Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
böbrek agrısı diyomda iki böbregim aynı anda agrıyor garip geldi bana biri agrısa tamam sonra iyice belime iniyor agrı
sonra geciyor tişim var gibi ama yok işte garip cok
hayra yorlaım hayır olsun inş.

valla cocuk içerden küfür ediyordur kesin yeter be özelimiz kalmadı bu kadar ellenmez bi insan diye:)
demek korkuyorsun doktordan korkma korkular evhamlardan hep gözünü karartcan gitcen
saglık herşeyin bası canım ihmale gelmez korkunun faydası yok hem zararı olur anca

idrar yollarını mı üşüttün acaba sen bahsettigin ona da benziyor gibi
gitmeden ögrenemez böyle kendinin doktoru olursun teşhis koyar durursun :)
en azından ilacını alır rahatlarsın tatlım bosa cekilmez o acı

daha ben yemek yapcam bi de ya üfff
makarna yemiştim okuldan gelince
ama acıktım şimdi erkenden iyi mi

cok haklısın canım ya işte ben eskiden ota moka doktora giderdim sonra bu tedaviler baslayınca cok sogudum korktum etraftanda cabuk etkileniyorum orda bi hasta görür daha cok hasta olurum mesela
annemde böyle benim huy işte çekiyor böyle
zaten hep suclarım böyle bişey olunca sizin yüzünüzden böyleyim diye

makarna acıktırır canım hadi yemegini yap sen noldu ıspanakalr yıkanmaktan yiyemedin mi daha
yine konusuruz sonraaa

ay bugun dergide okudum kadın hamile kalmıs ama haberi yok 2 ay daha regl olmuş cunki sonra bulantıları artmıs idrar testi almıs negatif cıkmış
içine sinmemiş kan da baktırmıs pozitif felan işte sonra da dogurmuş

simdi yarın ögleden sonra burp semra sermest sevim buluşuyor öyle mi burda kimsecikler olmıcak bende kendi kendime takılırım artık

biz geldik
sağlık ocağına gidip kayıt olduk
sonra dolaştık biraz
yorulmuşum
hemşire çok sevindi çünkü biliyordu durumu tetenozlarımı yapmıştı geçen sene
aşımızda yok yapılacak 15. haftadan sonra burda da dinleriz kalp atışlarını dedi
asıl yarın dr amcayla randevumuz saat 16. 15 te..

ıspanaklar sizlere ömür
yıkayınca kaldılar bir avuc bişeye yaramadılar
yıkıyorlar ya ıslak ıslak bir günde bile bozluyorlar hemen boşa ugrastım yani

bugün fasulye yapıcam artık totomu kaldırabilirsem bir
feci acıktım ama hayret valla erkenden :)

senle ben asırı pimpirigiz ondan bu abidin kubidin hallerimiz korkularımız canım

bebimm sen de telefonla katılırsın bize olmaz mı

denizim demek büyük buluşma var yarın aman da aman masallah
hadi hayırlısıyla gör kuzunu insallah pıtpıtları sana da dinletirler bu sefer

selam kızlar
korkunc bi gece gecirdim feci bir böbrek ve bel agrısı sıcak havlu iyi geldi biraz
gecti sandım sabah ama yeniden basladı uffff

ay canım ya gitsene kız ya doktora hem reglinde sökülmemiş baştan önlemini al canım

kızlar buluşmaya karar verilmedi heralde memo bende gelcem dedi bende olmaz biz kız kıza gidecez dedim olsun bende kestiririm dedi zatı bacı bacı yatıyoruz 8aydır dedi o kestirirse ben kurtulmuş olcama oleyyyyyy

kız ne güldürdün beni memoda napcak kadınların içinde sıkılmazmııı

balım sen gelemiyormusun şincik

yok canım nasıl geleyim buluşmalarınız hep hafta içine ayarlanıyor. çok sıkı bu aralar hastane benim içinse genelde hafta sonu uygun oluyor.

zasacım alınmadım ama tuhaf oldum yani inkar edemem çok istemiştim bu defa gelmeyi saol canım en çokta adacımı kucağıma almayı istiyordum hayırlısı bir kişi içinde düzen bozulmaz doğrusu siz bakın keyfinize inşallah bidahakine napalım.

