balcım geçmiş olsun niye düzelemedin sen
hastanede mi daha kötü oluyosun acaba bi rapor falan alsan da dinlensen mi ki????
evet kızlar elacığımı gördüm geldim kızım 2200 grolmuş dr sanırım iri bi bebek olacak dedi....kan ve idrar tahlili yapıldı kanım her zamanki gibi düşük çıktı demir ilacına devam...egzamam için krem yazdı...doğumuda sezeryan yapacağını söyledi çok nadiren normal doğum tercih ediliyor dedi ama ben tüp bebekte hep sezeryanı tercih ediyorum dedi...bende hocam size güveniyoruz neyi uygun görürseniz dedim...çalışabilir raporumuda aldım...
bal bende eşimle dalga gectim en erken seneye gelir bizim bebiş önümüz yılbaşı diye
şunun şurasında ne kaldı seneyee heeee demiii
mavicim rüyan hayra cıksın inş gercekleşir
özlemcim ne guzel herkesleri hatırlamıssın cok hos olmuş suratlarla
semra banada uyar yılbası cekilişi
Ay sağlıkla hamile kalsamda,karnım niye büyümüyor,bebişim niye tekmelemedi diye dertlensemmmmmm
selam kızlar
ilk defa ve tek preseed kullanan bi kişi daha hamile sanırım
idrar testi hep çift çizgi çıkıyomuş:))))
preseed nasıl falan diye sormuştu ben de kendimi anlatmıştım nerden nasılş alınır nasıl kullanılır
sadece 1 defa kullanmışlar ve sanırım sonuç pozitif darısı burdaki arkadaşlarımın başına inşallah
Balcığımın dr randevusu vardı,ne oldu acepppp
histeroskopi filan cıkarma basımıza tuanay
bal gelemedi mi yaaaaaa gözğne ne olmustu ki onun
canım ya akşamları giremiyomki topinge eşim alıyoya benim feyse giriyor uğraşıyor akrabalarıda ekliya bende konuşuyor onlarla vidyo filan ekliyor. bende ev işleriyle boğuşuyorum daha toparlayamadım zati kendimide
tuanay sana bi sorum var midemin sol üst tarafı agrıyor kaburgamın altı gibiii batıyor gibi
bende burda ilk muayeneye prof agitmiştim hemen laparoskopi demişti kosarak kacmıstım muayhaneden
Nursimim,Allah bebeğini sana bağışlasın ve siz üçünüz çok mutlu olunnnn
Biz de sezeryan olalım bebingim,bizim gibi korkak tavuklara başka birsey olamaz zatennn
balcım inşallah hamielesindir
melekle senden güzel haber bekliyoruz şu sıralar
sonra gelsin sıradakiler
sabahtan beri bi günü acmıssınız sonra bişey yok bende ohhh okurum şimdi bi dünya diyordum
melek yine kayboldu sanırım
yok melekevet yaa süprizmi geliyoooooo acabaaa bebim ben yoğunum yazmıyorum canım ya
şimdi bir tüp bir normal gidiyorsa melek tüp yapıyor demekki arkasından biz normal olacagız tuanayımmmmm
kitabı aldım işlerimi toparlıyım hemen baslıyorum okumaya
bir yandan tıkınıyom bi yandan okuyom anca bitti aksam kaynatmışınız benden sonra da eferimm
okul cok yorucuydu bugün öğrenciler de ayrı bir illet ettiler basım şişti valla
geldim duş aldım da rahatladım biraz şimdi de uyku bastırdı iyi mi
istanbullu gacılar kaç kere sordum cevap gelmedi
son kez soruyom perşembe buluşuyoz mu huuuuuuuuuuuuu bi ses verin ya
yaaaa sermestimm kız ben denetleme var dedimya bu hafta rapor bile alamadım. mümkün değil 1 saat bile izin vermezlerr hep hafta içine alıyorsunuz kızlar buluşmayııı ya ben gelemiyorumkiiiii biliyorsunuzzzz kırıldım sizeeeeeee vallaa
alllam bu yandaki kadın beni cıldırtıyor
kızını uyuturken söyledigi bunalım bir türkü var
sürekli bed sesiyle kadını duymaktan böö geldi artık
cocuk da dayanamıyor Allahtan anasına da daha üçüncü dizede uyuyor
şimdi kadının kendi söylemesi yetmedi kasedi takmıs aynı türküyü bangırdatıyor iyi mi
kendi kendine ses egitimi mi yapıyor ne anlamadım gitti sürekli pavyon karıları gibi kahkahalar atıyor bir de
eşime bile tiksinti geldi nasıl aile mahremiyeti var bunların anlamadım gitti eşi nasıl rahatsız olmuyor hayret valla
ayyyyyy kız nasıl güldürdün beni emiiiiiiii
bu kadar olmazsabahtan beri bi günü acmıssınız sonra bişey yok bende ohhh okurum şimdi bi dünya diyordum
melek yine kayboldu sanırım
şimdi bir tüp bir normal gidiyorsa melek tüp yapıyor demekki arkasından biz normal olacagız tuanayımmmmm
kitabı aldım işlerimi toparlıyım hemen baslıyorum okumaya
balcım çok sevindim arkadaşların adına ..seninde içine siniyrosa sende git bakalım ne olacaknirdesinizzzzz gacılarrrr kaçtı bebimmm kız nasıl oldun yaaa çok kanaman vardı dimi yaa
bende akşama üsküdarda bi dr a gidicem çok rahatsızımmm çokkkk belimin sol tarafı resmen kopuyor ağrıdan dayanamıyorumkiii nedir bu anlamadımm. 5 de randevummm bakalım ne diyecek dr. akıntı var 2 gündürr enfeksiyon mu acabaaa bu gün çok moralim bozulduuu. üsküdarda özgül hanım varmış hospital türk hastanesi kadını çok övüyorlar kızlar burda ona gidenler memnun kalırsam aşı ve tüp dışında ona gidiveririm heppp bakalım hayırlısı beni öneren arkadaşım dün reglisini 3 gün geçmişti hcg yaptır dedim yapmadı bende rahim duvarı kalınlaşması var dedi dr her zaman söktürücü veriyormuş 40 gün 35 günde bir olurmuş nu ayda aynıdır diye dr a gitti. akşam mesaj atmışşş kız hamileymişim diyooo ayyy şok oldum yaaa daha 1 ay önce karar vermişler 2. çocukkk oğlu var 12 yaşında vala kızlar hemde ne preseed var ne bişi rabbim verdimi veriyo işte kesmeyin cadılar ümidiniziiii emin olun gelicek hepimizin bebişleriiii süpriz yapıcaklarrr.
beşka bir arkadaşınıda göndermiş 2 yıldır olmuyo diye dr ona klomen vermiş yumurta çoğaltıcı hap vermiş rahim duvarı için ne biliyim işte yine bir hap mı ne vermiş kız 3. ayın sonunaaaa hopppppppppp hamileee inanmıyorum yaaa haberiniz ola yani benimde regli zamanım değil amaa 18. gün belim feciii ağrıyo bakalım ne diyecekkkk kızlar illada ısrar etti git diyolar
ahh canım kıyamam sanaakşama girersiniz hatunlar dinlenmiş bir şekilde artık yemeklerinizde hazırdırr. işte ben bu yüzünü seviyorum öğretmenlik mesleğini bol bol tatil var dönem tatili yazın 3 ayy oooo ben daha bu yorgunlukla hastaneye gidicem trafik sorunu evde yemek yok. belim çok ağrıyorrr zor yaniiiii allah herkesin yardımcısı olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?