balık yedim geldim midem yandı
sütte içemiyorum 2 gündür
yarın kampa giriyorum
anneme de çeki düzen lazım yemek konusunda ne bulduysa götürüyor
bana da lazım tabikisi
ama canım hiçbirşey istemiyor:84:
ayy bende çok yoruluyrum bu hafta yabir yandan tıkınıyom bi yandan okuyom anca bitti aksam kaynatmışınız benden sonra da eferimm
okul cok yorucuydu bugün öğrenciler de ayrı bir illet ettiler basım şişti valla
geldim duş aldım da rahatladım biraz şimdi de uyku bastırdı iyi mi
evet bende ıspanağı çok severim ama yıkamasını aslaaaaadaha ıspanak yıkamam lazım pişirmesi degil de yıkaması gıcık ediyor beni
ay ball o tatil olmazsa biz çıldırırız çok zor emin olakşama girersiniz hatunlar dinlenmiş bir şekilde artık yemeklerinizde hazırdırr. işte ben bu yüzünü seviyorum öğretmenlik mesleğini bol bol tatil var dönem tatili yazın 3 ayy oooo ben daha bu yorgunlukla hastaneye gidicem trafik sorunu evde yemek yok. belim çok ağrıyorrr zor yaniiiii allah herkesin yardımcısı olsun kızlar
senin dr da tam senlikmiş haannemi noreleji götürdüm dr çok iş yapıyosun galiba ondan başın ağrıyordur bide zayıfla banada sen de kilolusun dedi dedim ama dr bey ben hamileyim bu kilo değil he dedi ozaman ananda hamile olmasın sakın adam tam benlik çıktı iki deli bir olduk anamı aramıza aldık dr bi yandan ben biyandan anamı sıkıştırdık bu gün anam zavallı çıkınca sanki film mi çekti be viliyo iki damla kandan dedi bende dedim ana kimle başrol oynamak istersin dedim kızdı bana yazık
sermest hastaneden gelirken yakacık lisesinin önünden geçtik çoçukları gördümde haklıymışsın amanınnnn bunların dersle alakalaroı yok gençler ne öyle annem bi kaçtanesini fırçaladı minibüste heh dedim saolasın ana al intikamlarını bizim örtmenlerin :92:
yan gel yat şekerim boşverrrrsağol semracım aratacağı kesin
şimdiden sıkılacağımı biliyorum ama elden gelen birşey yok
çalışmaya uygun bir işim olsa devam ederdim
hep koşturmaca arabayla hep dışarda dün resmen yolda çıkartıyordum az kalmıştı
işkence olacaktı yani
sen çalışmayı düşünmüyor musun?
kendi işiniz sonuçta eşinleberaber çalışıyordunuz değil mi hamileyken?
bende bayıldım ya maşllah kızımızasemra ada nın fotolar maşallah
nazar değmesin inşallah
merak ettim ada nın odasının resimlerini face koymuşmuydun ben anımsayamadım birden nasıldı diye
geldim geldimmmmm yettimmmmmmmmmm:92::92::92::92:özlemle bebimde gelmiş
ne oldu sana canım ya özlem2 mi oldun?
balık yedim geldim midem yandı
sütte içemiyorum 2 gündür
yarın kampa giriyorum
anneme de çeki düzen lazım yemek konusunda ne bulduysa götürüyor
bana da lazım tabikisi
ama canım hiçbirşey istemiyor:84:
ben geldim) dün giremedin isede gidemedim basimin agrisindan bütün yattim kafami kaldirmadim igne cok kötü carpti beni yaw ( bugün basim agrimiyor allahtan normal yasantima dönedüm bakalim ne kadar sürecek sabah dr. gittim ignenin yan etkisi söyledim dr. bugüne kadar iyi dayanmissin dedi eger 3 gün daha dayanabilirsen cok iyi olur cuma günü yumoslari kontrol edecek simdilik hersey pozitif allahim bana 3 gün daha dayanma gücü versin sonucu insallah pozitif olacak:))) cok ümitliyim cokta sevincliyim:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?