balcım bu doktor sana iyi gelicek sen onu sevdigsen
tez zamanda hamiş kalınanaaa

inşallah canım ümitliyim rabbim isterse olucak hayırlısıyla hepimizin

ay kız seni yinemi yordu bu veletler zopalasaydın bi güzel ben zopalayamıyorum hastaları bari sen benim yerime zopala

ben gidiim de yemegimi yapayım olur mu gelirim yine şekerler
balcım söz sana uyan bir haftasonu bulusması yapıcaz
benimki bir haftasonu burada birinde yok
ona göre ayarlarız en yakında tekrardan

bebek oldugunu sanmıyorum niye bu kadar agrı yapsın ki
inş yoktur zaten saglıklı olmaz sanırım ay korktum düşük filan degildir inş bu durum

yok canım ay allah korusun ya kendini tedirgin edene kadar gi bi bakalım kız benim 2 gün belim ağrıdı koktum hemen doktor peşine düştüm

bebingim geçmişolsun tatlım yaaa.ne zordur o ağrıı.mutlaka göründoktora inşallah önemli bişeyin yokturr.üzüldüm bak şimdi!

balcım yaaa,ben çok üzüldümsenin gelememene.hafta sonu cumartesi olsa sabah olması şart,burpun 2ye kadar vakti var,sermestineşi var.bak kendimi kötü hissediyorum şimdi

bebim ve tuanayı zopalamak istiyorum
doktora gitmeden kendilerine eziyet ettikleri için
neyse ki bebingim gitmeye karar vermiş ama ağrıyı o kadar çektikten osnra

inşallah sermestim yarın bende duyarım ve eniyle boyuyla herşey yolunda olur
çok evhamlı demeyin ama kasığımın sağ tarafınde ağrı var 2 gündür
normaldir belki ama tuafım işte ne bileyim

selam kızlar
yemeklerimi yaptım geldim yanın ıza:))))

sevimcim 50 lik yapıldıysa ki öyledir büyük ihtimal,sana bi de 100 lük yaparlar
doktorun söyler sana ama 100 lük yapılana kadar yemene içmene dikkat et sadece tatlıdan olmuyo malesef pko önemli etkenmiş
bi de karbonhidrat dikkatli tüket beyaz ekmek hamurişi hiç yeme kepek ekmek te değil tam buğday ekmeği en iyisiymiş
kızartma dan patatesin aşırısından kaç öğünlerde bol salata ye az az sık sık ye
ben 2-3 saatte bişi yiyorum
bebeğim beslenemez diye korkma zaten bebeğin hamurişine şekere una ihtiyacı yok sadece bizim damağımızın ihtiyacı var
inşallah 100 lükte iyi çıkar sen bunlara dikkat et bakalım ama aksatma
korkutmak istemem sen çok daha büyük şeyler atlattın ama şeker de önemli diyetine uy kesinlikle zaten sık yediğin zaman acıkmıyosun hem böylece bağırsaklar da daha düzenli çalışır
Allah korusun yüksek şeker iyi değil çocuk için anneye hiçbir zararı yok ama bebek için sıkıntı
sık dişini tut kendini bebeğin için
çooookkk geçmiş olsun anlattığım kadar zor değil dene bi alışınca çok kolay
ama inşallah 100 lükte iyi çıkar

Son düzenleme:
deniz bebek yarın annesine pıt pıt atacak mı?????
nasıl stres içindesindir şimdi ama yarın derin bi ooooohhhhhhhhhh çekeceksin inşallah

dr amcamızdan güzel haberler getir bize inş
bizdede fasulye var ama bebim midem fena yoğurta talimim ben gene
ya bende üzüldüm şimdi cmt sabahada olur bana uyar vallaha siz ayarlayın ben uyarım
inşallah sermestim yarın bende duyarım ve eniyle boyuyla herşey yolunda olur
çok evhamlı demeyin ama kasığımın sağ tarafınde ağrı var 2 gündür
normaldir belki ama tuafım işte ne bileyim
gayet normal senin düşüncelerin canım zor bulduğum için bizim bebeklerimiz değerli bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…