selam kızlar
korkunc bi gece gecirdim feci bir böbrek ve bel agrısı sıcak havlu iyi geldi biraz
gecti sandım sabah ama yeniden basladı uffff
kızlar buluşmaya karar verilmedi heralde memo bende gelcem dedi bende olmaz biz kız kıza gidecez dedim olsun bende kestiririm dedi zatı bacı bacı yatıyoruz 8aydır dedio kestirirse ben kurtulmuş olcama oleyyyyyy
balım sen gelemiyormusun şincik
öyle yapıcaz artıkkk,balcım sakın alınma tatlım tamammı??bugidişle kimseye uymuyor,ben şahsen uydurrum ama çalışanların vakitleri uymuyor,bidahakinede sana göre uydurupbuluşuruz olurmu tatlım??hem ben evede beklerim seni,hepinizii..çokda mutlu olurum evimde misafir etmekden.
balcım bu doktor sana iyi gelicek sen onu sevdigsen
tez zamanda hamiş kalınanaaa
canım bak ihmal ediyorsun ya baska bişeyse
reglin de sökülmemiş madem gitsene bir baksınlar
hatırımız da mı yok aaa kendine eziyet ediyon ama olmaz böyle geliyor zopa
nolsun valla delirttiler beni bugün okulda yine off çok berbat sinir bozucu bir gündü valla
haşadım cıkmıs haldeyim temizlik yapmam lazım ama ııı pilim bitti artık yarın kızlardan dönüşte hallederim
nasılsa benimkinin gelmesi geceyi bulur
bebek oldugunu sanmıyorum niye bu kadar agrı yapsın ki
inş yoktur zaten saglıklı olmaz sanırım ay korktum düşük filan degildir inş bu durum
dr amcamızdan güzel haberler getir bize inşbiz geldik
sağlık ocağına gidip kayıt olduk
sonra dolaştık biraz
yorulmuşum
hemşire çok sevindi çünkü biliyordu durumu tetenozlarımı yapmıştı geçen sene
aşımızda yok yapılacak 15. haftadan sonra burda da dinleriz kalp atışlarını dedi
asıl yarın dr amcayla randevumuz saat 16. 15 te..
bizdede fasulye var ama bebim midem fena yoğurta talimim ben geneıspanaklar sizlere ömür
yıkayınca kaldılar bir avuc bişeye yaramadılar
yıkıyorlar ya ıslak ıslak bir günde bile bozluyorlar hemen boşa ugrastım yani
bugün fasulye yapıcam artık totomu kaldırabilirsem bir
feci acıktım ama hayret valla erkenden :)
senle ben asırı pimpirigiz ondan bu abidin kubidin hallerimiz korkularımız canım
ya bende üzüldüm şimdi cmt sabahada olur bana uyar vallaha siz ayarlayın ben uyarımbebingim geçmişolsun tatlım yaaa.ne zordur o ağrıı.mutlaka göründoktora inşallah önemli bişeyin yokturr.üzüldüm bak şimdi!
balcım yaaa,ben çok üzüldümsenin gelememene.hafta sonu cumartesi olsa sabah olması şart,burpun 2ye kadar vakti var,sermestineşi var.bak kendimi kötü hissediyorum şimdi
gayet normal senin düşüncelerin canım zor bulduğum için bizim bebeklerimiz değerli biziminşallah sermestim yarın bende duyarım ve eniyle boyuyla herşey yolunda olur
çok evhamlı demeyin ama kasığımın sağ tarafınde ağrı var 2 gündür
normaldir belki ama tuafım işte ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?