şans benncede kesinliklee.zasacım gerçekten o puset çok fena ağırdı aman allahım onebiçim bir ağırlık öyle böyle değil gülle gibi gerizekalı tasarımcılar embesil kafalar ergonomiden bir haberler insan taşıyacak bunu insan benim kociş bunun eğitimini aldı ürün tasarlarken kullanıcı portföyünün psikolojisinden fizyolojisinden ürünü kullanırken içinde bulunabilecekleri konuma kadar yüzlerce şeyi düşünmek zorundalar ama nerdeeee bunları düşünmek kullanıcıya düşmez kullanıcı alır ve kullanır sadece rezil herifler birde markalaşmışlar böyle artık markalara uyuz olmaya başladım
biz yukarıda saydığım markalardan çok çektik zasacım benim ankastrem siemens memnunum ondan fırını aldığımda aradılar eve eğitime birini yollamak istediler servisleri başarılı hatta paslanmaz çelik setüstümü çamaşır suyuyla temizledim diye paslandı ama servisi aradım yenisiyle değiştiler sorgusuz sualsiz ama diğer markalardan öyle maceralarım varki anlatmakla bitmez küçük ev aletinden büyüğüne kadar 8 yıllık evliyiz evde yenilemedik alet kalmadı ki benim kullanım hatam birtek setüstümde vardır diğerleri kendi boktanlıkları hele ablamın enson 1500 tl verip aldığı çamaşır makinesinin çamaşırların canına okuması su akıtması ve bosh servisinin çıkarttığı sorunlar çıldırttı üstelik ablam a model istemiş a model ellerinde kalmamış ablama sormadan b model yollanmış eve hemde bunu profilo alışveriş merkezindeki bosh bayii yapıyor
yani anlayacağın al birini vur ötekilerine bu işler birazda şans işi rastladımı rastlıyor
:))semram dün sitenin kapalı olduğunu yazmı ya orda listeyi hemde tam açıklamış cadı
tamam canım,bu akşam çıkıcaz çektiririm:))zasacım adaya piyango bileti çektirin dün aklıma gelseydi ona çektirirdim ikramiye çıkarsada eğitim fonu açardım adama :))))))))
aynen yaa,ne günlerdi..bak sen burpcum
siz bileceksiniz ortamda olmayan avcunu yalasın
bende de yok smile o yüzden birşey koyamıyorum sonuna:))
küçükken sınfıta çekerdik öğretmen kimse söylemeyecek derdi
ama sabırsız biz hemen o saniye öğrenirdik kim kime alacak sınıfa döndü burası da..
yok canım yaaa,olmadım,ağrım var ama çook hafif,devamedersebi gidicem doktoraa.regl olmayı özledim,patlamaya hazır bi bomba gibi duruyorum.bu arda zasacım regl oldunmu dün ağrın vardı
hahahahah.alemsin sen yaahu!sevimim ben hiçte bırakmış kadar hissetmiyorum( neyseki aslan enişte memo kurtarmış seni yollardan
ah geleceğin osmanı bir gelse sevimim bu akşam 14. gün muhtemelen çift çizgide görünür kociş bana doğumgünü hediyesi olarak verse kargoyuda ben ona 9 ay sonra teslim etsem :)
bebek baskı yapıyor,benim hiçöyle ağrım olmmamıştı,ama olanlar zor diyorlar.allah yardımcınız olsun.az kaldı sabret.canımbana numaranı atarmısın??sağ kaburgamın altı çok fena batıyor ne yaptıysam geçmedi dik oturduğumdada batmaya başladı...
sanada hayırlı cumalar tuanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?