melek zigara içmeee zopalarım bak
hadi güle güle şekerim kendine dikkat et
cok karnım agrıyorrrrrrr
kızlar bende dün akşam kadın doğum uzmanına gittim. belim ve kasıklarım fena ağrıyordu dünde bahsetmiştim arkadaşımın tavsiyesi üzerine üsküdarda hospital türk hastanesine kadın çok ilgilendi saolsun. bu güne kadar olan tüm tetkitlerimi inceledi. eşimin spermiyogram sonuçlarının normal olduğunu söyledi. ultrasona aldı beni yumurtalıkların gayet güzel maşallah çok iyi dedi. yanlız çatlamamış henüz yada çatlamıcak kiste dönüşücek geç yumurtlamış olabilirsin diyo evde ovulasyon testinde hep tek çizgi çıktığınıda söyledim. her ay yumurtlama olucak diye bişey yok dedi. bu hafta içinde 3 defa ilişki önerdi sonra regliye kadar kendi haline bırakıcakmışız. 6 yada 8 aralıkta progestoron testi istedi. sonucu alıp gidicekmişim ona regli olursamda 2. yada 3 günü gel takibe başlıcakmışız gebe kalamazsan tüpe geçersin fazlada zaman kaybetmemek lazım dedi. hayırlısı artık kızlar
ooooffffff 2 gündür bu ne yoğunluk ya...izne mi ayrılsaydım diyorum bazen....
kızlar buluşmaya karar verilmedi heralde memo bende gelcem dedi bende olmaz biz kız kıza gidecez dedim olsun bende kestiririm dedi zatı bacı bacı yatıyoruz 8aydır dedio kestirirse ben kurtulmuş olcama oleyyyyyy
ya doktora gitmek istemiyorum korkuyorum bennnnnn
sevim ümrnaiyede oluyor diye duymuştum ama yorma kendini
şimdi regl ken doktora gitmek istemiyorum ben
zaten damla damla geliyor sinir ediyor beni
malesef canım cıkamadım sonra da bu böbrek agrısımıdır nedir bilemedigim seyle ugrastım sabaha kadaar cok yorgun uykusuzum bugun inş gecmiştir bi daha da olmaz reglim de cok sökülmedi bu ay acaba kist mi var diye süphelendim karıstım yani
senden ne var ne yok canım
biz geldik
sağlık ocağına gidip kayıt olduk
sonra dolaştık biraz
yorulmuşum
hemşire çok sevindi çünkü biliyordu durumu tetenozlarımı yapmıştı geçen sene
aşımızda yok yapılacak 15. haftadan sonra burda da dinleriz kalp atışlarını dedi
asıl yarın dr amcayla randevumuz saat 16. 15 te..
kızlar çekilş yapılınca kim kime çıktı söyleyecek mi?
söylemez sürpriz olursa adres olayı nasıl olacak ki?
birde herkes tamam dedi mi çekiliş için?
bugun biz annemle dayanamadık çilekle büyük avm ye gittik
odalara ve malzemelere bakmak için
içimiz gitti
belki güzel albüm bulurum dedim ama bulamadım
öyle bakındık geldik
kaynanam geldiiigitsin gelirim
bende bugün kıl tüy temizliği yaptım çok yoruldum ulennn
bu akşamda eşimin işyerine yeni biri geldi evliymiş onlara gideceğiz yani yokummmmmmmmm
cok komik olur dimi yarın doktora gitsem ve hamile oldugumu ögrensem
imkansız tabiki ama benim komşum var güya amerikada okumus filan ama gebe oldugunu 3 ay anlamamıs karnım agrıyor diye doktora gitmiş doktor hamilesin demiş ne gulmustum
sermestim sana yazacaktım yazmadan çıkmışım demin tatlım yarın ben hastaneye gidiyorum şeker olayı için ordan geleceğim kartala inemem ki artık orda görüşürüz ama bende teliniz yok ayol yazın yoksa ben sizin
yarın ben catlarım valla
bana müsade sekerler eve gitme vakti gelmiş
inş öyle olur mavim
bende kaçar yemek vakti
melegim mutlulugun kat kat artacak insallah tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?