Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermestim vaktinde pişir yemegini sonra sıkıntı oluyor yemiyorsun

dinlen sende canım biraz yorulmuşssun madem sıpalar naptı sınav yok diyince

valla bi buluşamadınız yaaaaaa ne diyim ben size

evet erken yapmam lazım yoksa kalıyor üşeniyorum geçiştiriyorum öyle de olmuyor
napsın eşşekler cıglık attılar yıktılar ortalıgı tamam susun artık diyorum hala basbas bagrıyorlar
tabii ben naptım uzun uzun yeni bir konuya gectim onu da sınava dahil ettim olan onlara oldu hihi:))

anacım bu cadılardan ses gelmedi ki bir kac kere yazdım sordum valla ne edem ben

iş yapmaya gitmiyom yatcam diye şartlandır kendini
biraz dinlen de toparlansın vücudun enerji de kaybedince hepten düşer bünyen sonra

haklısın canım ya hem kitabımı okurum güzel olur

burp le telde konusman lazım buluşma için malum hafta ortasına kadar cok yogun oluyor

kızlardan onay gelse arıycam burpu ilk persmbe tekflini o atmıstı zaten ortaya ona uyar herhalde
bal sevim semra bir cevap verin hanımlar ne diyonuz ona göre burpa da soralım

bana uyar canım,kapalı biyer olması gerkli ama.saat kaçta buluşuyoruzzzzzz..eeeee:))

bu arada çekiliş için sermest ve deniz'de eklendii.geriye kalanlar yazınnnn katılıyormusunuz?

tamam canım optimumda olur sanırım en orta yer kapalı yer orası
bala da yakın bi sevimle bana biraz uzak gibi gerci bana uzak yer yok ben gelirim her sekilde
sevime uysun tek yeter ki o cadıdan da ses cıkmadı dünden beri merak ediyorum iyice
ben işten bire dogru cıkıyorum hemen binip gelsem en erken iki bucuk üç gibi orada olabilirim
ama aksama dogru derseniz o da uyar cok geçe kalmamak kosuluyla tabi dönüşüm zor cünkü

alllam bu yandaki kadın beni cıldırtıyor
kızını uyuturken söyledigi bunalım bir türkü var
sürekli bed sesiyle kadını duymaktan böö geldi artık
cocuk da dayanamıyor Allahtan anasına da daha üçüncü dizede uyuyor
şimdi kadının kendi söylemesi yetmedi kasedi takmıs aynı türküyü bangırdatıyor iyi mi
kendi kendine ses egitimi mi yapıyor ne anlamadım gitti sürekli pavyon karıları gibi kahkahalar atıyor bir de
eşime bile tiksinti geldi nasıl aile mahremiyeti var bunların anlamadım gitti eşi nasıl rahatsız olmuyor hayret valla

bu kez sahiden kacıyorum
bal gelirse soruverin o ne diyor
bir de sevime tabii gelirse kayıp prenses

balcım geçmiş olsun niye düzelemedin sen
hastanede mi daha kötü oluyosun acaba bi rapor falan alsan da dinlensen mi ki????

mavicim canım bağışıklık sistemim düşükmüş ondan hemen mikrop kapıyormuşum. ayva önerdiler bol bol ye diyolar

ay canım ya az kaldı bebşine kavuşmaya tatlım benimde eskiden vardı egzama beklazon pomad kullandım geçti önerebilirim canım

Ay sağlıkla hamile kalsamda,karnım niye büyümüyor,bebişim niye tekmelemedi diye dertlensemmmmmm

inşallah en yakın zamanda

amin inşallah bende bu ay 3 kez kullandım hayırlısı

Balcığımın dr randevusu vardı,ne oldu acepppp

canım gözlük kullanıyorum ben kırıldı gözlüğüm muayeneye gittim değişmemiş numaram ssk dan yaralanabilirim düşüncesiyle gittim malesef 3 yıl dolmadan numara değişmeden yararlanılmıyormuş. gözlük için sipariş verdim

histeroskopi filan cıkarma basımıza tuanay

vallaha ya ablamada eskiden yapmışlardı tüp öncesi yapışıklık için di açıldı

kız geçmiş olsun gazdır oo metsil filan iç

bende burda ilk muayeneye prof agitmiştim hemen laparoskopi demişti kosarak kacmıstım muayhaneden

ayy bende çok korkarım yaaa bebim yanlız gerekiyosa illada tüp öncesi mecburuzzzzz bebişler için

