canım benim o sadece çikolatadan artmaz hamurişi ve kızartmada tetiklerzannedersem kötü 161mg çıkmış arkadaşım hastanede çalışıyor ben geldim o sonucu almış getirdi akşam sonuç bu yarın memo dr göstercek bakalım ne diyecek ben tatlı sevmem yemem ne den böyle çıkar anlamam
yok hayatım herkesin mutlaka işi zordur seninde zorsermestim özlemcim kızlar kusura bakmayın tabiki her mesleğin kendine özgü zorlukları vardır. büyük insanlardan ziyade laftan anlamayan çocuklarla uğraşmak daha zordur. genel olarak bakınca sizlerin daha çok kendinize zaman ayırabileceğinizi dinlenebileceğinizi düşünerekten yazdım.
geçmiş olsun canım inşallah gelir bebişte birşeye gerek kalmaz...kızlar bende dün akşam kadın doğum uzmanına gittim. belim ve kasıklarım fena ağrıyordu dünde bahsetmiştim arkadaşımın tavsiyesi üzerine üsküdarda hospital türk hastanesine kadın çok ilgilendi saolsun. bu güne kadar olan tüm tetkitlerimi inceledi. eşimin spermiyogram sonuçlarının normal olduğunu söyledi. ultrasona aldı beni yumurtalıkların gayet güzel maşallah çok iyi dedi. yanlız çatlamamış henüz yada çatlamıcak kiste dönüşücek geç yumurtlamış olabilirsin diyo evde ovulasyon testinde hep tek çizgi çıktığınıda söyledim. her ay yumurtlama olucak diye bişey yok dedi. bu hafta içinde 3 defa ilişki önerdi sonra regliye kadar kendi haline bırakıcakmışız. 6 yada 8 aralıkta progestoron testi istedi. sonucu alıp gidicekmişim ona regli olursamda 2. yada 3 günü gel takibe başlıcakmışız gebe kalamazsan tüpe geçersin fazlada zaman kaybetmemek lazım dedi. hayırlısı artık kızlar
manyaksın sen yakızlar buluşmaya karar verilmedi heralde memo bende gelcem dedi bende olmaz biz kız kıza gidecez dedim olsun bende kestiririm dedi zatı bacı bacı yatıyoruz 8aydır dedio kestirirse ben kurtulmuş olcama oleyyyyyy
aferin size maşallah ....biz geldik
sağlık ocağına gidip kayıt olduk
sonra dolaştık biraz
yorulmuşum
hemşire çok sevindi çünkü biliyordu durumu tetenozlarımı yapmıştı geçen sene
aşımızda yok yapılacak 15. haftadan sonra burda da dinleriz kalp atışlarını dedi
asıl yarın dr amcayla randevumuz saat 16. 15 te..
inşallah sermestim yarın bende duyarım ve eniyle boyuyla herşey yolunda olur
çok evhamlı demeyin ama kasığımın sağ tarafınde ağrı var 2 gündür
normaldir belki ama tuafım işte ne bileyim
kızlar çekilş yapılınca kim kime çıktı söyleyecek mi?
söylemez sürpriz olursa adres olayı nasıl olacak ki?
birde herkes tamam dedi mi çekiliş için?
oy yerim ben efe mi canım ya hıçkırdı demek :)kızlar dün oğlumu hıçkırık tuttu:
10 dk ya yakın pıt pıt attı 5-6 sn aralıklarla
sitelerde okuyodum ama benim oğlum hiç hıçkırmıyo diyodum ilk defa gördüm çok tatlıydı
düzenli aralıklarla aynı yerde 10 dk kadar
yavrum hıçkırdıkça sarsılıyodur yazık
ay ben nedense taze fasulyeden nefret ettim ki çok severdim..bende de var taze fasulye
bi de mercimek çorbasııı
bugun biz annemle dayanamadık çilekle büyük avm ye gittik
odalara ve malzemelere bakmak için
içimiz gitti
belki güzel albüm bulurum dedim ama bulamadım
öyle bakındık geldik
sevim ekmek yiyeceksin ama beyaz ekmek değil
tam buğday ekmeği
gerekli herşey varmış bebek için
seker arkadaşım benim
dikkat edince sorun olmuyo emin ol özellikle salata çok iyi geliyo
öyle yemeklerini yoğurtla falan geçiştirme
doğum yapıym eşim bana 1 koli çikolata alıp gelecekmiş oğluna da o bakacakmış tv nin karşısına oturup onları yiyecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?