Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar herkes he desin,biz buluştuğumuzda yaparıkkkkk!!şimdi katılanlar kimler?ben,nursim,tuanay,bebing,özlem katılıyor,burp adına konuşuyiim o sever böyle şeyleri,kesin katılır.katılmak isteyenler yazsın...(inş. bana burp çıkar ben ona ne entel bişey alırım,kaynanasını geçerim:)))..)

günaydın deniz günaydın nursimcim nasılsınız hanımlarrr. benim bu gün belim çok ağrıyor sol taraf bacağıma vuruyo sağ kasığım çok ağrıyo daha erken ama 18 günü reglimin hastalanıcakmışım gibi çok rahatsızım gece hiç uyuyamadım.

balcım inşallah hamielesindir
melekle senden güzel haber bekliyoruz şu sıralar
sonra gelsin sıradakiler

akşam muhabbet olmuş
lap.histeroskopi

histeroskopi tüp bebekten önce yapıyorlar ki amacı sadece tüplere bakmak değil aynı zamanda yapışıklı vs varsa o esnada müdahele etmek ve şansı arttırmak için yapılıyor
bana ameliyatta yapılmıştı gerek duymadılar o yüzden
ama inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan gelsin bebişler

nursimcim senin ve ela için hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıkla doğsun bebişimiz
benimde büyük ihtimalle sezeryan olur aynı zamanda kistte alınır herhalde(

canım ne güzel büyümüş ufaklık tombiş tombiş bir kız geliyor demek ki
genelde tüp bebekde bende sezeryan oluyor diye biliyorum hayırlısı olsun

merhaba sekerlerim kendime gelemedim bi türlü hala agrım var kanamam cok.iğrenç olacak ama hep pıhtı şeklinde sanırım o agrı yapıyor
halsizim de böyle yatasım var yorganın içinde

desene seneye az görüşücez sermestim

yok canım ben sizden ayrı kalamam ki:)

ben de varım dedim ya şekerim

merhaba sekerlerim kendime gelemedim bi türlü hala agrım var kanamam cok.iğrenç olacak ama hep pıhtı şeklinde sanırım o agrı yapıyor
halsizim de böyle yatasım var yorganın içinde

kuzumm kıyamam sana uzansan biraz iyi gelir belki

sabahtan beri bi günü acmıssınız sonra bişey yok bende ohhh okurum şimdi bi dünya diyordum
melek yine kayboldu sanırım

şimdi bir tüp bir normal gidiyorsa melek tüp yapıyor demekki arkasından biz normal olacagız tuanayımmmmm
kitabı aldım işlerimi toparlıyım hemen baslıyorum okumaya

bir yandan tıkınıyom bi yandan okuyom anca bitti aksam kaynatmışınız benden sonra da eferimm
okul cok yorucuydu bugün öğrenciler de ayrı bir illet ettiler basım şişti valla
geldim duş aldım da rahatladım biraz şimdi de uyku bastırdı iyi mi

istanbullu gacılar kaç kere sordum cevap gelmedi
son kez soruyom perşembe buluşuyoz mu huuuuuuuuuuuuu bi ses verin ya

sevim nerde ya hala ses yok merak etmeye basladım
numarası olan biri arasa ya nirde bu kız?

hoşbuldum fıstık içim dükkanda mısın sen evde mi
izin çekseydin kafadan bugün kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…