Nursimim,Allah bebeğini sana bağışlasın ve siz üçünüz çok mutlu olunnnn

amin çokkkk mutluuuu

Biz de sezeryan olalım bebingim,bizim gibi korkak tavuklara başka birsey olamaz zatennn

tuanayyyy sezeryan gerekmiyorsa canım normal daha iyiii değilmi

balcım inşallah hamielesindir
melekle senden güzel haber bekliyoruz şu sıralar
sonra gelsin sıradakiler

yok kız o kadar erken olurmu be 10. gün oldu 16 ve 1. gün oldu yeni regliye yakın yada geçmesi lazım değilmi kız melekten gelmesin süpriz yapar bize belkimmm

bencede inanıyorum normal gelicek kız sizinn hadi yaa sonreglinizdir bu inşallahhhh

ooooo uyu canım bizim yerimizede güzelce dinlen canım

nirdesinizzzzz gacılarrrr kaçtı bebimmm kız nasıl oldun yaaa çok kanaman vardı dimi yaa

bende akşama üsküdarda bi dr a gidicem çok rahatsızımmm çokkkk belimin sol tarafı resmen kopuyor ağrıdan dayanamıyorumkiii nedir bu anlamadımm. 5 de randevummm bakalım ne diyecek dr. akıntı var 2 gündürr enfeksiyon mu acabaaa bu gün çok moralim bozulduuu. üsküdarda özgül hanım varmış hospital türk hastanesi kadını çok övüyorlar kızlar burda ona gidenler memnun kalırsam aşı ve tüp dışında ona gidiveririm heppp bakalım hayırlısı beni öneren arkadaşım dün reglisini 3 gün geçmişti hcg yaptır dedim yapmadı bende rahim duvarı kalınlaşması var dedi dr her zaman söktürücü veriyormuş 40 gün 35 günde bir olurmuş nu ayda aynıdır diye dr a gitti. akşam mesaj atmışşş kız hamileymişim diyooo ayyy şok oldum yaaa daha 1 ay önce karar vermişler 2. çocukkk oğlu var 12 yaşında vala kızlar hemde ne preseed var ne bişi rabbim verdimi veriyo işte kesmeyin cadılar ümidiniziiii emin olun gelicek hepimizin bebişleriiii süpriz yapıcaklarrr.

beşka bir arkadaşınıda göndermiş 2 yıldır olmuyo diye dr ona klomen vermiş yumurta çoğaltıcı hap vermiş rahim duvarı için ne biliyim işte yine bir hap mı ne vermiş kız 3. ayın sonunaaaa hopppppppppp hamileee inanmıyorum yaaa haberiniz ola yani benimde regli zamanım değil amaa 18. gün belim feciii ağrıyo bakalım ne diyecekkkk kızlar illada ısrar etti git diyolar

akşama girersiniz hatunlar dinlenmiş bir şekilde artık yemeklerinizde hazırdırr. işte ben bu yüzünü seviyorum öğretmenlik mesleğini bol bol tatil var dönem tatili yazın 3 ayy oooo ben daha bu yorgunlukla hastaneye gidicem trafik sorunu evde yemek yok. belim çok ağrıyorrr zor yaniiiii allah herkesin yardımcısı olsun kızlar

bu kadar olmaz
tuanayla konuştuk öğlen o da dedi aynı şeyi sıra emlekte sonra doğal yoldan bzide olsun inşallah diye:))
kalbimiz bir anacım bizim
balcım çok sevindim arkadaşların adına ..seninde içine siniyrosa sende git bakalım ne olacak
şimdi anlamadığım sen bugun ona mi gideceksin yoksa başka doktora mı?
kadın doğuma mı gideceksin yani
güzel haberle gel inşallah
veee sana da umut olsun bunlar hep Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
ahh canım kıyamam sana
senin mesleğinde çok kutsal bir meslek emek istiyor Allah gücünü verir sen sağlığına kavuşta herşey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…