iyi geceler teyzelerim sermest teyze yarın sana öyle tekmeler atacakki benim kaknkam sen görcen
iyi geceler canım güzel öyküme de iyi geceler
demek kankasıyla haber gönderdi kuzum hadi bakalım insallah
birlikte inletsinler annelerini ne diim
ablamda ilk gebeliğinde son iki ay karnı büyümüştü o da hep şikayet ederdi hiç hamile gibi degilim diye hareketleri bile hissetmesdi
ikincide 3.ayda göbek cıktı mesela
bben olsam bende karnım büyüsün isterim sermestcim ne diyim ki en dogal istek bu
sen bol giyinmiyorsun di mi o cok etkiliyor su tşörtler varya üstü karakterli onları giyince kocaman göbeği çıkıyor arkadasın baska sey giyince öyle olmuyor gecen evine ugradım atlet giymiş beyaz inanamadım elbise giydi sonra hiç belli olmadı
kötü bir pskoloji cidden eksik gibi herşey
mart annelrinde herkes yazıyor tekmelerden uyuyamıyorum
bugün hiç durmadı yavrum güm güm diye göbekler desen almıs basını gitmiş
insan bir garip kalıyor böyle sacma sapan şeyler düşnüyorum bazen
mesela dogum biraz erken falan olsa yada bu süreç böyle giderse
düşünsene gebelkten bişey anlayamadan doguracaksın falan insana koyuyor düşüncesi bile
kimse anlamıyor bir de annem kızıyor sürekli abuk subuk bakıyorlar yüzüme bunun rahatlık oldugunu düşünüyorlar avantaj görüyorlar bir de
insan neden göbek ister anlayamıyorlar bilseler ne kadar hasretim ben o göbege
hareketlerini duyabilmek icin sekilden sekle giriyorum bütün gün bazen tepki veriyor kuzum bazen tık yok herkesin yolunda giden normal bir seyri varken benim herbişeyim ters olunca üzülüyorum haliyle ne diim bu da bir imtihan sanırım
dısarda cok dar giyinmem ama evde badilerle gezerim
dar kıyafetlerde de cıkmıyor öyle elbiseden degil yani canım görenler de sürekli şaşırıyor zaten aa hic cıkmamıs göbegin diye inanamıyorlar facee badiyle cekilmiş resim koymustum bak oradan anlıycan zaten olanın da yarısı eskiden kalma yag göbüşü