Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öyle valla sakladımda noldu cocuk yapmayan kötü gelin oldum sadece
halimizden anlayan mı var
ben kendimi biliyom sizden manyak olablirim yani

kalbimizde büyüyen sevgin yüzümüzde yayılan gülümsemeler yetmiyor mu seni ödüllendirmye cimcime:))

ol anacım manyagın halinden anca baska manyaklar anlar ben razıyım senin bütün bunalımlarını cekmeye
birinin dilinden anlaması kadar güzel bişey yok hayatta valla:)

olursun canım hiç merak etme ben zayıflamıstım bi arkadasım çok şişmişti oluyor demekki
cok komik ama dogum kontrol hapı kullan sen kilo al sonra bebek iste
insan oğlu işte.

amanınnn saat kac olmus ben niye hortlak gibi ayaktayım hala ya
sabah erken kalkmam lazım eski düzene dön
bu hafta işe gidesim yok hiç hoş ne zaman olmuştu ki

heee trajikomik ama:)
tırım tırım korkup kacınırken bak sonrasında neler yasadık
ee aranırsan olacagı bu Rabbim böyle önüne koyuyor işte
herseyın hayırlısını isteyip kadere bırakmak lazım bişeyleri

iyi geceler elanazım tatlı rüyalar biz de cıkarız artık gözün pörtlemez sabaha :)

iyi geceler elanazcımm tatlı uykularrr

sermestte gider zaten yarın sabah kalkıcak toplantıya

canım ben saka yapıyorum sürekli hiç bi anlamı yok o kalplerin filan siz beni sevin yeter bana

banada müsade artık kalmayayım di mi gelen de olmaz zaten
gözler pörtlemesin
yarın görüşürüz....

sana da canım bütün kalpler senin burada canım arkadasım
hadi sen de yat dinlen yarın haftabası yorulacaksın sen de
hayırlı geceler tatlı rüyalar güzel gercekler diliyorum kuzucum:)

sermestcim valla benim kızım çok hareketli ama hiç de tekmeliyor diye uyuyamadığım olmadı hiç bi zaman beni uykudan edecek kadar tekme atmadı...sen takılma tatlım bunlara...

allah hepinize rahatlık versin iyi geceler....

günaydın..

ne çok kaynatılmış benden sonra da maşallah enerjinize
ben bayıldım resmen

günaydın kızlarrrr denizcim nursimcim nasılsınızzzzz benim için zor bir gün olucak hem hastayım hem çok yoğunuzzz allah yardımcım olsun benim bugün

Günaydınnn!!!

Valla kızlar 35. Haftasan sonra geceleri sizi uyandırıcak bebekleriniz.heleki son zamanlar bol bol dinlenin deniyor yaaa,ne dinlenmesi anacım,daha fazla yoruluyorsunuz,üstüne bide gece hiç uyuyamıyorsunuz,neyse nursimsenin soğuklara geliyor belki uyursun,ben hem sıcakdan hemde bebeğin tekmelerinden uyuyamazdım.

Sermest bende senin tam tesine,karnımın büyüklüğünden şikayetçiydim,senin haftalarındayken koooocamandııııı karnım.fac.de var siyah elbiseli,orda ben 28 falandım iştee.ama bence sorun etme ne güzel iişte.

Denizcim o şurup varya balll gibi olan onu banada vermişti dr akçaydayken.ama ben 1 kez kullandım,fecii gaz yaptı,süte geçti.

mavicim demek geçmeyecek ağrılar anane benzetmene güldüm çünkü bende öyleyim
evde çok sesimi çıkartmıyorum eşime karşı falan şımarıklık yapmış olmayayım diye ama anlıyor halimden..
sağlık olsun dediğin gibi onlar iyi olsunlarda biz ağrı çekelim

benim ağrılarımda yakınmalarımda erken başladı
ama günden güne de fena oluyorum sanki
yine Allah beterinden korusun yatırmasın
gece hep uyanıyorum farketmeden yüz üstü dönünce göğüslerimin acısı ile uyanıyorum

kolay gelsin balcım üzülüyorum sana ya iyileşemedin kaç zamandır terzi kendi söküğünü dikemez hesabı
dikkat et dedilçe hasta oluyorsun

semracım ben 2 kere içtim bıraktım şurubu
ne de olsa ilaç
2 gündür iyiyim ama bakalım perşembe doktora gidince ne diyecek kabızlıkla ilgili
ben şimdiden uyanıyorum semra napıcam bilmiyorum
akşam da adama sardım ben yatınca o da yatsın istiyorum yatmadı o da iddaya da sarınca azcık burnundan getirdim küstüm yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…