tamam kızma zasacım atıyorum
bende öyle düşünüyorum 6-7 ay kullanacağım şeye çok para vermek istemiyorumsimdi anladım iyi yaparsın yarı yarıya fiyat farkı var gereksiz sonra kilo alır bebek 1 yıl kullanamazsın bide
sermestim ben sana alıcam sanırımmmmmmmm
ay onlar beni görmedikleri için kendilerini şişko sanıyorlargünaydın kızlar dünkü buluşma harikaydı vallaha en kötüsü sürenin yetmemesi :))) sevim ve sermeste inanmayın şişkoyum şişkoyum diyorlar hiç bir şey yok sadece efekt yapıyorlar kendilerini kandırıyorlar yok öyle birşey onlar şişko görmemiş semramda çıtır annem zaten çalıfamilyasından adanın mamatabağı görevinden sonra gene çalılığa dönüş yapacağı her halinden belli son gördüğüme göre bayaağı kilo vermiş adamız kuzumuz ipeğimiz öyle tatlıki kızlar ipek ipek bakıyor (anaaa smile'ler gözükmüyor nazarboncuğu ekleyecektim) keyifli bir toplantıydı bayağıda kalabalıktık bebingimin dediği gibi kelebek ve öyküde vardı :)
çekilişler yapıldı dün gece faceden yazmış sermestim
bende aslında tüp olacağını bilsem eşimin olmasını istemezdimbebingim geçmiş olsun bitanem geçmiş olup bebiş olsun o kist bebişine yatak hazırlayıp defolup gitsin inşallaaaaah kıyamam ben fıstığıma bundan sonra ailelerede söyleyecekmişsin bir tüp taktır artık canım
denizim maşallah pıtpıtlar duyuldu artık gün sayacaksın endişede kalmasın artık rahat ol herşey yolunda gidecek inşallah yaa şu smileler nereye gitti nazarboncuuu koyamıyorum
özlem yauv varikosel yapmamı diyorsun kuşum şu varikoselden kafam öyle karışıkki anlatamam sana ben düşüklerden birde yumurtanın zor döllenmesinden kıllandım belki kalite değişir diye off çok sıkıldım 6. yılımıza gireceğiz doktor zengin etmekten fenalık geldi biz çok rahat üniversiteye kadar okutmuştuk bu masrafla
elanaz senin bebişin gelsin benden sana 6 kalp 5 de değil :)
melekcim sen iğne olarak ne kullanıyordun tatlım ?
bakcım yaa yeni rumuzun uğurlu gelsin ama bayılıyordum sana balım demeye çok sıcak bir rumuzdu ama alışırız yenisinede
ay yok chicconun ki çok aparatlı istemem onucanım benimki chicco ada artık durmuyor içindee kii chicconun içi kraftınkine göre çok geniş.ama kraft almanı öneririm sakın chicco alma,dün burpumda gördü otokoltuğu gibi kullandığımız portbebenin alt aparatını çıkararak dışarda kullanıyorum ama çok ağır,içine bide ada girince yerinden kalkmıyor.
adaiçinden çıkıyorr,13 kiloya kadar falandaa kullanılmıyor,şimdi en fazla 9 kilodur ama ayakları dışarda kalıyor,hemen iniyor ondan aşağı.
öyle ya da böyle öğrenirdik zatenhoşbulduk nursimcim..
hani kimse söylemeyecekti kime aldığını
su koyuverilmiş hemen:))
oyy yerim ben onun minik ellerini kuzum benim:))))aslında sadece sermest bilicekti öyle kararlaştırdık ilk,sonra hakikaten su koyduk:))isimleride ada çekti:))ama sizi süper cekmiş deniz.))akşam evde anlattık zafer'le çok güldük,oda yazmış kağıtlara bişey ada habire çekioo:))
ayy ben bakmıyorum bile :)))yaa kızlar ben bu profilimdeki resmi çok seviyorum çok tatlı yaaa kaç yıldır bendedir bu resim halaa çok severim :) böyle bir çocuk doğururmuşum tööbe tööbe
bende güzel haberlereeee her zaman açımdenizim inşallah denizoğlan yada deniz kızımız eftelyamız kisti tepelerde büyümesini durdurur az kaldı tutunmasını sağladı şimdi kaldı kisti tepelemeye
kızlar artık gerçekten kendimden beter stres yapıyorum burada artık hep güzel haber olsun ne olur regl oldum kistim büyüdü çift çizgi çıkmadı kotamızı çoktaan doldurduk hep iyi olsun artık
hepinizin hamileliği tedavisi bekleme süreci benim sürecim gibi eminim bizimkilerde sizin için öyle allah hepimize en hayırlı şeyleri nasip etsin hepimiz bebiş uğruna zor anlar yaşadık
oraya mı yerleşti kuzucuk kıyamam ben onasağ kaburgamın altı çok fena batıyor ne yaptıysam geçmedi dik oturduğumdada batmaya başladı...
valla ya bende anlamadım nasıl bir aşerme şekliyse artık :)özlemcim bu sıralar benimde canım kitap okumak istiyor
hatta başlıyayım bari bugün
seninki de güzel bir aşermeymiş
bende istiyorum :))))
:))canım ne kızması ayool.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?