Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingcim sana da geçmiş olsun canım
dr a gitmeye karar vermişsin sonunda iyi olmuş
git öğren neyin olduğunu belki

özlem ben de dondurucudan çıkardım öyle olunca sevmiyorum pek
ama çeşit olsun diye yaptım
ben tazeyken ve bol domatesli seviyorum ama bu
hem dondurucudan hem de dondurucudan çıkmış domatesle idare edicez artık

git canım ankaraya başla bi ucundan hepsi birlikte halledilmiyo ki zaten
rahat rahat gezip tozuyoken kolayla
sonra sırtın belin tutar rahat edemezsin
ama çok da yorma kendini daha zamanla alırsın bizim şanssızlığımız burda istediğimiz şeylerin olmaması ya da dandik olması
burda olsa ufak ufak alır bitiririz
ama benim bitti sayılır
ateşölçer,buhar mak,perde ,halı bi de ana kucağı kaldı sanırım
araba ve oto koltuğunu yaza doğru alıcam ilk baharda burda kışın o ayazda çıkıp arabayla gezdirecek bi alışveriş merkezi bile yk şansımıza

deniz bebek yarın annesine pıt pıt atacak mı?????
nasıl stres içindesindir şimdi ama yarın derin bi ooooohhhhhhhhhh çekeceksin inşallah
evet mavicim sorma yarın derin bir oh çekerim inşallah
ay yerim ben onun hıçkırıklarını ya
net hissediyorsun ne güzel nasıl bir duygu ya
yaşamk için sabırsızlıkla bekliyorum
bende de var taze fasulye
bi de mercimek çorbasııı
bende öğlen yedim bugun topiğin taze fasulye günü galiba
yok canım zaten çooook erken almak için değil gezdik öyle
nasıl birşey olabilir diye eviiz müsait değil ama oda alacağım gibi yani kafada plan yapmak adına neyi andıl yaparsak kurarız diye fala takım parçasını da ardiye ye kaldıracağım tayin olunca kurarız tam takım
bakalım sadece kafada ..
oto koltuğu ana kucağı bir takımlar var özlemcim
ondan bakabilirsin
kullanılıyormuş
bugun chicconun takımı vardı 1500 lira bu ne dedim yahu çooook pahalı herşey
allaha şükür şiddetli değl mavicim
herhalde normal seyrinde devam ediyor
yarını geçirelim rahatlayalım inşallah

Çok azıcık kısacık bir bakayım dedim,kayınvalideme gideceğim,genelde herkes iyi sanırım,bebingim,böbreklerini üşüttün sanırım,benim gibi doktorafobin var seninde,bir de bütün gün onlarla beraberim ama yapcak birşey yok,korkunu yenip gidersin inşallah doktora,ama bence üşütmedir tatlım,eğer sıcak iyi geliyorsa. bir baktır,keşke bebek çıksa süper olur,ama olur mu olur yanii....

Denizimin yarın büyük buluşması var,doktor amcası gösterecek miniğimizi annesine,tatlım,yarın sabahtan toplantım başlıyor,eğer yetişebilirsem şayet 16.15 de yanınızdayım,olamasam da gönlüm,yüreğim ve dualarım sizinle,güzel haberlerle geleceksin inşallah....

ana kucağının oto koltuğu da olanından alsana mavi bir taşla 2 kuş
tabi ayrıntılarını tam bilmiyorum ama aparatları varmış hem evde hem taşımak için hemde oto koltuğu şeklinde
bugun baktım markasına göre değişiyor ama buhar mak. 150-200 arası
ateşölçerde 100 lira ve üstü olanda var
kulaktan olan galiba:))
ne kadar çok çeşit var insanın aklı kalıyor hepsinde
annemde diyor vaktiyle başlamak lazım almaya anca tamamlanır diye

Bu arada hediye için tam katılım varsa,herkes adreslerini ortak bir sayfaya yazsın,kimse bilmesin,sürpriz olsun bence...

Elanaz tatlım sen nasılsın,geziyorsun sanırım bol bol,aman gez toz dolaş,seneye bugünleri ararsın :)):81:

inşallah yetişirsin tuanayım ama iş önemli tabiki başka zaman gelirsin sende
ama ben hastaneyi bulurumda doktoru da sora sora bulurum artıkın:))

Son düzenleme:
denizcim naptınız 150-200 e buhar makinası bende weewell 89 lira ablam kullanıyor cok memnun
kulaktan ateşölçer alın 90-110 lira arası

yarın sabah erkenden gidicem ultrasonla baktırıcam kızlar tamam mı anlastık mı istediginiz oldu mu

denizim canım yarın buluşuyorsun demek denizle guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım
annele gezin dolaşın keyfini çıkarın tabikide
yavas yavas alabilirsin yada bekler hepsini alırsın ama aklına geldikçe liste yap gereksiz seylere para harcamamıs olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…