Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok komik olur dimi yarın doktora gitsem ve hamile oldugumu ögrensem
imkansız tabiki ama benim komşum var güya amerikada okumus filan ama gebe oldugunu 3 ay anlamamıs karnım agrıyor diye doktora gitmiş doktor hamilesin demiş ne gulmustum

yine mi kendi kendime yazıyorum

kitaba basladım tuanayım ama ilerlemem yavas sürekli telefonum calıyor kitabı elime aldıgımda

evet süpriz olsun ama bir sey belirleyin mesela belli limitin üstünde olmasın ki kimse mahcup hiissetmesin kendini olmaz mı

kızlar çekilş yapılınca kim kime çıktı söyleyecek mi?
söylemez sürpriz olursa adres olayı nasıl olacak ki?
birde herkes tamam dedi mi çekiliş için?
tamam demeyenler var henüz sanırım,burpumda katılıyor,konuştuk bugün.
denzim o çekiliş nasıl olcak bende bilmiyorum bakalım
tambi onay alınsaydıı eğer yarın biz yapıcaktık.ama sanırımsağlandı tam katılım yaparız yarın.
bencede.

Bu arada hediye için tam katılım varsa,herkes adreslerini ortak bir sayfaya yazsın,kimse bilmesin,sürpriz olsun bence...
evet canım öyle olabilir.herkes adresini özelden hepimize gönderebilir.sonuçta kaç kişiyizki??
denizcim naptınız 150-200 e buhar makinası bende weewell 89 lira ablam kullanıyor cok memnun
kulaktan ateşölçer alın 90-110 lira arası
bende braun ateşölçer kullanıyorum,90 liraya almıştık sanırım.buhar makinası almadım,çokda gereklideğil.peteklerimizin üzerine küçük çay bardaklarıyla su koyuyorum.

oldu canım:))
git tabi ya ağrı çekmezsin seni düşünüyoruz biz

ne bileyim bebim ya öyleydi fiyatı
ateşölçer dediğin civarda da vardı
çok erken bebim daha ya almam en erken marta kadar birşey
o zaman bile erken
ama ufak şeyler alınır sana sormadan almam zaten

bebim bencede haklısın hem zevklerimizi bilmiyoruz hemde herkesin bütcesi uygun olmayabilir
bir sınır olsun dediğin gibi

bizde etli nohut pliav salata turşu var
ama ben turşu yerinde bol yoğurt yemeyi düşünüyorum
midem fena oluyor sonra

denizcim yarına gecicek hiç bişeycigim kalmıcak doktora gidene kadar ben biliyorum ama yinede gidicem tedbir olsun
hem yumurtalıgıma da baktırırm kist mist olmasın reglin 4.günü iyi bi zaman görmesi acısındanda üstten bakar da anlar sanırım

haklısın canım erken demekle ama korkma hiç bişeycik olmıcak haftalar su gibi akıp gidicek ve biz neler aldıgının resimlerine bakıcaz

semracım tabikide biz birbirimiizi anlarız da olsun yinede tabi cogunluk ne derse o olur
şimdiden stres oldum ben ne alcam diye hiç bilemem böyle yaaa

üstten bakınca nasıl görecek dr bebim allasen
basbaya ultrasyonla bakacak işte
ama hiçbirşeycik çıkmayacak tabiki
yarın benim kocişte evde ben öğlenden önce giremem siteye
ıspanaklı börek yapacağım kahvaltıya uyanncaya kadar yaparım artık
sahalara döneyim artık
hala yemekleri annem yapıyor çünki
bu sefer gittim hadin görüşürüz

tabiki çoğunluk ne derse o olur,bende uyarım.stres olma tatlım yaaa,basit bişey bile olsa anı kalırr birbirimize aldığımız hediyeler.gönlümden hepinize hediyeler almak geçiyor amaaa çalışmıyorum evdeyim malesefff(

sermestim sana yazacaktım yazmadan çıkmışım demin tatlım yarın ben hastaneye gidiyorum şeker olayı için ordan geleceğim kartala inemem ki artık orda görüşürüz ama bende teliniz yok ayol yazın yoksa ben sizin

yarın buluşmadan sonra dayımlara geçecem çeyiz serme var yorucu bir gün beni bekliyor kızım kendini sıkı tut

ama ben kadın doguma gitmicem denizcim hastanenin direk ultrasonuna giricem o da üstten bakıcak karından yani böbrek dalak bagırsak pek görünmez ama karaciger gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…