tamam demeyenler var henüz sanırım,burpumda katılıyor,konuştuk bugün.kızlar çekilş yapılınca kim kime çıktı söyleyecek mi?
söylemez sürpriz olursa adres olayı nasıl olacak ki?
birde herkes tamam dedi mi çekiliş için?
tambi onay alınsaydıı eğer yarın biz yapıcaktık.ama sanırımsağlandı tam katılım yaparız yarın.denzim o çekiliş nasıl olcak bende bilmiyorum bakalım
bencede.yani kim çıkarsa çekilişte bilecek o zaman çünkü ona göre adres vermek zorunda
yok belli olmasın dersek
herkes herkesin adresini almalı ki belli olmasın
belli olursa tadı olmaz diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
evet canım öyle olabilir.herkes adresini özelden hepimize gönderebilir.sonuçta kaç kişiyizki??Bu arada hediye için tam katılım varsa,herkes adreslerini ortak bir sayfaya yazsın,kimse bilmesin,sürpriz olsun bence...
bende braun ateşölçer kullanıyorum,90 liraya almıştık sanırım.buhar makinası almadım,çokda gereklideğil.peteklerimizin üzerine küçük çay bardaklarıyla su koyuyorum.denizcim naptınız 150-200 e buhar makinası bende weewell 89 lira ablam kullanıyor cok memnun
kulaktan ateşölçer alın 90-110 lira arası
yarın sabah erkenden gidicem ultrasonla baktırıcam kızlar tamam mı anlastık mı istediginiz oldu mu
denizim canım yarın buluşuyorsun demek denizle guzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım
annele gezin dolaşın keyfini çıkarın tabikide
yavas yavas alabilirsin yada bekler hepsini alırsın ama aklına geldikçe liste yap gereksiz seylere para harcamamıs olursun
evet süpriz olsun ama bir sey belirleyin mesela belli limitin üstünde olmasın ki kimse mahcup hiissetmesin kendini olmaz mı
tabiki çoğunluk ne derse o olur,bende uyarım.stres olma tatlım yaaa,basit bişey bile olsa anı kalırr birbirimize aldığımız hediyeler.gönlümden hepinize hediyeler almak geçiyor amaaa çalışmıyorum evdeyim malesefffdenizcim yarına gecicek hiç bişeycigim kalmıcak doktora gidene kadar ben biliyorum ama yinede gidicem tedbir olsun
hem yumurtalıgıma da baktırırm kist mist olmasın reglin 4.günü iyi bi zaman görmesi acısındanda üstten bakar da anlar sanırım
haklısın canım erken demekle ama korkma hiç bişeycik olmıcak haftalar su gibi akıp gidicek ve biz neler aldıgının resimlerine bakıcaz
semracım tabikide biz birbirimiizi anlarız da olsun yinede tabi cogunluk ne derse o olur
şimdiden stres oldum ben ne alcam diye hiç bilemem böyle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?