Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maşallah baktım şimdi ben görmemişim odayı yakışır ada mıza
beşik benim baktığım tarzda
çekmeceli büyüyen beşiklerden istiyorum bende
en azından okula başlayana kadar idare etsin
sonra takım alınır zaten oda yapacak fazla odamız yok Allahtan yatak odamız geniş
salon gibi oraya beşikle gardolap almayı düşünüyorum
diğer odalar içinde küçük sepet beşik olabilir
bunlar için çok erken tabi ama düşünmesi hayal etmesi bile çok güzel

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba

bende hamileyim..pazar günü test yapaark öğrendim.dünde doktora gittik.ultrasonda görünmedi ama kan testi pozitif çıktı..evliliğimizin 6.ayına girdik.daha çok yeni..ve ben 4 haftalık hamileymişim..korunuyorduk aslında. nasıl oldu hala aklım almıyor. bebek hiç düşünmüyorduk. çünkü eşim polis memuru. haziranda şark görevimize gidecektik. şuan istanbulda görev yapıyoruz. uzaklarda olacağımız için bebek hiç düşünmüyorduk. memleketimize döndükten sonra kısmet olursa o zaman bi bebeğimiz olsun diyorduk hep..ama şimdi oldu..evliliğe yeni yeni alışmışken, şimdi bir bebeğe nasıl alışırım hiç bilmiyorum. tek başıma uzaklarda naparım, nasıl büyütürüm hiç bilmiyorum..aklım çok karışık..aldırmayı düşünemiyorum.çünkü kıyamam ona..hem onca çocuk sahibi olmak isteyenleri duyunca ben nankörlük yapmış olurum.birde bu kadar korunurken dikkat edettiğimiz halde hala olduysa bi bebeğimiz vardır bir hayır diyorum..kısmet..ama doğunca da çok zorlanıcam, zorlanıcaz biliyorum..yapmak istediklerim vardı. çalışacaktım. kendimiz için, çocuğumuz için iyi bir gelecek hazırlayacaktık eşimle birlikte..ama şimdi çalışamam. kim bakıcak ona yoksa..çocuk çok büyük bir sorumluluk..nasıl altından kalkarız? plansız programsız oldu..ne yapacağım ben şimdi?

korunun kızlar ne güzel ve ucuz yöntemRrabbim ne isterse o oluyor işte bu da onun sınavı

balık yedim geldim midem yandı
sütte içemiyorum 2 gündür
yarın kampa giriyorum
anneme de çeki düzen lazım yemek konusunda ne bulduysa götürüyor
bana da lazım tabikisi
ama canım hiçbirşey istemiyor:84:

ben geldim) dün giremedin isede gidemedim basimin agrisindan bütün yattim kafami kaldirmadim igne cok kötü carpti beni yaw( bugün basim agrimiyor allahtan normal yasantima dönedüm bakalim ne kadar sürecek sabah dr. gittim ignenin yan etkisi söyledim dr. bugüne kadar iyi dayanmissin dedi eger 3 gün daha dayanabilirsen cok iyi olur cuma günü yumoslari kontrol edecek simdilik hersey pozitif allahim bana 3 gün daha dayanma gücü versin sonucu insallah pozitif olacak:))) cok ümitliyim cokta sevincliyim:))))))))))

sevüüümm şeker sonucun 3 te çıkıcaktı hani sonuç? kendin gelmişsin sonuç hastanede kalmış bence

melekcim ne olacak senin bu halin balla seni topiğin narinleri ilan ediyorum
ah canımcım napalım çekilecek çile kutsal sonunda bebiş var bu umutla ve sevinçle ohoo çoktan kondu göbüşüne

denizim gözün aydın tatil basladı desene tadını cıkar bizim yerimize de dinlen bol bol yan gel yat valla ohh mis gibi
melegim agrıların sürüyor demek ki hala insallah tez zamanda pozitif haberinle unutup gidersin bu agrıları kuzum
oo aşagısı kalbalık masallah

ayy bende çok yoruluyrum bu hafta ya
daha ıspanak yıkamam lazım pişirmesi degil de yıkaması gıcık ediyor beni
evet bende ıspanağı çok severim ama yıkamasını aslaaaaa
kaç kere yıkarım suda bekletirim ama içime sinmez en az 10 kez sudan geçer
eee tabi hali kalmaz zavallı ıspanağın sonrada
ay ball o tatil olmazsa biz çıldırırız çok zor emin ol
sen büyük aklı başında insanlarla uğraşırken zorlanıyorsun birde bizi düşün
her türl anlayışları kıt :))))
senin dr da tam senlikmiş ha
kız deme annedne öyle aaaa ayıp canım...
allahtan bizi anlayan bir veli adayı çıktı........
yan gel yat şekerim boşverrrr
semra ada nın fotolar maşallah
nazar değmesin inşallah
merak ettim ada nın odasının resimlerini face koymuşmuydun ben anımsayamadım birden nasıldı diye
bende bayıldım ya maşllah kızımıza
özlemle bebimde gelmiş
geldim geldimmmmm yettimmmmmmmmmm:92::92::92::92:
ne oldu sana canım ya özlem2 mi oldun?
bendede yanma çok oluyordu ve hala süt içemiyorum
inşallah senin öyle olmaz ben kendime hem çok kızıyor hemde üzülüyorum :84:

dikkat et kendine taze anne aday adayı :)))
çok pozitifsin seninde tedavin kesin olumlu sonuçlanacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…