Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bebing,yarın o kitabı mutlaka al,bak aynı anda bitireceğiz,birlikte çalışmamız gereken yerleri var

çok şimardım kızlar...teşekkür ederim güzel sözleriniz için...

canım kırkım çıkana kadar annem yanımda olacak doğum iznim bitincede rapor izin falan ayarlıycam...bi 6 aylık olur sanırım kızım sonrada annem ve kayınvalidem bakıcaklar....sonra kafama uygun birinı bulabilirsem bakıcıya vericem canım...

senin planda guzel nursimcim
hayırlısıyla inş

isterseni<z dagılalım ben bişey dmem
yarın sabah hemen kitapçıya gidiyorum abugun cok okuma ama

neyse ben kaçtım kızlar muhabbet çok hoştu ağzınıza sağlık....biraz kaşınıyım birazda atıştırayım sonrada yatayım...iyi geceler tatlı tatlı rüyalar...

Tamam yarını bekleyeceğim,bugün 4-5 sayfa okuyacağım,ama bul bak bu kitabı,çünkü bu kitap bir anahtar:84:

burda bi d&r var sabah bakacagım oraya bulamazsam fotokopisini ceker yollarsın artık okumam sart oldu
4-5 sayfa oku zaten 3 gun önce regl oldun

nursimcim iyi geceler tatlı uykular

Ağrıyan yer,midenin sol üst kısmı,kaburga altı olan yer,genelde,spazm nedeniye ağrır,karnında gaz varsa, ya da terlemiş soğumuşsan,böyle nefesini keser gibi ya da batar gibi ağrır.Dik dur,rahat rahat nefes alıp ver,hava yutma bir de,sıkılıp derin nefesler alma,sıcak da olsa hava cıbıl cıbıl dolaşmaaaaa,bilmem anlatabildin mi,haaa ayaklarını çok sıcak tut,hamile kalmak için bu şartmış,evde eşim peşimde patik terlikle dolaşıyor

ay ne çok konuşmuşsunuz siz valla o kadar birikmiş ki okuyamadım
birde benim sabahtan bu yana sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor ara ara yatıyorum o yüzden

evet canım döndüm ama bakalım ilerleyen günler ne gösterecek:)
hatırlamışım şaşırdım
ayy ben korkuyorum ya
laparoskopi histereskopi beni soguttucanız tüp bebekten
özlem olmamıstı sanki
yok benim öyle birşey olmadı ne için yapılıyormuş ki?
Ya tüp bebek öncesi illa ki histereskopi yapıyorlar mı yaaa,istemeyince yapmasalar
ya yok bana birşey yapmadılar hem benim aşılamamı düşün faciaydı
bu hiç acımadı bile zati bebeğimi almaya kararlıydım ben onu da düşününce hiç acımadı
ağlayarak tabi sevinçten o yıldızın içimde parlamasını izledim çok güzel bir duygu

ay ne güzel az kalmış benim daha çok ama 2. dönemi öyle ya da böyle kapatmayı hedefliyorum:)
Öslemim,öğretmenim,seni ben pek çok,pek çok severimmmmmm
canım bende seni pek çok severim
bu arada şekerim sabah yemekten 1 saat sonra 103
akşam yemekten 1 saat sonra da 99
ve hiç aç değilim
efferim bana
sevim naptı acaba doktora gidecekti di mi???

maşallah valla arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…