Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa sizin ev birde kartal köprüsüne mi yakındı neki ya ben bir günde nerelerden nerelere gidiyorum trafikte ben alışkınım semrayı bıraktıktan sonra sizin güzergahları çizerdik hemde daha çok sohbet etmiş olurduk öyle olunca ne trafik koyuyor nede zamanın önemi oluyor heleki yanımda siz olunca
smileler olsa ne kızan suratlar yapardım size anladınız ama siz onu

denizm ben zatı bu bizim sülaleden bişey anlamıyorum ellerinden gelse çoçuk dülşecek diye nefes aldırmayacaklar ama ben alıştım oyüden he diyom geçiyor ne yapıyım annem çok yoruldun son 2haftadır hep biyerlere gidiyorsun bu kadar ayaklanman iyi değil sen tehlike atlattın eğer bişey olursa kaynanan ne beter kadın biliyosun onun dilinden kurtulamazsın diyor oda haklı ne biliyim işte ama bende evde yatmaktan çok bunaldım ya

bebim canım arkadaşım gerçekten tesadüf müdür bilmem ama kistten sonra aldık güzel haberleri
benimki hala yerinde
hatta şu anda ortalama 4 cm civarı
2 resim var elimde biri bebiş biri kist
benimki dalga geçiyor ikisi de çocuğun diye öyle oldu valla artık
rabim yazdıktan sonra her türlü oluyor

kartal köprüsünden geçiyoruz oraya yakın değil canım olsun sen getirmiş kadar oldun canım ama senle birazdaha fazla vakit geçirmek için evetttt ne güzel olurdu yerim seni ben aaa bu rada doğum günün kutlu olsun öpücük öpücük öpücük

haklısın sevimcim
ama gerçekten harektelerinin kısıtlanması zor ben anlıyorumseni
şimdi bile bana eşim karışıyor eğilme kalkma diye
ki sen zor günler atlattın o yüzden korkuyorlar
sende he diyeceksin napalım
allahın izniyle hiçbirşey olmaz kuzumuza:))

sevimim ben hiçte bırakmış kadar hissetmiyorum ( neyseki aslan enişte memo kurtarmış seni yollardan
ah geleceğin osmanı bir gelse sevimim bu akşam 14. gün muhtemelen çift çizgide görünür kociş bana doğumgünü hediyesi olarak verse kargoyuda ben ona 9 ay sonra teslim etsem :)

denizim inşallah denizoğlan yada deniz kızımız eftelyamız kisti tepelerde büyümesini durdurur az kaldı tutunmasını sağladı şimdi kaldı kisti tepelemeye
kızlar artık gerçekten kendimden beter stres yapıyorum burada artık hep güzel haber olsun ne olur regl oldum kistim büyüdü çift çizgi çıkmadı kotamızı çoktaan doldurduk hep iyi olsun artık
hepinizin hamileliği tedavisi bekleme süreci benim sürecim gibi eminim bizimkilerde sizin için öyle allah hepimize en hayırlı şeyleri nasip etsin hepimiz bebiş uğruna zor anlar yaşadık

geçmiş olsun nursimim elaennur gece orayı iteklemiştir az kaldı dayan annesiiii

şans benncede kesinliklee.

semram dün sitenin kapalı olduğunu yazmı ya orda listeyi hemde tam açıklamış cadı
:))

zasacım adaya piyango bileti çektirin dün aklıma gelseydi ona çektirirdim ikramiye çıkarsada eğitim fonu açardım adama :))))))))
tamam canım,bu akşam çıkıcaz çektiririm:))
aynen yaa,ne günlerdi..

bu arda zasacım regl oldunmu dün ağrın vardı
yok canım yaaa,olmadım,ağrım var ama çook hafif,devamedersebi gidicem doktoraa.regl olmayı özledim,patlamaya hazır bi bomba gibi duruyorum. hahahahah.alemsin sen yaahu!
sağ kaburgamın altı çok fena batıyor ne yaptıysam geçmedi dik oturduğumdada batmaya başladı...
bebek baskı yapıyor,benim hiçöyle ağrım olmmamıştı,ama olanlar zor diyorlar.allah yardımcınız olsun.az kaldı sabret.canımbana numaranı atarmısın??

sanada hayırlı cumalar tuanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…