evet canım döndüm ama bakalım ilerleyen günler ne gösterecek:)afiyet olsun özlemcim ellerine saglık canım
demek döndün sahalara menüleri sayarsın bize
ennur kilo almış demekmasallah nazar deegmesin
tüp bebekte sezaryen oldugunu bende duymuştum Allah kurtarsın sagsalim canım
hatırlamışım şaşırdımbal bende eşimle dalga gectim en erken seneye gelir bizim bebiş önümüz yılbaşı diye
mavicim rüyan hayra cıksın inş gercekleşir
özlemcim ne guzel herkesleri hatırlamıssın cok hos olmuş suratlarla
semra banada uyar yılbası cekilişi
ayy ben korkuyorum yaaferim sana bu umutlu bekleyişin sonu güzel olacak kısmetse
amanın nazar mı oldun kız üst üste gelmiş
rüyan da cok güzel bence de bebime bir ogluş gelicek :)
canım elide degil ki takmamak hadi göbekten gectim neden bu kadar sesszileşiyor delirtiyor annesini bu kız daha güclü hissedicem derken daha yavasladı hanfendi agırdan mı satıyor kendini anlamıyorum ki gün boyu sırt üstü yatar vazıyetteyım delirdim artık ellerim göbegimde dinlemekten helak oldum müzik dinletmeme tatlı ekşi yememe saga sola yatmama hiçbişeye tepki vermiyor anca canına esecek de burdayım diyecek hatun bekle Allah bekle valla koyuyor artık ben de hamile gibi hissetmek istiyorum normal halimden farkım yok hiçbişekilde sürekli herkes senin dediğini söylüyor biraz geçsin bak göreceksin diye ama geçiyor zaman ilerleme yok bizde neden yüzde birlik kesimdeyim hayatın her alanında sıkıldım valla ya
masallah elacıgıma kocaman olmuş Allah nazarlardan saklasın
doktorların asırı sezeryan yanlısı tutumuna cok kızıyorum önceden sezeryan vardı sanki
sen kendin için en uygun kararı kendın ver canım
ezelden normal dogum istiyorum ben korkmuyorum da garip bişekilde insallah nasip de olur
doktorumu en cok bu yönden seviyorum kadın da normal dogumda ısrarlı o gün beklerken dört dogum yaptırdı üçü normaldi biri normalden sezryana dönmek zorunda kalmış
yok benim öyle birşey olmadı ne için yapılıyormuş ki?laparoskopi histereskopi beni soguttucanız tüp bebekten
özlem olmamıstı sanki
ya yok bana birşey yapmadılar hem benim aşılamamı düşün faciaydıYa tüp bebek öncesi illa ki histereskopi yapıyorlar mı yaaa,istemeyince yapmasalar
ay ne güzel az kalmış benim daha çok ama 2. dönemi öyle ya da böyle kapatmayı hedefliyorum:)bir an önce hazırlayım yapıym da bitsin
daha 3.yazılılar var yılbaşından önce de onu yapıym da izne ayrıldığım da iş kalmasın gelene zor olur
hem yeni gelen ne notu verebilir ki
14 ocakta ayrılacakmışım izne
15 tatile 2 hafta kala
canım bende seni pek çok severimÖslemim,öğretmenim,seni ben pek çok,pek çok severimmmmmm
bu arada şekerim sabah yemekten 1 saat sonra 103
akşam yemekten 1 saat sonra da 99
ve hiç aç değilim
efferim bana
sevim naptı acaba doktora gidecekti di mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?