Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm cemaat ben geldim ama ölüyorum yorgunluktan bacaklarım ve belim kopuyor ayak altlarım yanıyor belki merak etmişsinizdir dünde girememdim bu günde annemle uğraşıyorum hastanelerdeyiz biz iyiyiz ama hanfendi gene tık lamadı dünden beri kan değerlerimde iyiymiş biraz demir de sorun var onada demir hapına devam şekerde 3de çıkacakmış bakalım o ne alemde

geldim canım o ne çekişişi ya ben daha geçmii okumadım denizim bebingim nasılsınız bebingim olmadım de ne olur

siz isteyin anam ben hazırım ne demek bişekilde gelirim

sevimcim seninde ayarın yok canım bi cok geziyon bi cok oturuyon evde yorma kendini
demir eksikliği hep hamilelerde oluyor canım valla
takılcak bişey degil demek cadın uyuuyordu hayret ya dogunca agladıgında soracam ona ben

deniz mesai bitince işten ayrılıyorsun di miiiii süper artık yorulmazsın gunduzlaeri dinlenirsin evde
demek tuanayda benim gibi dedi eeeeee kalp kalbe karsıymış bi bildigimiz var demekki
valla reglim feci yogun ama önümüzde 9 ay kadar gelmicegini hesaplarsak bi şikayetim yok suan ama olurda arkadas gelmezse bilemiyorum saykoya nasıl baglarım.
bugun dukkana kayınvalidemin arkadası geldi aynı zamanda evlendik onun ogluyla onların da yokmuş bebegi sizden sonra evlenenler bile dogurdu dedi ilk defa ona bile sinirlenmedim hatta ti ye aldım güldüm hala sırıtıyorum bana bi deyiverin benim halim hal midir

istanbullu gacılar kaç kere sordum cevap gelmedi
son kez soruyom perşembe buluşuyoz mu huuuuuuuuuuuuu bi ses verin ya

sevim nerde ya hala ses yok merak etmeye basladım
numarası olan biri arasa ya nirde bu kız?
canım benide düşünürmüş ay yerim ben seni siz ayarlayın ben uyatım güzellerim

deli sevim ben regl olmasam seni arardım di mi
ya arardınızda ya unutulduysam diye içimde bir ümüt vardı ya
oldum hemide sakır sakır

Biz de sezeryan olalım bebingim,bizim gibi korkak tavuklara başka birsey olamaz zatennn
kim korkak hehe güldürme beni sizden cesaretlisi yok aramızda ben en korkağınızım dermişim ama korkmuyorum kendimi böyle avutayım
hey asagıdakiler napıyosunuzzzz
niye yazmıyısınızzzz

sevim nerde yaaaaaaa

hakkaten sevim niye ugramadı bugün hiç
ben de merak ettim sonucları nasıl acaba kuzumun

canlarım ben iyiyim de anam iyi değil aslında hastalık hastası kadın her yerine baktırdık bakalım sonuçlar ne diycek
benimde şekerimin sonucunu almadım daha verdiler şekerli lionlu suyu midem alt üst oldu ama bizim zilli gene de tıklamadı ne inat kız ya aynı babası

annemi noreleji götürdüm dr çok iş yapıyosun galiba ondan başın ağrıyordur bide zayıfla banada sen de kilolusun dedi dedim ama dr bey ben hamileyim bu kilo değil he dedi ozaman ananda hamile olmasın sakın adam tam benlik çıktı iki deli bir olduk anamı aramıza aldık dr bi yandan ben biyandan anamı sıkıştırdık bu gün anam zavallı çıkınca sanki film mi çekti be viliyo iki damla kandan dedi bende dedim ana kimle başrol oynamak istersin dedim kızdı bana yazık
sermest hastaneden gelirken yakacık lisesinin önünden geçtik çoçukları gördümde haklıymışsın amanınnnn bunların dersle alakalaroı yok gençler ne öyle annem bi kaçtanesini fırçaladı minibüste heh dedim saolasın ana al intikamlarını bizim örtmenlerin :92:

seviimmmmmm çift basamaklı sayılara inmişin kızz maşallah hadi bakalım bize de kaldı üç gün:)

gacılar site acıldı gelin artık
yogurt ekmek yedim mama gibi ya yogurdu da sevmem aslında
ama mideme iyi geldi gibi insallah gece acıkmam :)
boş boş takıldım nette bişey de yapmadım derslere bakaydım az iyi olurdu
bugün ögleden sonra ne cabuk gecti ya bişey anlamadım ben dinlenemedim de pek

denizcim sana evdeki hayatında mutluluklar dilerim.inşallah aratmaz sana çalıştığın günleri..

evet canım bitti zor olsa da
yoğun geçti biraz
2 gündür yeriem başlayacak kişinin görüşmesini yapıyordum bugun niahyet bir kız alındı yarın başlıyor
en son patron 1 hafta daha gel dedi ben de şakayla karışık olmaz dedim haber verdim önceden alsaymış madem
ısrar etmedi o da zaten rahatsız olduğum anlar yüzümden belli idi..
bitirdim yani elemanlar hep gitmeyin diye ısrar ettiler dayanın 7. aya kadar diye özellikle bayanlar ama yok dedim kıymetli bebek ..millet diyecek görmemişin çocuğu:))
denizcim napıyorsun
hemen çıktım canım görmedim yazdığını
iyiyim Allaha şükür size duacıyız..

sevimcim geçmiş olsun anneciğine
benimki deçok fena
geçen ay götürmüştüm
kontrole gitmiyor şimdi iyiyim diye

sağol semracım aratacağı kesin
şimdiden sıkılacağımı biliyorum ama elden gelen birşey yok
çalışmaya uygun bir işim olsa devam ederdim
hep koşturmaca arabayla hep dışarda dün resmen yolda çıkartıyordum az kalmıştı
işkence olacaktı yani

sen çalışmayı düşünmüyor musun?
kendi işiniz sonuçta eşinleberaber çalışıyordunuz değil mi hamileyken?

Son düzenleme:
semra ada nın fotolar maşallah
nazar değmesin inşallah
merak ettim ada nın odasının resimlerini face koymuşmuydun ben anımsayamadım birden nasıldı diye

anladımcanım,zor oluyorsa çalışmaman uygun olan tabiki.ben çalışmayı düşünüyorum,ada 3 yaşına girince,onu kreşe vericem,bende ya eşimin yanında yada küçük butikbir pastane açmak istiyorum ilerde.bakalım nasıl olur.eskiiş yerimdende teklif var ama orası çok yorucuydu bana göre değil,ets tur daydım atlas jet-didim tur çağrı merkezinde ekip liderliği yapıyordm,ama şuan asla yapmam.idealim küçük butik bir pastane bakalım inşallah olur.

semra ada nın fotolar maşallah
nazar değmesin inşallah
merak ettim ada nın odasının resimlerini face koymuşmuydun ben anımsayamadım birden nasıldı diye

canım teşekkür edriz.daha çok eklemem gereken fot.lar var en yakın sürede eklicem.inşallah sizinkilerdaha tatlı olurcnm.adanın odasının resimleri var burdaki profilimde,ama o ilk geldiğigündü,sonradanaksesuvarlarımızla renlendirdik.şuan memnunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…