ondan içimde huzursuzluk var planlarımın aksamasından nefret ediiim
canım her şeyde vardır bir hayır bi bakmışsın kociş gelmiş yanıına ve hasret bitmiş
gitme anacım sende annene:)
oy kıyamam sen gerçekten ağlama moduna girmişsin bende aksine keşke yanlız kalsam diye ağlıyorum çünkü hemen her gün başımda ya benim anam ya memonunkiler var tüm sülalesi burda aynı mahalede o yüzden istemiyorum burdan kaçsam diyorum sen inki ner güzel ayrı gayrı bunu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?